Звездни компромати - 75 част

• 45 291
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
Наджукила се е, значи ще става пИвица Laughing

# 513

Е, това е същото от предната страница.

# 514
Хареса ми обаче коментара на репортерката:"Булката заслепена от медийният интерес и видимо самодоволна..."  Mr. Green
Ми точно така си е...А пък Коцето не само се опита да замаскира гафа на съпругата си,ами веднага след нейната изява направо не се сдържа и изтреля:"Глупости!"  hahaha
Има хора,на които славата не им понася....тя май е от тях!В началото изглеждаше скромно момиче,а сега една надута и високомерна....Все едно тя е звездата,а не Коцето  Crossing Arms

# 515
  • София
Аз в началото го приех като опит за шега(несполучлив) , но щом като Коцето се възмути Joy

# 516
Младата булка не блести с особен акъл. Още при И&А стана ясно от няколкото и думи. Вероятно си въобразява, че е треснала джакпота. А Коцко ми се видя даже тъжен докато тя ръсеше глупости. Confused
Абе да са живи и здрави, и дано покрай бебето поумнее госпожата. Пък може и тук да почне да пише, знае ли човек. Толкова бебета, известни и обикновени е отгледал този форум, и с това ще се справи!

# 517
Винаги очаквате много, може би там е грешката.
В крайна сметка, нито се жени за най-интелигентният мъж на света, нито нищо. Има много още да учи, да расте, да види в този живот.
Пък и на всеки се случва да каже някоя тъпотия,  особено когато си развълнуван. Продължавам да смятам, че просто искаше да се пошегува, друг е въпроса че не се получи, и че не беше уместно. Голяма работа станало....

# 518
Весела,Цветелина и Екстра Нина
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs168.snc4/37753_142 … 738_2402692_n.jpg

Някой знае ли на колко години е Весела?

# 519
Ех тази Мария...много започна да ми харесва,особено от момента,в който преди време я гледах на гости в шоуто на азис!Там показа,че селският тип на цялостно поведение и визия отдавна са отдавна забравени!Но само не разбирам как успя да си понамали устните?Нали уж силиконови устни не биха могли да се коригират...?

P.S. Весела мисля , че е 79-ти набор

# 520

Забелязвате ли как я гледа Коцето? Май има някаква носталигия ли, кво ли?

# 521

Забелязвате ли как я гледа Коцето? Май има някаква носталигия ли, кво ли?

Ами да, аз точно това казах няколко страници назад и  ме нападнаха .

# 522
Мат Ле Бланк
Никол Шерзингер

Връщам си думите назад за на Коцето съпругата, бях я виждала само на снимка. Определено не трябва да и дават да говори. Супер прецакани трябва да са всички бръмчалки по света и у нас, че някаква си успяла да се ожени за алкохолизиран и наркоманизиран шут.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 08:35 от инфантилна

# 523
  • Велико Търново

Някой знае ли на колко години е Весела?
23.08.1978

Булката на Константин е уникална Crazy

# 524
  • Sofia
инфантилна,ти откъде имаш толкова сигурна информация ,че Коцето е наркоман и алкохолик.Да подчертая ,че не се заяждам или го защитавам,възможно е и да е така,просто ми е странно откъде си толкова сигурна.Имаш преки наблюдения или от написаното по пресата ?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 09:04 от kyky

Общи условия

Активация на акаунт