Януарчета 2010 - тема 11

• 28 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода. Миналата седмица на ДК се наложи сестрата да го държи... Вкъщи понякога го слагам прав в кошарата, но и така е трудно да му сложа памперса, защото се клати и върти...Та вашите дечица седят ли кротко?

Ооо и при нас е така.....тамън му сложа памперса и тои си го маха! Замислих се вече за памперси гащи, но са двойно по-скъпи затова все още се чудя. Да не говорим за дрехите....то е едно гърчене,едно реване, абе изобщо ужас. А и с лигавника е същата ситуация. Почва да го дърпа, да плаче....просто не знам вече надявам се скоро да отмине. Така че съчусвтвам ти искрено!!

# 541
  • София
Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода. Миналата седмица на ДК се наложи сестрата да го държи... Вкъщи понякога го слагам прав в кошарата, но и така е трудно да му сложа памперса, защото се клати и върти...Та вашите дечица седят ли кротко?

Ооо и при нас е така.....тамън му сложа памперса и тои си го маха! Замислих се вече за памперси гащи, но са двойно по-скъпи затова все още се чудя. Да не говорим за дрехите....то е едно гърчене,едно реване, абе изобщо ужас. А и с лигавника е същата ситуация. Почва да го дърпа, да плаче....просто не знам вече надявам се скоро да отмине. Така че съчусвтвам ти искрено!!

Ох, значи не сме само ние!  ooooh!

А, като каза лигавник...дърпа ги, ще се задуши! Преди време му бях взела еднократни и бях много доволна от себе си, но се оказа, че при нас не вършат работа, защото само с едно движение и са скъсани...  Tired

# 542
Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода.
И при нас е същото. След баня го обличаме двамата с татко му, един го държи, друг облича и пак зор.

И ние сме в този отбор......Ние даваме за залъгване дистанционното, та поне успяваме да облечем.....Но..не винаги минава номера...Та разширяваме кръга на лъжите.....

Честито на всички, които стават на 9 месеца!!!!!!Още 3 месеца до ЧРД.......Ох...как искам да е Нова година......Миналата година въобще не я чаках......Чаках да родя само......

За гърнето - ние имаме едно почти чисто ново на тавана....Не съм се сетила да го сваля още.....Най-обикновено гърне, нищо особено.....Но.....как процедирах аз по време на учене на гърнето.....Имали сме винаги по 2 гърнета.....Едното в ОО, другото в стаята.....Да го вижда и да се сеща,че там се прави работата....А в ОО като отида аз - и те с мен са идвали  и съм ги слагала....Или пък на 1 гърне - детето, на другото гърне - играчка, която също прави работата.....Та сигурно ще купувам още едно гърне....Но не сега...Искам и имам желание, но сили нямам........За по-топли времена ще се отложи процедурата....

О...Ани, фирмен банкет......Не е ли рано??? Вие от сега като се подхванете, през зимните празници от ресторанта няма да излезете......

Мен работата не ми липсва много, то и аз не съм работила работа с шеф. Винаги в нашата фирма съм била(изкл. 6 месеца, през които бях на друго място. Там имах шеф, колежки...Благодаря! Колежките бяха супер, но шефа.......Не си струва да си хабя нервите заради опаки хора, вечно недоволни и вечно намръщени и пр.). Реално погледнато аз не съм се отделяла много от работата, защото върша един вид понякога секретарските работи на мъж ми от къщи - заявка да пусна, да се обадя на някой, да приема и изпълня поръчка......Та....понякога има работа и за мен от фирмата...Не е всеки ден, но в седмицата винаги върша нещо и за фирмата.......На работата това е хубавото,че се отделяш от ежедневието и не ти е само бебето в главата...За мен най-голямото изцеждане е именно емоционалното и психическото обвързване с бебето, мозъка ти винаги е зает с това да следи какво прави бебето...Докато си на работа - мозъка си почива от тези задължения и работи на друга вълна........А и майтапите с колеги, колежки.......Но пък и има работи и работи......Ако трябва да избирам да се върна на работа, подобна на тази, на която бях 6 месеца - мерси, няма да се върна! Хубаво е човек да работи в готин колектив, но това не винаги е реалността......Но...що е време все пред нас е....Ненаработили се няма да останем......Както казва мъж ми - Работа има за целия китайски народ......

Ох...аз днес свърших хубава работа, сега чакам и гости.......

Една от нас, и на мен проблем ми е измислянето на манджите.....Но като го измисля - вече следва лесното......За днес имахме на обяд - кюфтета с бял сос, сутринта - бутер банички, направени от мъж ми, вечерта - мусака и питка......Десерт - мляко с ориз...Така и никой не ми отговори - мога ли да дам мляко с ориз на Сами Crossing Arms.......Вчера от Метро купихме кайма с проблемен срок(който не си е отварял очите като мен), та днес ни е ден на каймата........Който иска да краде идеи.......

Сами спи, чакам и децата вече да се приберат от училище, след тях и таткото с гостите.......То гости силно казано, едни много добри семейни приятели, за чието посрещане въобще не се притеснявам....Те са един вид от постоянното присъствие в къщи........

Лека вечер, момичета!!!!!!!

# 543
  • София

Ох, значи не сме само ние!  ooooh!

