Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 750
  • 688
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Mомичета, вижте на какво попаднах   http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-unutulmaz-dizisi … -gun-yayinlansin/

Според, което представянето на  филма ще стартира на 26, но още не е уточнен окончателно деня на понататъшното излъчване.Тази анкета е с краен срок 21септември, или поне така разбрах с гугъл и  може би проблемите са между АТВ и екипа на филма, за деня в който да го  излъчват, след като искат мнението на зрителите  newsm78
И май-болшинството си иска срядата! Е,и аз гласувах-сряда!

# 211
Честит празник на всички именници! Много здраве и късмет!

# 212
Добро утро на всички!Спорен и усмихнат ден!На всички именници и на софиянци честит празник! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eдна почерпка от мене за първи път празнувам сред толкова много приятели!

# 213

Добро утро момичета и момчета!

Честит празник на софиянци, и на всички носещи красивите имена- Вяра, Надежда,Любов и майка им София!

# 214
Дани невероятна си!

# 215
  • София
Добро утро момичета.Честит празник на всички софиянци и честит имен ден на всички именници днес.Като любезна домакиня ви сервирам кафенце със лекичка закуска hahaha hahaha hahaha

# 216
Добро утро ! Честит празник  на Надежда и на всички именници!

# 217
# 218
Добро утро и честит празник!
Тъй като съм заявила честна позиция във форума, искам да се призная, че не мога без него и без Вас! Може би ще съм една от тези, които ще заключат последната тема на Незабравима и след това трябва да хвана пътя или за гората, или за Ава! Laughing Laughing Laughing
Бях решила да не пиша, защото в един момент се почувствах глупаво, когато станах повод да се обърне внимание на нещо, което беше подминато с мъл4ание от всички останали, когато обект на нерви и страсти  станаха разни  информации без посочени източници, дезинформации и контрадезинформации!Но всъщност проблемът е мой! Късно се усетих! Занапред не коментирам нищо без посочен източник! Ограничавам се само с фрагменти, резюмета, както и моите фантазии по темата!
Заключвам този въпрос!
Почувствах необходимост да напиша това, като върла фенка на сериала!

# 219
 kalamitsi, какви са тези приказки мила? Нали знаеш че, форума е място за забавление и отмора, всеки има право на мнение, дори да е различно от това на останалите 99.9 % Hug, всъщност всички ние сме доста различни и това ни прави хора, а израза на позиция е привилегия на смелите Peace Peace Peace

# 220
# 221
kalamitsi, какви са тези приказки мила? Нали знаеш че, форума е място за забавление и отмора, всеки има право на мнение, дори да е различно от това на останалите 99.9 % Hug, всъщност всички ние сме доста различни и това ни прави хора, а израза на позиция е привилегия на смелите Peace Peace Peace

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 222
  • София
Здравейте, мили мои Незабравимчовци!   bouquet
Днес е хубав ден и е време за поздравления и почерпка!  newsm68 newsm44

Първо Честит имен ден на всички с името Вяра, Надежда, Любов и София - Наденце, специално за теб!

Честит празник и на София

Виждам, че Рекси вече ви е почерпила, но никога не е излишно. Днес е наш ред да черпим - за всички вас с любов!

# 223
  • София
Тъй като съм заявила честна позиция във форума, искам да се призная, че не мога без него и без Вас! Може би ще съм една от тези, които ще заключат последната тема на Незабравима и след това трябва да хвана пътя или за гората, или за Ава! Laughing Laughing Laughing
Бях решила да не пиша, защото в един момент се почувствах глупаво, когато станах повод да се обърне внимание на нещо, което беше подминато с мъл4ание от всички останали, когато обект на нерви и страсти  станаха разни  информации без посочени източници, дезинформации и контрадезинформации!Но всъщност проблемът е мой! Късно се усетих! Занапред не коментирам нищо без посочен източник! Ограничавам се само с фрагменти, резюмета, както и моите фантазии по темата!
Заключвам този въпрос!

Каламитси, ти сигурно си ми сърдита, че не те защитих в спора. Но, аз наистина много те харесвам и то такава, каквато си. Е, може би си малко серт, но си ти, а аз уважавам качеството да си верен на себе си! И, разбира се на сериала и разбира се на форума. Шегичка!  hahaha Бъди с нас и бъди себе си!  Hug

# 224
Заключвам този въпрос!

не е съвсем вярно, три те подкрепиха

Общи условия

Активация на акаунт