Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 554
  • 186
  •   1
Отговори
# 15
А ти откъде знаеш, че и тя получава същото, каквото и ти? Мъжът ти ли ти го каза? Или тя ти се похвали?

# 16
Възможно е вмомента мъжът ти и приятелката ти да те обработват съвсем координирано между тях двамата. Може би опипват почвата, гледат реакции и се опитват да те накарат да свикнеш с мисълта за тях двамата и/или вас тримата. Или просто да им е писнало (да им е гузно) да продължават да се крият.

Дано греша!  Praynig

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 11:30 от pudding

# 17
  • Варна
Задълбавате в маловажни подробности. Приятелката не е интересна, по- важно е той как си представя развоя на събитията от тук нататък.
И аз съм абсолятно убедена, че подобно признание, без консумирана връзка не се прави, но не това е важното в момента.

# 18
И аз искам да попитам за коректността на другата дама - как, ако не го е допуснала до себе си, той я обича?! ooooh!
Разбирам привличане, влюбване дори, ама любов и обич??? От жена, която слага граници и реже, понеже държи на теб...
Не ми се връзва нещо.

# 19
  • Насред хаоса
 #Shocked Това е кошмар. Тоя за султан ли се има, какво? Ти що не хванеш негов приятел и не му кажеш същото - че обичаш и двамата, че не можеш ни без единия, ни без другия и бла-бла?  newsm61
Седнала си да умираш ... вместо да се стегнеш и му набиеш канчето и да го изриташ. Та това е гавра бе!  #Cussing out Аз и ултиматум няма да му поставям, направо го изхвърлям и това е. Обичал две жени глупакът. То бива голямо сърце, ама неговото може да събере и цялото женско население на земята сигурно. Че се изтъпанил и да си заяви претенциите!  ooooh!

# 20
Задълбавате в маловажни подробности. Приятелката не е интересна, по- важно е той как си представя развоя на събитията от тук нататък.
И аз съм абсолятно убедена, че подобно признание, без консумирана връзка не се прави, но не това е важното в момента.

Как да не е важно? Изключително важно е. Ако тя не проумее че приятелката е в кюпа и продължава да я смята за приятелка и то супер-коректна, тя ще продължи да я допуска в дома си, близко до семейството си, до мислите и чувствата си, и...до леглото на мъжа си.

Веднъж изолирана, събругът ще трябва да избира между двете.

# 21
  • до една звездичка
А на мен ми е интересно, той самият предложи ли някакво решение на така създалата се ситуация?

# 22
Delusion, отново в целта  Peace

# 23
La Sombra !
Разсмяме с това женско население. Благодаря ви, момичета.
Сигурно съм наивна, незнам, никога не съм ревнувала, не съм издребнявала в отношенията със съпругът си - и съм му вярвала като на себе си.
Казвам, че е коректна, защото никога не е имало намеци, подхвърляне на реплики или нещо подобно. Ама като изчетох вашите коментари взех да се питам будала ли съм, патка ли съм.
Но чак толкова либерална в брака немога и да бъда

# 24
  • Варна
И как ще го спре да се вижда с нея извън дома им? Wink Не стават така тези работи.
Нейният проблем не е че приятелката И я е предала, а че мъжът и има чувства към друга. Това е проблемът. Коя е другата е само подбробност, би могла да е всяка. Мъжът и е за .....е. Ще дойде ред и на приятелката, но не сега.

Как да не е важно? Изключително важно е. Ако тя не проумее че приятелката е в кюпа и продължава да я смята за приятелка и то супер-коректна, тя ще продължи да я допуска в дома си, близко до семейството си, до мислите и чувствата си, и...до леглото на мъжа си.

Веднъж изолирана, събругът ще трябва да избира между двете.

# 25
"нищо,че съм съпруга и майка на ДЕЦАТА му".....

"не искам да огорчавам СИНЪТ ни,който е ученик"

Последно колко деца имаш?

# 26
НЕБЕ  - 2, но първия е голям и не е при нас.

# 27
И как ще го спре да се вижда с нея извън дома им? Wink Не стават така тези работи.
Нейният проблем не е че приятелката И я е предала, а че мъжът и има чувства към друга. Това е проблемът. Коя е другата е само подбробност, би могла да е всяка. Мъжът и е за .....е. Ще дойде ред и на приятелката, но не сега.

Абе не е точно така. Шансовете на близък до семейството да се окаже в леглото на един от двамата , са многократно по-високи отколкото на страничен човек.

После...не е толкова просто да се кръшка тайно без съпругата да забележи закъснения. Още повече като си знае стоката, чудесно ще следи нещата изкъсо.

В такива ситуации аз не бих казала че единият е по-виновен от другия. Но единия е съпруг, а другото просто приятелка с курвенско поведение.

# 28
  • при него
А на мен ми е интересно, той самият предложи ли някакво решение на така създалата се ситуация?
Е то на него му е добре да ги обича и двете, защо му е да променя нещо?

Сега, авторке, първо, ситуацията е ужасна, сигурно и болката е невероятна, била съм в подобна ситуация в стил: "обичам ви и двете и не мога да избера" и знам, колко силно боли и колко е трудно да успееш трезво да погледнеш нещата от страни.
Според мен, най-вероятно съпругът ти е доволен от семейният живот с теб, вероятно имате добре уреден дом, който ти поддържаш, готвиш му, чистиш му, явно подхождаш с разбиране и не си истеричка, т.е. на него всичко това си му харесва и не иска да си го губи. Ако имате и общо имущество, бизнес , кредити и пр. пък съвсем няма да иска да си усложнява нещата, а ако живеете в твой дом пък съвсем. Явно човека е стигнал до извода, че не се е наживял или семейният живот му  е монотонен и е решил да се влюби, така да си предизвика малко положителни емоции, но явно в някакъв аспект зависи от теб и не иска да те загуби или ядоса, та затова се опитва да те манипулира и да "обича" приятелката ти с твое позволение.
Никак не му прави чест.
Ти се дръж над нещата, пусни го да пасе и сложи мазната мазната усмивка на лицето си, дай му време да мисли, кажи му че ще трябва да избере, но  нека си помисли добре. През това време не го притискай, но и  се отдръпни от него, в смисъл ласки, секс, разговори и прочие. Нека да да усети какво е да те загуби.  
Ако не се опомни, за съжаление изходът ще е един, което не значи, че непременно ще си нещастна. Когато Господ затваря врата отваря прозрец  Hug
И все пак, първо опитай с добро.
А колкото до приятелката - съгласна съм с другите - по-далеч от семейството. Как така ще приема подаръци от чужд семеен мъж ??????

# 29
Що е тая паника. Прибирате приятелката у вас,
и вие тримата ще си бъдете една чудесна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт