Малко странно запитване?

• 5 077
  • 47
  •   1
Отговори
Мои клиентки-майка и дъщеря(съответно на около 66-67 год. и 40 год.),по настояване на дъщерята,която не е семейна и няма деца,си взеха котка преди около 2 години и половина,Майката беше твърдо против,защото е много гнуслива,а и наскоро бяха правили ремонт на жилището си..Тогава котенцето беше малко-на около месец и половина,и не правеше(за мое учудване Thinking)толкова бели,колкото сега.Женско е,но им съсипа къщата буквално-наяде мебелите,пердета са надърпани,но -най гадното е,че на искало вече да ползва собствената си тоалетна,а акало Confusedнавсякъде.Бабата е пред инфаркт,чисти като луда жената.И иска да махнат котето.Дъщерята- не й пука особено за това положение,но не дава да се издума и дума за нейното Меги.Много пъти пред мен са се разправяли по тоЗи въпрос.Бабата ме помоли за съвет къде да го махне,защото никой не иска котка,камо ли такава голяма.. ThinkingАко го изгони дъщеря й ще я направи на салата.Аз не мога да им помогна никак,защото също имам котка в нас.Дайте ми идея какво да посъветвам тази възрастна жена..Тя мисли да го пусне някъде,и да каже ,че е изчезнало. Rolling EyesЧакам съвети...Мерси.

# 1
Тя мисли да го пусне някъде,и да каже ,че е изчезнало. Rolling Eyes

newsm10 newsm10 newsm10
без даже да се замисля, ще постъпя по -този начин, не съм фенка на каквито и да било домашни любимци, отглеждани в апартамент, а еле пък да ми го съсипят....май ще летят от 11етаж без скрупули

# 2
Да го заведат на ветеринар, да се види от какво е провикирано настроението, да го кастрират...

Нашата маца беше 1-2 месеца разгонена- кошмар...оказа се, че е мала кисти на яйчниците, след кастрация си беше същата от преди въпросния месец.

# 3
Няма да стане това с доктора най-вероятно,защото дъщерята ходи на смени на работа,после след работа се мотае в квартала да убие времето,и като се прибере вкъщи само му се радва и ляга да спи,А майка и цял ден е у дома с него,чисти и мие.Преди седмица някъде като я видях дамската и чанта беще наръфана от котката,грозна работа,но тя няма пари за нова.Оплака се,че каквото може крие от котето,но то е нахапало новата им секция в хола ,и е надрало тапетите почти до голя стена...Направо й се плачеше на жената. Sad

# 4
 Горката жена. Сигурно е ужасно 40-годишната дъщеря стара мома още да живее при нея, вместо да поеме живота си в свои ръце. Но майка и сама е виновна, щом е позволила това да се случи, и дъщеря и да тежи цял живот на нейн гръб. Така че котката едва ли е най-големия и проблем. проблемът е, че явно е твърде мекушава и примирена, и въобще се е съгласила дъщеря и не само да вземе котка против волята и, но и да живее още в жилището.

# 5
  • София
Няма да стане това с доктора най-вероятно,защото дъщерята ходи на смени на работа,после след работа се мотае в квартала да убие времето,и като се прибере вкъщи само му се радва и ляга да спи,А майка и цял ден е у дома с него,чисти и мие.Преди седмица някъде като я видях дамската и чанта беще наръфана от котката,грозна работа,но тя няма пари за нова.Оплака се,че каквото може крие от котето,но то е нахапало новата им секция в хола ,и е надрало тапетите почти до голя стена...Направо й се плачеше на жената. Sad
хайде де, хем няма пари за нова дамска чанта, хем има нова секция - това как се получава  newsm78

# 6
хайде де, хем няма пари за нова дамска чанта, хем има нова секция - това как се получава  newsm78

Лесно се получава. Дала е последните пари за секция, и вече няма други пари, за да купи нова чанта.

# 7
  • София
хайде де, хем няма пари за нова дамска чанта, хем има нова секция - това как се получава  newsm78

Лесно се получава. Дала е последните пари за секция, и вече няма други пари, за да купи нова чанта.
ми да не ги беше давала за секция - чантата е от по-голяма необходимост

сериозно - темата ми прилича на пълна глупост - тук другата страна е някакъв мираж, злодей - между другото майка ми е на 70 години и умря си ги измисля разни такива (не за мен, ама обича да прави трагедии).

# 8
Дзвер,не зашитавм никого,но повярвай,тези хора си изхарчиха и последните пари(спестявания)за ремонта,едва си стъпиха на краката.Познавам ги много отдавна,не мисля че тази жена ще лъже безцелно.Не мога да си представя как правиш сравнение м/у чанта и секция.Едва ли на някого,най-вече на бабата  й е приятно да се излага така.Ако намекваш ,че е Ку-ку,не е..Дъщерята я хапе щъркела много повече.Затова вярвам.

# 9

geiza1979, а защо бабата търпи дъщеря си още да живее с нея, като е на 40 години??? За мен сама си е виновна.

# 10
Отилия,незнам.Мисля ,че няма къде да отиде,освен на квартира.Тя е малко странна птица.А майка й е много сериозна жена.Веднъж бабата влезе в болница,заради някаква кашлица,и след няколко дни дъщерята не толкова много кашляща,пожела да я приемат в същото отделение.

# 11
Горкото животно!
Поредното, което страда, заради човешката глупост и неинформираност...
Най-добре е да го подарят на някого.

# 12
# 13
  • София
Жал ми е за животното, но повече ми е жал за човек, на когото е натресено такова и на всичкото отгоре трябва да му мие лайната отвсякъде и да живее в коптор.
Подарявайте го на някого, ако не.....

# 14
     Аз бих била драстична. Котето - затворено в стаята на щерката, тоалетната му - в същата стая. И няма пръста си да мръдна да почистя. Като и харесва да живее в изпражнения, да си поживее. После ще си поговорим за съдбата на животинчето и евентуалното му водене на лекар. Подозирам, че разговорът ще е само след два дни.

Общи условия

Активация на акаунт