А, като каза лигавник...дърпа ги, ще се задуши! Преди време му бях взела еднократни и бях много доволна от себе си, но се оказа, че при нас не вършат работа, защото само с едно движение и са скъсани...  Tired

Ние имаме един който е като блуза и реших, че вече няма къде да ходи като го облека целия, ама и това не помогна....ходи си целия намацан какво да се прави  Tired

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:35 от Venchelistche

# 544
Аз направо си имам дрехи за петна  Peace

# 545
  • София
Аз направо си имам дрехи за петна  Peace

Да и аз имам някой дрехи които съм ги  прежалила вече Simple Smile

# 546
Мамо Це, ние като сме на кухня ядем мляко с ориз.И не го правят с адаптирано.Не съм чувала кухня да готви с адаптирано. Peace

# 547
По принцип прясното мляко се счита за алерген и се въвежда като последен млечен продукт, след навършена 1 г. Оттук нататък всичко е въпрос на преценка на родителя. Аз лично не бих дала, защото съм на принципа "страх лозе пази"

# 548
По принцип прясното мляко се счита за алерген и се въвежда като последен млечен продукт, след навършена 1 г. Оттук нататък всичко е въпрос на преценка на родителя. Аз лично не бих дала, защото съм на принципа "страх лозе пази"
и аз таказнам и така ще постъпя Peace

Вики свикна с лигавника, само при смяната на памперса почва да се търкаля, поне 5-6 пъти преди да успея да сложа памперса Laughing

Мамо Цоцоланке
- това ми е любимата питка!!! Точно такава ми я прави и свекърва ми (само за мен)Heart Eyes

Лета - честита християнка!
Нелито  - Бъди жива и здрава и много щастлива!

Редче - да ти е жив и здрав Филип!!!

Именния ден на Вики се пада следващия месец, но майка ми твърди, че не се празнувал, ако не си кръстен. Thinking Аз пък мисля да си празнуваме Crossing Arms Важното е да има поводи за празнуване;)

И един въпрос към мамите на момиченца от София - дали продупчихте ушичките и ако да - моля да ми препоръчате къде да отидем и ние:)

# 549
Добър вечер, мами  Simple Smile
Докато мятам едно око на БГ сериалчето  Mr. Green да драсна и някой ред.
Да честито на Неда на Лета и на Фил на Редчето. Много здрави и щастливи деца да растат   bouquet
Честит рожден ден и на Нели  newsm67 От здраве да не се отървеш  Hug
Честито на на навършващите днес 9 месеца   bouquet

Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода.
И при нас е същото. След баня го обличаме двамата с татко му, един го държи, друг облича и пак зор.

И ние сме в този отбор......Ние даваме за залъгване дистанционното, та поне успяваме да облечем.....Но..не винаги минава номера...Та разширяваме кръга на лъжите.....

Същите номера използвам и аз - я телефон, а дистанционно...иначе не може да се облечем сумати време  ooooh! Но понякога се налага да го обличам седнал или направо докато е прав в кошарата  Tired

За общия РД съм за - би било прекрасно, но не знам и аз как ще стане като не съм мобилна, пък и насред зима  newsm78

Мамо Це
, питката изглежда меко казано божествена, как може така да ни подяждаш  Crossing Arms Иначе за млякото с ориз  - да ти кажа аз бих изчакала още малко.

Лека вечер!

# 550
# 551
Мамо Це, ще ти пиша адреса си на лични и чакам питка по куриер  Grinning, щото първа аз ти отговорих, че Мишо днес яде мляко с ориз, но ти не си ме прочела и затова - питка  Naughty  Joy, друг път да четеш  hahaha
Мамо Це, ние като сме на кухня ядем мляко с ориз.И не го правят с адаптирано.Не съм чувала кухня да готви с адаптирано. Peace

Твърде възможно е да са ме излъгали от кухнята, че за най малките приготвят десертите с адаптирано мляко  Wink Макар, че са частна кухня и ако не дай си Боже стане нещо с някое бебенце къде отива въпросната кухня........ А и някак си моя морал и съвест не допуска, че някой би могъл за пари да рискува с бебе....... Но хора всякакви..........  Аз като майка дадох този ориз на детето си след доста размисли и "консултации" и най вече с майчиния си инстинкт и опит....... А, че "страх лозе пази" съм абсолютно съгласна. Доста деца на тази възраст все пак ядат краве мляко, Явор също ядеше, а е Мишо до този момент, Слава Богу не е проявил алергия към нищо.........

# 552
Дани, надявам се че не си приела коментара ми лично.Аз коментирам нашата кухня.И тя е частна, когато се записвахме ни предупредиха, че детето трябва да е прояло всичко-месо, глутен, сирене,мляко, яйца и т.н.И вече по желание, можеш да не взимаш десерта, а само основното.Приятен ден, момичета, въпреки лошото време.Ние след 2 часа сме на консултация и ще се отчетем по-късно.Да ви питам мами на ходещите бебета.Док казал ли ви е че трябва да продължавате с вит.д, заради ранното прохождане, че да не им се кривят краката и какъв заместител са препоръчали, че нали вигантола...Аз ще питам после и нашата док, но все пак да споделите и вие  Hug

# 553
nikikol82, не съм приела нищо лично  Hug

хубав ден на всички!!!

# 554
Благодаря ви за отговорите за излизането в студеното време  Hug Яна я извеждах постоянно, само като вали имаше проблем. Иначе така или иначе излизах всеки ден за кухнята. И сега мисля да излиза милия, че вече започнаха разправиите за играчките вкъщи  Mr. Green
С обличането и при нас има проблем, особено с ръкавите. Най-омразните неща на Жори са да му бършат устата и да му обличат ръкави   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт