Звездни компромати - 75 част

• 45 283
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
за не отварящите  http://vbox7.com/play:96c2e7f0 от чужбина, за какво става въпрос, коя е казала тези думи

А,на мен ми се отваря.

Добре,че Константин, поп фолк изпълнител се заженил днес,та да сменим малко топика Нико - Вал.
Та въпросната съпруга,някоя си Надя,кухо парче по лична преценка,видимо на не повече от 20 години се хвали,че със сватбата си за горепосочения чалгаджия,е прецакала жените.

# 496
Хахахахха Надето и мен ме разби с тази констатация  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Кой кого е прецекал ще си проличи доста по-късно според мен  Wink

# 497
Как може да изречеш такава простотия в сватбения си ден? И ако това е женитба по любов (от нейна страна) ами аз съм тролей тогава. Наистина нямам думи за нейните думи ooooh!

# 498
Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Как се изложи горкото момиче. Ама то, това водене по сбирки с тези каки, май не и влияе добре. ooooh!

# 499
  • София
Константин да й забрани медийните изяви. smile3505 Зор, зор да кажем нещо тъпо.

# 500
Момичето развали определено имиджа си на сладка и мила. И понеже прочетох, че я сравнявате с Райна...не вярвам тя да каже такава простотия на сватбата си.

# 501
Eй,ама това момиче много глупаво ще излезе - какви простотии ръси и то на сватбата си/не,че и той е по-различен/.Нещо не ми харесаха и двамата - изкуствени са ми и не виждам блясък в очите им-тя поне е самодоволна,ама той много си пъне да изглежда щастлив.

# 502
На мен пък той ми изглежда по-искрен в чуствата си от нея.Днес в репортажа на "На кафе" тя пак така се държеше така, а той беше видимо развълнуван.

# 503
ей, как не мога да изгледам клипчето  Twisted Evil

# 504
Да,но на Константин видимо му стана неудобно от приказките й...дори се опита да замаскира,като че ли...
Забелязвам,че на всички снимки/видео изглежда ужасно уморен и замаян. /от всички материали,които съм виждала досега/

# 505
Да им пожелае все пак, дълъг семеен живот.  1stroller

# 506
Според мен по-скоро на шега го каза, но както и да е, не беше уместно.

Но пък много ми хареса как изглежда. Коцето също. С нетърпение очаквам да разгледам снимки.

# 507
  • ...край Дунава
Аз си обяснявам изцепката на Надя, с това, че искаше да каже нещо "мъдро", но не уцели. В такъв момент, когато се пънеш да измислиш или кажеш нещо по-така, особено, когато има камери и мн хора, и особено, когато не си медийна личност се получават подобни абсурди.
Да са живи и здрави, и дано да са имали хубаво тържество, нядявам се от утре вече да има клипчета и снимки, за да им отделим няколко страници и на тях Laughing

# 508
  • София

A тази руста известна ли е, да не е някоя нова "звезда"?

# 509
Май не е, но изглежда доста добре.

Общи условия

Активация на акаунт