Идеята ми е, че прекаленото пазене на детето също не е в негов плюс. Още повече според мен децата ни вече не са съвсем малки, за да ги пазим толкова

, а клипчето на Вито е пленяващо, като впери поглед в него и прахосчмукачката дори не чува
, а от нея реве кански 

До колкото може обаче е добре човек да следи какво яде и какво дава на детето си. За съжаление - това са фактите! Това, как сме принудени да живеем е друго и не е нещо с което трябва да се примиряваме. Детето не свиква с вредните неща - те се натрупват и причиняват заболявания... колкото по-голямо става - толкова повече може да понася. Само това е... за съжаление.

Гледам аз по брадата на бебчо има нещо и го питам моя кво е яло детето-той"нищо не е ял"!Питам каде и стоял-той"под масата".И тогава открих доволно олигавената и накъсана цигарка-такъв скандал спретнах на тати,че днес 5 пъти ми званни да пита как е детето.
-досега нищо не е отказал и винаги реве като свърши папането.И зъби си имаме-2 отдолу и сега гледам че и отгоре се белват двата.
Има и полусинтетични АБ. Ако са изцяло синтетични, по-правилно е да се казват химиотерапевтици. И в този смисъл, Суметролим не е АБ, тъй като е синтетичен, но е с антибактериална активност. Това е аналог на българския бисептол. 
...

Ама пусто и ние нямаме BabyTV. Погледнах във форума на Булсат - има въпрос от потребител и 10-има, които обясняват, че сме загубени да искаме Бейби ТВ, за кво било това, техните деца не били гледали такова, те пък какво разбирали бебетата от ТВ и т.н. и т.н. Разбира се официален отговор от Булсата няма.....