Малко странно запитване?

• 5 078
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дзвер,не зашитавм никого,но повярвай,тези хора си изхарчиха и последните пари(спестявания)за ремонта,едва си стъпиха на краката.Познавам ги много отдавна,не мисля че тази жена ще лъже безцелно.Не мога да си представя как правиш сравнение м/у чанта и секция.Едва ли на някого,най-вече на бабата  й е приятно да се излага така.Ако намекваш ,че е Ку-ку,не е..Дъщерята я хапе щъркела много повече.Затова вярвам.
пак ще дам за пример майка ми - оооооооо, тя не е куку, преди две години обаче срещнала една найна приятелка, много близка, която я познава много добре, и й обяснила, колко е уморена, понеже по цял ден идвала да ми помага с децата... а тя идваше веднъж седмично да ги види за 30 минути, докато аз съм с тях, т.е. изобщо не е полагала грижи за тях. Та тази нейна приятелка е майка на моя стара дружка - срещам я аз случайно дружката си в поликлиниката и тя ми прави остра забележка - не те е срам, майка ти е на възраст, ти си в майчинство, гледай си поне децата - е, няма такъв смях  Joy. И като попитах мама, защо е излъгала, тя поне си призна - ами срам ме беше да кажа, че не помагам  Mr. Green

# 16
Горкото коте  ooooh!
Макар че то явно не е коте, а поне съблезъб тигър, щом е изяло секцията  ooooh! ooooh! ooooh!

Отилия, а ти защо реши, че дъщерята живее при майката? Аз никъде не прочетох такова нещо. Дали не е възможно майката да живее при дъщерята, или апартамента да е на двете?

Аз бих завела котето на лекар, бих се посъветвала с него какво да правя и бих обръщала повече внимание на животинката. И никога не би ми хрумнало да го пусна на улицата.
Но аз съм аз...
Боже Господи- и после теми с оплаквания от бездомните животни.
Пълна простотия, искрено се надявам темата да е  пързалка.

# 17
  • София
E, как така ще го "пусне" на улицата?! То е домашно животно! Поели са ангажимент, ще си го гледат! И какво е това коте, което яде секции??? Айде, пердетата разбирам, меката мебел - също, ама да гризе дърво, това изобщо не го схващам. Щом котето е променило рязко хигиенните си навици, значи има причина. Вероятно някоя от жените го малтретира и то така си отмъщава. Другият вариант е да е разгонено постоянно, затова трябва да се заведе на лекар. Кастрацията е добро начало, после ще видят как се развиват нещата.

# 18
горката котка.

# 19
Естествено,че не  е пързалка темата Crossing Arms.Едва ли ще седна да лъжа за някоя въображаема котка ,точно тук.Благодаря на всички за изказаните мнения.Ще споделя с жената,като я видя тези дни.

# 20
  • Варна
..Тя мисли да го пусне някъде,и да каже ,че е изчезнало. Rolling EyesЧакам съвети...Мерси.

Дааааа, нека го пусне някъде. После ревете що серяли бездомните котки и кучета в пясъчниците и градинките, където играят децата.

+1

# 21
  • Варна
Дъщерята хем иска котето, хем не участва в обгрижването!  Thinking
Май отмъщава за нещо на майка си! И въобще не е права да вземе животното, без да е желано от семейството. Насила котколюбител не се става и резултатът се вижда.  Peace
За доброто на всички(особено за котето), е да бъде приютено в къща с двор. Все ще се намери някой роднина от село да го вземе да лови мишките.  Simple Smile

# 22
  • Бургас
За пердета,мека мебел,тапети,дрехи,чанти е напълто възможно..Виж за секцията се съмнявам,щото котките такива здрави зъби нямат Peace.Поне аз така си мисля newsm78.И все пак аз не бих държала животно,което ми прави подобни поразии.Е,да,взел си го,поел си ангажимент,но ако поведението му е такова,какво остава,да го търпиш ли?Да сменяш завеси и тапети постоянно,защото котенцето е чепат характер?Ми не става.Поне не и за мен.Но в никакъв случай не бих си пуснала домашния любимец навън Crazy.Това е супер простотия.По-добре наистина да го заведат на преглед,може да има проблем,но ако няма,нека му намерят добри стопани,за предпочитане с двор Peace.

# 23
  • София
Абе хапват и секции - на леля ми котето е издрало и изгризало вратите и секциите Mr. Green

# 24
   Вероятно котката е перманентно разгонена. Най-добре да я заведат на ветеринар, който или ще я кастрира, или ще и даде хапчета, има и такива. Котките са чисти животни, такъв звер дето яде секции очевидно че нещо не се чувства комфортно.
  Дъщерята явно има някакви проблеми , така ли? Значи бабата трябва да се погрижи за това. Вече във всеки квартал има ветеринарни лекари, нека я занесе тя.

# 25
   Вероятно котката е перманентно разгонена. Най-добре да я заведат на ветеринар, който или ще я кастрира, или ще и даде хапчета, има и такива. Котките са чисти животни, такъв звер дето яде секции очевидно че нещо не се чувства комфортно.
  Дъщерята явно има някакви проблеми , така ли? Значи бабата трябва да се погрижи за това. Вече във всеки квартал има ветеринарни лекари, нека я занесе тя.

Е, щом е трудоспособна и ходи на работа дъщерята, значи е способна и да се погрижи да заведе котката на ветеринар. За мен истинският проблем не е нито котката, нито дъщерята, а бабата. тя явно е много пасивна личност, и позволява да и се случват всички тези неща. Да живее под един покрив с 40-годишната си дъщеря, да прави каквото тя поиска, да търпи тази котка терорист.

# 26
 Не знаем сега, какви са причините да живеят заедно, нито дали съжителството им е лошо. Може да им е добре да си живеят заедно, а и котката ако е добра и чиста, не виждам никакъв проблем за никого.
 Следователно - да се съдейства котката да е здрава и с добро поведение.

# 27
  • София
И аз щях да попитам същото - щом дъщерята не я бива, бабата защо не заведе котката на лекар? Не е чак такава философия...

# 28
Всяка котка, на която й липсва внимание и любов се държи по този никак не странен начин.
Котките са себични и изискват много внимание и топлина от стопанина. Когато не ги получават, правят така.
Иначе са много по-чистоплътни от чистофайницата, за която споменаваш.

Клетото животинче!

# 29
Котка не се пуска току така някъде, идиотско е, най - вероятно няма да оцелее дълго, не е свикнала да се пази от коли и от кучета, да не говорим, че може и да се върне сама.
Най - добре възрастната жена да говори с дъщеря си, не им е проблема точно в котката. А иначе на котето може да намерят нов стопанин, щом е диво, както са писали - на село някъде в къща, да лови мишки и така. Съгласна съм със  Sourcherry котето или е малтретирано, за да се държи така, или усеща че е нежелано и си отмъщава.

Общи условия

Активация на акаунт