Звездни компромати - 75 част

• 45 104
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
Какво му е скандалното на гаджето на Магда - Красимир?
Красьо Черния..

# 661
Видео и интервюта от сватбата...
http://novinitepro.bg/svezho/zvezdi/konstantin-se-zazheni.html

# 662

Емилия имаше участие в Атриум Поморие по същото време, така че си има извинение!  Rolling Eyes
/това го пиша за да не пишем 100000 страници глупости от сорта на "разделени ли са, не са ли"/

п.с. За Мария и Митко - да, може и така да им е фамилията и съвпадението да е само в първите имена....  newsm78 Абе не помня вече...

# 663
Дали Коцето и жена му не празнуват тази вечер в Кошарите? Имаше страхотна заря току що.

# 664
Булката Надя не ми е от любимките, но на сватбата изглежда прекрасно.Роклята и букета много ми харесаха, но не и изказването и, аз лично не и го искам Коцето.От гостите Малина ми е най-голямата издънка, а Галин и на друго мероприятие е бил с тази риза.Лияна е красива жена, но сама се прави на маймуна, жалко за природните дадености.

# 665
Мария и Митко са Андонови, и на тяхната сватба Пайнера не беше. Беше им изпратил подаръка по Хари Янакиев, и някакви цветя. На сватбата на Емилия също го нямаше. За Анели идея нямам, но абсолютно избягва.
А Емилия не я оправдава участието, явно не е имала желание. Защото същата вечер и Андреа е имала участие на морето. Галена пък са тръгнали рано тази сутрин за някакво пътешествие в Китай.

# 666
Красьо Черния..

Има ли някъде снимка на тоз Черен Красьо  Mr. Green Голям шум около него, хванаха ме любопитните  Crazy

# 667
Красьо Черния..

Има ли някъде снимка на тоз Черен Красьо  Mr. Green Голям шум около него, хванаха ме любопитните  Crazy
Тоз трябва да е

# 668
  • Sofia, BG
Лелее Лияна май си е направила cover на татуса Blago/Владо  Laughing Мисля, че беше на дясното и рамо, а сега там се мъдри някакъв пентаграм с рози. Мноого е бърза!  Joy

# 669
Има го на едни партита с ректора на СА "Д.А.Ценов" в Свищов- Величко Адамов, пусни в гугъл,ще ти излезе в цялата си прелест този Красьо.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 22:20 от инфантилна

# 670
Lorilicious, инфантилна, благодаря   bouquet

# 671
# 672

Мале, много ми заприлича на нея. В същото време виждах, че има нещо различно. Crazy Hug

# 673
  • ...край Дунава
Не е по темата, ама пък е много приятно за гледане Heart Eyes
Толкова много ме кефят, че изгледах 20 клипчета за тях, няма кадър на който да не ми харесат, а Виктория изглежда страхотно във всяка една дреха, много щастливи ми изглеждат, то е едно държане за ръце, то е гушкане...страхотни са ми Grinning

Бекъмови

# 674
Тук се вижда абсолютно всичко...прекрасно интервю, изгледайте и трите части
http://www.youtube.com/watch?v=Zqe6wGF58cM&feature=fvw

Общи условия

Активация на акаунт