Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 794
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе

Момичета, добър вечер!!!!
Ето това е Семра Динчер/незнам дали го изписвам правилно newsm78
Моксито.благодаря за новата тема newsm51 newsm51 newsm51
Карпатия,  welcome, отново при нас Laughing
Динчлер. Да,това е Роза от "Изгубени години",а не момичето от снимката. Явно татко Феяз е сгазвал лука неведнъж!

# 76

Динчлер. Да,това е Роза от "Изгубени години",а не момичето от снимката. Явно татко Феяз е сгазвал лука неведнъж!
Гледала съм филма и ако си спомняте Феяз (там играеше като Сюлейман) и Роза бяха заедно , но забравих женеха ли се що ли .. Обаче ми е много интересно като каква ще играе , хрумна ми , че може да е майка на новичкия ама де да знам  newsm78

# 77

Гледала съм филма и ако си спомняте Феяз (там играеше като Сюлейман) и Роза бяха заедно , но забравих женеха ли се що ли .. Обаче ми е много интересно като каква ще играе , хрумна ми , че може да е майка на новичкия ама де да знам  newsm78
Браво Розовке!!Аз тъкмо умувах ,каква роля ще и дадат и ти ме подсети.Възможно е да е майката на Новичкия ,защото ,ако си спомняте в информацията за него пишеше доста за семейството му!!Напълно възможно е да покажат родителите му , а може би и тяхното отношение към Еда.!!

# 78
Честит Рожден ден на Коменткааа !  newsm51 newsm51
Да ни е жида и здрава , и всичко , което си пожелае да се сбъднее   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs hahaha

# 79
  • Русе
Розовка, май бяха двойка без да са се женили,доколкото си спомням. Обичаха се и много държаха един на друг. Роза беше родила от Българина и й бяха взели детето и подхвърлили в сиропиталище. Айлийн. Помня и други моменти.
А тук нещо писаха ,че щяла да е сестра на Харун. Тя е доста по-възрастна за сестра?! Нещо са измислили,ама ...кой знае?! Да почва вече,че изтрещяхме от догадки и глупости. Поне някакво инфо да пуснат! Praynig

# 80
Здравейте на Незабравимата компания! Hug Hug Hug
Моксито , благодаря за новата тема!
Добре дошла , Карпатия!

# 81
Здравейте дружина  Hug
Моксито благодаря ти за новата тема нашето райско кътче.  bouquet
Момичета днес сте постнали снимчици с хубави спомени Heart Eyes Ох как ми липсва романтиката от първите серий. ooooh! Затова и аз ви поднасям нещо.

http://www.youtube.com/watch?v=WmXY9c_aPT0

# 82
Розовка, май бяха двойка без да са се женили,доколкото си спомням. Обичаха се и много държаха един на друг. Роза беше родила от Българина и й бяха взели детето и подхвърлили в сиропиталище. Айлийн. Помня и други моменти.
А тук нещо писаха ,че щяла да е сестра на Харун. Тя е доста по-възрастна за сестра?! Нещо са измислили,ама ...кой знае?! Да почва вече,че изтрещяхме от догадки и глупости. Поне някакво инфо да пуснат! Praynig
И аз мисля ,че е твърде дъртичка за сестра на Хубавелко,по вероятно да му е леля!!
Може да се появи сестра на Феяз или Саадет ,която да търси дял от фирмата.
А най абсурдната мисъл ,която ми минава ,е че това е майката на Бату  и Едже ,която не е умряла при пожара!! newsm78 newsm78

# 83
  • Стара Загора
Кометка, честит празник и от мен! Изхождайки  от професията, която упражняваш ти желая здрави нерви и олимпийско спокойствие, а така също да обичаш и да бъдеш обичана, но не само от учениците си, а и от всички твои близки и приятели! Весел празник!
http://www.vbox7.com/play:29254d48

# 84
  • Русе
И аз мисля ,че е твърде дъртичка за сестра на Хубавелко,по вероятно да му е леля!!
А най абсурдната мисъл ,която ми минава ,е че това е майката на Бату  и Едже ,която не е умряла при пожара!! newsm78 newsm78
Майка на Тибет, на Арас,сестра на Саадет или Феяз...Меги,имам свръх-абсурдна идея! Ами ако готвят нов флирт на Феяз?Саадетка ще си влезе в клиника пожизнено, а тази новата ще се меси в работата на Мелда. hahaha hahaha hahaha

# 85
  • Русе
На снимката показаха друга жена! Тази е синеока. По-скоро сестра на бащата-Осман! Е,тогава ще хванат Калашниците всички!

# 86
.......................,имам свръх-абсурдна идея! Ами ако готвят нов флирт на Феяз?Саадетка ще си влезе в клиника пожизнено, а тази новата ще се меси в работата на Мелда. hahaha hahaha hahaha
smile3501  Идеята ти е супер, много ми харесва - новото завоевание на Феяз!!!!! Дано тогава му просветне и да  даде зелена светлина на връзката Харун - Еда.

# 87
  • Стара Загора
За нашата вълшебница Мокси, с голямо уважение и благодарности!
 http://www.vbox7.com/play:f82938ba

# 88
http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related

Специално за лудата ми любов - форума на Незабравима и неговите неуморни  труженички!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт