Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 544
  • 186
  •   1
Отговори
# 45
  • София, в полите на Витоша
В случай, че приятелката е наистина такава, тя може да ти помогне. Любовта и нежните чувства както се появяват, така и отшумяват. С поведението и отношението си към съпруга, приятелката ти може да му "помогне" да разбере, че всъщност не е мила, внимателна и т.н.(каквото положително вижда в нея) - да го разочарова от себе си. Преди много време съм била в ролята на приятелката, но мъжът въобще не ме интересуваше, а много исках да запазя приятелството си. Тогава това подейства. Към настоящия момент мисля, че въпросният мъж въобще не ме харесва.

Май покрай истеричните крясъци РАЗВЕДИ СЕ никой не обърна внимание на един от малкото смислени постове тук. Peace
Ако приятелката е точна- каквито приятелки имам няколко- естествено, че може да се съюзите срещу него и да му резнете крилцата.
А и до сега не разбрах като е толкова добра приятелка дали вече  си провела разговор с нея и дали тя има мнение по въпроса.
Това е то тънкият момент в тази ситуация.

Мисля, че всяка от нас някога в някакъв момент е  била ухажвана от приятел на партньора си, може би дори го е харесвала, но едва ли всички сме имали дилема като тази на съпруга на авторката  Wink

# 46
Защо скокнахте всички срещу Немо  Naughty- и аз съм на това мнение, ако нещо може да се поправи, го поправям, а ако не -тогава го изхвърлям

Да де - ако може да се поправи, го поправяш (независимо дали можеш да си купиш ново или не), ако ли не - го хвърляш.  Peace

Ти не схвана идеята на Немо. Wink Той имаше предвид, че авторката си стои при мъжО, защото не може да си купи "нова кола" и трябва да продължи да стои при старата, че иначе ще й е по-зле сама (не може и да става дума, че ще си намери друга половинка) без "ненужната вещ", която както казваш ти - трябва да се изхвърли, ако не може да се поправи, а не да "трупа прахоляк".  Wink  Peace

# 47
  • Варна
Какво внимание да обръщаме при положение, че сме убедени, че приятелката не е стояла безучастно, оставяйки се да я заливат вълните на любовта? Точно от нея помощ не бих чакала.  Stop

Май покрай истеричните крясъци РАЗВЕДИ СЕ никой не обърна внимание на един от малкото смислени постове тук. Peace
Ако приятелката е точна- каквито приятелки имам няколко- естествено, че може да се съюзите срещу него и да му резнете крилцата.
А и до сега не разбрах като е толкова добра приятелка дали вече  си провела разговор с нея и дали тя има мнение по въпроса.
Това е то тънкият момент в тази ситуация.

# 48
Приятелката е точна ама той я обича?  Joy Пипилота, какви хапчета пиете със zlatoela?  hahaha

# 49
никога не съм приемала съпруга си като стара кола. И не гледам на себе си като на бричка. Считам че съм човек, който се самоуважава и уважава.
Преди малко проведохме кратък разговор със съпруга ми, от който разбрах, че в живота му има няколко ценни човека: "децата, аз и отчасти тя"
Така че за себе си започнах да мисля че малко, помалко нещата се изясняват. Та кой би искал такова 5-членно семейство? Мисля, че при нас нещата не отиват на добре. Иначе ми се кълне че не е имал никакви интимни отношения с нея.

А, и много съжалява че ме е наранил. Като че ли това изтрива всичко до тук...

# 50
  • Варна
Интересно ми е, той защо е направил това признание? Бил ли е притиснат или просто е искал да  "разтовари" съвестта си?

# 51
"Отчасти тя" - това звучи като смекчаване на обстоятелствата, за да те успокои.

Не казваш какво мисли и какво иска той от бъдещето. Споделил ли ти е? Ти попита ли го?

# 52
честен е. Да, пудингче, и аз така го приех

# 53
  • Варна
Ха! Седяхте си една вечер на дивана и той изтърси: "Жена, ти знаеш ли, че обичам и Х. Изпитвам много нежни чувства към нея и не мога да си мълча. " Grinning
За пръв път чувам за мъж, който си признава за друга връзка, без да има намерение да напуска жена си. Нещо ни будалкаш!?  newsm78

# 54
Абе как така ще изпитва нещо към най-добрата ти приятелка и даже ще си го признава без да е имал интимна връзка бе?  Joy hahaha

Твоят мъж или не е добре с горния етаж нещо, или нагло те гледа в очите и лъже.

Това е просто невъзможно.

Чувствата се развиват поетапно, а стигне ли се до признание пред друг човек, значи трябва да си абсолютно вътрешно убеден в тези чувства. А това без да са спали няма как да стане.

Не му позволявай да те прави на балама! Да си изпява песничката без бой. И за "случайните" командировки в един и същ град и за всичко останало.

# 55
А приятелката ти защо приема подаръци,като е толкова коректна?
Как се държа Тя в онзи момент на "нежните признания"пред теб.
Ако беше точна трябваше от раз да му приложи едно кръцни-срежи

# 56
Не, Северина, не. Не искам да влизам в подробности как и защо ми го е казал, просто ще стане твърде лично.

# 57
А приятелката ти защо приема подаръци,като е толкова коректна?

келепир .. а мъжът и интересно как реагира ... ако има  Thinking

# 58
  • В Космоса
Отвратително.
Винаги съм се чудила що за човек би признал подобно нещо на любимата/любимия си, освен ако не цели раздяла с това.

# 59
Delusion е права, той те прави на балама, замислили са нещо заедно с приятелката, но ми е интересно какво точно целят Thinking Ще следя темата, за да видя докъде може да стигне човешката наглост. И женската глупост също newsm78

Общи условия

Активация на акаунт