Премахване на тъмни кръгове в предаването на Гала?

• 5 123
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте, преди малко гледах при Гала да демонстрират някакъв нов апарат за премахване на тъмните кръгове и торбички под очите, някой дали има информация къде може да се намери туй ново чудо? Simple Smile Става дума за премахване с ултразвук доколкото разбрах newsm78

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 17:12 от byby

# 1
  • Хасково
Само в София ли се прави тази процедура.И аз искам да се оттърва от тъмните кръгове.Ако някой знае дали в Хасково се правят тези процедури да каже,че не мога да ги понасям вече.

# 2
  • София
Може ли и на мен координати?

И разяснете малко повече (явно има заинтересовани): колко процедури, траен ли е ефектът, трябва ли някаква специална подготовка или след третирането, цена???

# 3
  • София
Но не е хубаво излагане на слънце/ солариум или няма значение? Просто да преценя кога да ида.

# 4
Някой беше ли вече да сподели резултати?

# 5
  • София
Видях цена 19 лв.  - терапия за околоочния контур. Това ли е  newsm78 И колко процедури са необходими?

# 6
  • София
Видях цена 19 лв.  - терапия за околоочния контур. Това ли е  newsm78 И колко процедури са необходими?
Авторката е казала, че го прави в началото на пролетта 1-2 пъти.
Предполагам, че нуждата е индивидуална.

talasum4e76, а кои други процедури си ползвала и си доволна? Според мен цените им са много приемливи.

# 7
  • по пътя на светлината
Колко смешни пари....?

# 8
За мен по- важно е дали някое от момичетата е ходило и е доволно от услугата за да знам и аз дали да отида, че теди околоочни сенки ми омръзнаха да ги гледам.

# 9
Аз ще пробвам днес- записах си час. Не искам повече сенки под очите.

# 10
  • по пътя на светлината
Момичета,сенките под очите обикновено не са кожен проблем!
Повечето са наследствени,други по здравословни причини.....
Как си представяте ,че тази процедура ще ги премахне?

# 11
Момичета,сенките под очите обикновено не са кожен проблем!
Повечето са наследствени,други по здравословни причини.....
Как си представяте ,че тази процедура ще ги премахне?
Така е, съвсем права си. Аз много съм се интересувала. Правила съм консултации с дерматоложка и лекари.  Те също казват това, но смятат, че всяка козметична процедура за очи е полезна, защото забързвала метаболизма на клетките там. Така тъмния цвят има шанс да намали, защото с годините проблема ставал по-сериозен.
Аз ходих в четвъртък и днес пак. С двете посещения съм доволна- има леко изсветляване и силно освежаване. Ще продължа и ще си направя 5-те процедури, които се препоръчват. Много по-добре отколкото да се примиря и да не правя нищо.

# 12
някой чувал ли е нещо повече за този апарат дето го даваха в предаването на Гала.Къде предлагат тези процедури и т.н.

# 13
  • София
Ако може, който е ходил и има резултат от рекламираното студио по- горе, нека покаже снимки. Защото иначе ще го смятам/е самоза реклама!  Naughty

# 14
При някои хора тъмните кръгове просто са резултат от много тънка и бледа кожа Sad

Общи условия

Активация на акаунт