Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 543
  • 186
  •   1
Отговори
Преди седмици пуснах тема за това, което ме притесняваше ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516450.msg15980852#msg15980852

Снощи моят съпруг ми призна, че има чувства към тази моя приятелка.
Каза ми, че обича нея и мен - едновременно. Че не иска да се лиши от никоя, че на сърцето си не може да заповяда и тем подобни. Обясни ми /о,боже/ че сърцето му е пълно с любов и към двете. Попитах го коя е по-напред все пак - ами и двете /нищо че съм съпруга и майка на децата му/. Истината е, че е нежен към мен - ама и към нея. Каквото подарява на мен /цветя, бонбони/ - получава го и тя.

Почувствах че умирам. Просто  не съм на себе си. Не зная как да постъпя. Мисля да се разведа, но не искам да огорчавам синът си, който все още е ученик. Но как да продължа така.

Бих искала да чуя мнението на момичета в сходна ситуация.

# 1
Хм...тема за съня...значи не се оказах права...не е било само желание за тройка. newsm78 Имало  любов. Странно е...аз. винаги съм права... Mr. Green

# 2
Здравей, аз не знам какво да те посъветвам. Стана ми мъчно за теб, когато прочетох и предишната тема...
Опирай да се успокоиш  Hug
Ти попита ли го той как си представя да се развият нещата... Тази твоя 'приятелка' не е ли семейна ?

# 3
не, не е. но държанието от нейна страна е много коректно - без аванси и други подобни

# 4
Ако всичко това е истина ...  #Crazy #Shocked smile3511

# 5
  • Варна
Милата ... Hug
И аз в предишната тема си мислех, че е просто един сън. Съжалявам, че не съм се оказала права.
Ама той с много широко сърце бе, тоз твой съпруг. Една любов, една нежност извира, трудно е да се озаптят.  Mr. Green
Не знам какво да те посъветвам. Аз не бих могла да приема подобно положение. На секундата бих му поставила ултиматум- да избира между мен и другата. Но доколкото се познавам, дори и да предпочете мен, пак не бих останала с него. Не бих могла да преглътна наличието на толкова силни чувства към друга. Или съм единствена, или без мен.

# 6
  • София
не, не е. но държанието от нейна страна е много коректно - без аванси и други подобни

Защо си толкова сигурна в приятелката си?

# 7
Плачеща_върба, какво означава 'коректно' в тази ситуация?
Аз не мога да си представя за мен да е ОК мъжът на моя приятелка  да се държи с мен, както описваш ти - твоят мъж й подарява цветя и т.н.
Може да й е приятно да е ухажвана от него и в този ред на мисли не виждам НИЩО коректно и от нейна страна.
Говори с мъжа си и както предлага Северина - ултиматум ! Съжалявам, че ще го кажа, но след неговите признания, мисля си го загубила поне наполовина...

# 8
  • Варна
Олеле-малеле, идиотска ситуация! Все си мислех, че няма какво да ме изненада, що се отнася до сложните мъжки чувства. Но това ми дойде множко. Малко е да се каже, че не ти е лесно - ужасно ти е! Кураж! Тоз твоя съвсем е изтрещял - двуженство му се приискало! Яд ме е, че не сме в едно по друго общество, че да вземе да му се сбъдне мечтата - да има две равнопоставени съпруги и 5-6 дечиня! Да трябва да се грижи за тях! Мискинин!

# 9
Мисля, че щом приятелката ти не му дава поводи за да поддържа любовта му е по добре да го оставиш да си я изживее, мисля че скоро ще се осъзнае и ще се откаже.
Виж вече ако приятлката ти почне да дава сигнали става друга история.

# 10
  • София

Нещо си в грешка. В противен случай не би приемала подаръци от него  Crossing Arms

Истината е, че е нежен към мен - ама и към нея. Каквото подарява на мен /цветя, бонбони/ - получава го и тя.

# 11

Защо си толкова сигурна в приятелката си?
Съжалявам ама и аз това си помислих  Sick

# 12
  • Бургас

Нещо си в грешка. В противен случай не би приемала подаръци от него  Crossing Arms

Съгласна съм Peace Нищо коректно не виждам от нейна страна Naughty

# 13

Нещо си много заблудена ми се струва. Как така любов без секс представяш ли си? Мъжът ти да не е 15-годишна девойка случайно? Никога не би говорил за любов ако няма отношения между тях двамата и то не от скоро. Консумирани отношения.

Какво да правиш... Да изключиш тази приятелка тотално от обкръжението ви поставяйки и на двамата категоричен ултиматум. Това ако той се чувства гузен и иска да запази семейството разбира се. Ако не, нямаш друг вариант освен да се развеждаш. По-добре развод отколкото унижения.

И това да ти е за урок да не допускаш близко приятелки. И да ги подбираш също. В това число и по външност.

# 14
  • София

Нещо си много заблудена ми се струва. Как така любов без секс представяш ли си? Мъжът ти да не е 15-годишна девойка случайно? Никога не би говорил за любов ако няма отношения между тях двамата и то не от скоро. Консумирани отношения.

Какво да правиш... Да изключиш тази приятелка тотално от обкръжението ви поставяйки и на двамата категоричен ултиматум. Това ако той се чувства гузен и иска да запази семейството разбира се. Ако не, нямаш друг вариант освен да се развеждаш. По-добре развод отколкото унижения.

И това да ти е за урок да не допускаш близко приятелки. И да ги подбираш също. В това число и по външност.

Подписвам се с две ръце под всичко това!

Изобщо не си позволявай да проявяваш разбиране и да ставаш удобство!

Общи условия

Активация на акаунт