Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 540
  • 186
  •   1
Отговори
# 30
И мен още на първо четене цветята и бонбоните ме възмутиха. Едно е да ги подари на рожден ден или по друг специален повод, на който сте канени и отивате заедно (някак добре стои мъжът да подари цветята, а жената - подаръка), но ако и на нея ги подарява за Св. Валентин (ако го празнувате), с повод и без повод, когато ти също получаваш такъв жест, а тя ги приема ... Мисля, че бях достатъчно красноречива.

# 31
Аз въобще не знам как така не ти е светила лампичката... При условие че прави подаръци на приятелката ми като и на мен....  Shocked Shocked Shocked Това просто никога не може да стане. #2gunfire Моят мъж не прави НИКОГА подаръци на мои приятелки. Тяхните подаръци са само мое задължение.

Аз между другото още от предишната ти тема разбрах че го правят зад гърба ти. То е ясно като бял ден. Но ти нямаше да повярваш ако бях го казала.

# 32
В случай, че приятелката е наистина такава, тя може да ти помогне. Любовта и нежните чувства както се появяват, така и отшумяват. С поведението и отношението си към съпруга, приятелката ти може да му "помогне" да разбере, че всъщност не е мила, внимателна и т.н.(каквото положително вижда в нея) - да го разочарова от себе си. Преди много време съм била в ролята на приятелката, но мъжът въобще не ме интересуваше, а много исках да запазя приятелството си. Тогава това подейства. Към настоящия момент мисля, че въпросният мъж въобще не ме харесва.

# 33
  • Там, където ме обичат
не, не е. но държанието от нейна страна е много коректно - без аванси и други подобни

Защо си толкова сигурна в приятелката си?
И аз си го помислих, нали и за двете има цветя, бонбони, тя като е коректна, как ги получава Shocked

# 34
  • Там, където ме обичат
Задълбавате в маловажни подробности. Приятелката не е интересна, по- важно е той как си представя развоя на събитията от тук нататък.
И аз съм абсолятно убедена, че подобно признание, без консумирана връзка не се прави

Съгласна Peace

# 35
#Shocked Това е кошмар. Тоя за султан ли се има, какво? Ти що не хванеш негов приятел и не му кажеш същото - че обичаш и двамата, че не можеш ни без единия, ни без другия и бла-бла?  newsm61
Седнала си да умираш ... вместо да се стегнеш и му набиеш канчето и да го изриташ. Та това е гавра бе!  #Cussing out Аз и ултиматум няма да му поставям, направо го изхвърлям и това е. Обичал две жени глупакът. То бива голямо сърце, ама неговото може да събере и цялото женско население на земята сигурно. Че се изтъпанил и да си заяви претенциите!  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 а така .. или атака .. накарай я да се разведе ... а после ще и уредиш ли някой да я вземе ... щото мъжО и на сухо няма да стои  Whistling

# 36
Та наистина - "момата" очевидно нищо не е казала, но какво казва съпругът ти, освен че я обича и двете сте на равно рамо в предната позиция?
Споделил ли е нещо друго, освен че я обича, казал ли е какво мисли да прави, как да се излезете от ситуацията, попита ли те теб какво мислиш и чувстваш от всичко това?

# 37
#Shocked Това е кошмар. Тоя за султан ли се има, какво? Ти що не хванеш негов приятел и не му кажеш същото - че обичаш и двамата, че не можеш ни без единия, ни без другия и бла-бла?  newsm61
Седнала си да умираш ... вместо да се стегнеш и му набиеш канчето и да го изриташ. Та това е гавра бе!  #Cussing out Аз и ултиматум няма да му поставям, направо го изхвърлям и това е. Обичал две жени глупакът. То бива голямо сърце, ама неговото може да събере и цялото женско население на земята сигурно. Че се изтъпанил и да си заяви претенциите!  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 а така .. или атака .. накарай я да се разведе ... а после ще и уредиш ли някой да я вземе ... щото мъжО и на сухо няма да стои  Whistling
Find_NEMO, да не би живот с такъв мъж да е някаква сбъдната мечта или повод за радост!
По-добре да бъде сама за известно време, отколкото с подобен путьо !

# 38
  • Насред хаоса
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак се изказа в присъщия си дух. Кой ти е казал, че тя ще седи на сухо?! Абе голямо самочувствие имате това мъжете, бе, все си мислите, че вие можете да си намерите мокро, а жените не можем и затова седим на сухо. А какво, да се кротне и да чака на мисира да му мине увлечението? Или да прибере и въпросната приятелка при тях? Как я мислиш тая?

# 39
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 а така .. или атака .. накарай я да се разведе ... а после ще и уредиш ли някой да я вземе ... щото мъжО и на сухо няма да стои  Whistling

Какво значи "да я вземе"? Това да не е стока случайно? И защо си мислиш че ако той не стои на сухо, та няма с това да и направи услуга за да намери подходящия мъж който ще я уважава?

Егати и "турското" мислене ще ме извиняваш. Sick Sick Не мъжът е трофея,  а жената и детето. И ако някой за някого трябва да се бори, това е той за нея а не обратното.

# 40
Ако историята е истинска- то авторката си има мъж, какъвто заслужава
Жестоко звучи, но е факт- както казват, кучето скача според тоягата

# 41
Find_NEMO, да не би живот с такъв мъж да е някаква сбъдната мечта или повод за радост!

цитирам теб но отговарям и на другите:

Ако развода беше приемлив за авторката - да го е направила .. щом пита тук .. значи иска да 'ремонтира' мъжО си ...

Примера не е подходящ но - ако можете да си купите нова кола ще ремонтирате ли старата  Thinking

# 42
Примера не е подходящ но - ако можете да си купите нова кола ще ремонтирате ли старата  Thinking

Прав си.  Peace  Примерът изобщо, ама изобщо не е подходящ.  Mr. Green Joy

# 43
  • Там, където ме обичат
Защо скокнахте всички срещу Немо  Naughty- и аз съм на това мнение, ако нещо може да се поправи, го поправям, а ако не -тогава го изхвърлям

# 44

цитирам теб но отговарям и на другите:

Ако развода беше приемлив за авторката - да го е направила .. щом пита тук .. значи иска да 'ремонтира' мъжО си ...

Примера не е подходящ но - ако можете да си купите нова кола ще ремонтирате ли старата  Thinking

Ти така ли лесно се развеждаш с твоята? Щом ти каже че е влюбена в приятеля ти и развод?

Общи условия

Активация на акаунт