О...Иве, драго ми е.....М..да...Редчето къде се загуби пак......
Да...пропуснах...забравям все, Виолка, извинявай...Но и аз щях да те поздравя за успехите с гърнето.....Продължавай в същия дух!
За РД аз още не съм го измислила.....А и нашия РД ще се падне в неделя......Хем ми се иска да е на заведение, хем пък зимата в заведение неминуемо е одимено, да видим и кой ще работи тогава, въобще.....В къщи някак си не ми се иска.....То няма да усетя нищо от празника, но...ще видим...Има време, но е факт,че в главата ми започват да се въртят разни идеи и да видим коя ще оцелее до края......
Бременността не ми липсва.....Уф...каква бременност само беше, не искам да си я спомням въобще, добре,че ми е последна, за раждането също не искам да си спомням, въобще....Искам да си спомням само момента, в който чух Сами да изплаква за 1 път и всичко, което следваше след това.......
Ние днес бяхме на консултация. Само мерене и теглене. Наддал е 400гр. и Сами е вече 12,100кг. и е пораснал с 1 см. и е вече 73см. Личната бе доволна и от това как сме забелили атрибута, та така.......На Сами вчера му се показа и 2-я зъб......
Сами си го благословихме в църквата като бе на около 2м.

Дори и от едни плюшен домат с очи,ръце и крака 

Като се приберем при роднините подаръци ще има за всяко от племеничетата ми, а те са 4 броя - да са ми живи и здрави. Нова година си е голям бич за портмонето, но обичам да подарявам подаръци и да виждам светнали от радост очички.
. Дано Господ да ми е на помощ!
и в тази връзка да попитам за червеното цвекло - мога ли да им давам и имате ли предложения как?
и аз много обичам светкащи от радост очички.
Та по ми е добре сега, макар и с двете деца в къщи.
А и нямам нищо собственоръчно правено, всичко накупих, хем намерих едно евтино магазинче хем стана шаренко и топло в нас
, непрекъснато обикаля холната масичка и каквото види отгоре го мята на земята, цветето съм го качила на телевизора, че лошо му се пише, останахме и без салфетки понеже си ги хапва като не я гледам, така свършиха 2 пакета, къде накъсани, къде изядени.
Иначе предполагам ще е вкъщи понеже на заведение посред зима с бебе... А подарък много ясно отделен ще има