Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 603
  • 186
  •   1
Отговори
# 105
Абе, чакайте да чуем историята на приятелката, бе.
Тогава ще е по-вълнуващо.

Има ли някой готов с профила й, че върбата потъна в река от сълзи и течението я отнесе, та се не видЕ.

Моля ти се... Това е прекалено лично. Laughing

Разголването на отношенията със съпруга не е лично, но перфектната приятелка не се пипа. Laughing

Вилико, платоничната любов не може да превъзхожда реална. Нали се сещаш се едно лягане може да те отврати завеки вечно.

# 106
Не, не самата любов, а качествата на двамата. И сравнението задължително. При всеки скандал ще си казваш - ами ако бях с онзи...

# 107
Не, не самата любов, а качествата на двамата. И сравнението задължително. При всеки скандал ще си казваш - ами ако бях с онзи...

Освен ако не говориш за банковите им сметки не виждам какви други качества можеш да сравняваш без да спиш с единия и без да си живял достатъчно дълго с него.

За жена може да има някакви фактори на външна красота, но всички знаят че те не са определящи чувствата.

# 108
  • София
Моля ти се... Това е прекалено лично. Laughing
Разголването на отношенията със съпруга не е лично, но перфектната приятелка не се пипа. Laughing
Па...знаем ли за кого точно страда, бай дъ уей.
Много мистерия има в тая история.
Да не забравяме как започна...с едно съновидение...което по-късно се материализира.
Респектираща мистификация има тук.

Апропо, разбрахме ли поне зодиите на участниците? Mr. Green

# 109
Апропо, разбрахме ли поне зодиите на участниците? Mr. Green

Че то от това по важно няма. Мигар сте го пропуснали?  Mr. Green

# 110

Освен ако не говориш за банковите им сметки не виждам какви други качества можеш да сравняваш без да спиш с единия и без да си живял достатъчно дълго с него.

За жена може да има някакви фактори на външна красота, но всички знаят че те не са определящи чувствата.
Съвсем не.
Когато те хване скуката от настоящия - веднага ще започнеш да блянуваш за онзи далечния. Когато се скараш с настоящия, веднага ще си мислиш как другия не би постъпил така, когато твоя настоящия започне да хърка нощем - ще си мечтаеш как онзи щях да те гушка в тва време...Ей такива нещица. Но сега отивам да си легна до моя, за да не стане фал, късничко е за форуми вече  Whistling

# 111
  • по пътя на светлината
Авторката ,ти нали не очакваш твоята приятелка да прави намеци или да се държи предизвикателно пред теб със съпруга ти!?
Като е толкова хрисима,защо приема цялото това внимание от негова страна,все пак е твоя близка не негова!?
Не очаквай и съпруга ти да си направи самопризнания за точните отношения с нея,все пак той е на ясно в какво ще я въвлече......
Разкарай я от живота си от живота на семейството си!
Попитай колко от пишещите тук биха приемали редовно подаръците от мъж на приятелка,който прави същите и на съпругата си,за да си свериш часовника за какво идва реч......
Твоята приятелка,ако е коректен човек отдавна да го разкарала ,но явно цялото това внимание я ласкае.

# 112
# 113
То и мъжете можели да манипулират добре.
Толкова ли наивни жени има или искат  и се правят на такива?! smile3527 smile3556 no smile3555

# 114
  • Там, където ме обичат
Абе, чакайте да чуем историята на приятелката, бе.
Тогава ще е по-вълнуващо.

Има ли някой готов с профила й, че върбата потъна в река от сълзи и течението я отнесе, та се не видЕ.
Понеже върбата я няма, аз имам предположение за профила на половинката. Той е Риби, обзалагам се!

# 115
Толкова ли наивни жени има или искат  и се правят на такива?! smile3527 smile3556 no smile3555

Ти искаш това право да остане само за жените ли  Laughing

# 116

Ти искаш това право да остане само за жените ли  Laughing
Не, не право.Просто не очаквах, че и мъжете го умеят толкова добре.

# 117
Къде изчезна авторката?чакаме да разберем какво става с приятелката и ако може да се каже,че изобщо и е такава.Лично на мен ако мъжът на най добрата ми приятелка ми подарява цветя и бонбони ще го завра незнам къде дори и да не се събираме след това цял живот.Ама и на нея ще и кажа да се опонми,че мъжът и не струва и да си го гледа по добре....ей такива неща,колко наивни жени има на този свят.

# 118
Е, вие я направихте на нищо, сега очаквате да влезе да пише  Crossing Arms

# 119
viliko  не е така,може би всяка една тук има една приятелка ,която и е като сестра.Не мога да разбера щом споделят с нея радостите и проблемите си...как досега не е седнала да говори направо с нея.Нали са близки,ако с нея не може то с кой?Най добрата  приятелка е като една половинка от теб.Аз имам такава и ако ..боже да не ми се случва това....стане това ,което просто не мога си го представя,отивам и направо и вдигам луд скандал,защото тя ме познава и знае,че няма да търпя такива неща

Общи условия

Активация на акаунт