Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 547
  • 186
  •   1
Отговори
# 60
Отвратително.
Винаги съм се чудила що за човек би признал подобно нещо на любимата/любимия си, освен ако не цели раздяла с това.

Вие пък сега. Ако крие: "Боли ме не толкова от изневярата, а от лъжата." Ако казва: "Глупак е, че ти признава." (Нищо лично към теб, Акаша - не те познавам и може би ти действително предпочиташ да не знаеш, но други хора са с двоен стандарт.)

Аз лично ценя искреността, защото всеки има правото да направи избора си според реалната ситуация, а не според въображаеми илюзии (т. е. тук авторката има право да избере дали иска да живее с този човек според моментната ситуация), НО това, което ме притеснява в случая, е дали е бил изцяло искрен или истината му е половинчата. Защото ако "си казва" нещо толкова сериозно, то трябва да признава "Всичко или нищо!". Ако е казал "самата истина", то тогава се радвам, че има искрени хора, но ако крие и други "тайни", то тогава наистина е глупак, че изобщо е споделил само част от историята и е абсолютно нагло и още по-болезнено за партньора да лъже, че не е спал с приятелката, след като е признал, че я ОБИЧА!

Delusion е права, той те прави на балама, замислили са нещо заедно с приятелката, но ми е интересно какво точно целят Thinking Ще следя темата, за да видя докъде може да стигне човешката наглост. И женската глупост също newsm78

Това беше и моето предположение - че двамата може би действат координирано (ако имат връзка естествено). Разбира се, не изключвам възможността човекът просто да е до болка искрен и честен със съпругата си. Може и да е твърде нищожна вероятността да има такива хора, но никога не можем със сигурност да отсечем, че е равна на нула.
И между другото лично аз бих искала да имам до себе си такъв партньор, отколкото лъжец!  Peace

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 13:45 от pudding

# 61
  • В градината...
Щом е споделил с теб, е искрен и държи на теб. Изчакай времето да покаже, за развод така прибързано не мисли - може да е моментно състояние. Всеки има чувства и понякога не му се ще да ги управлява, а им се поддава. Поговори с приятелката, колкото и да ти е неудобно. Имаш чувството, че ще я въвлечеш в семейството, като й споделиш, но така или иначе вече са налице взаимоотношения между трима. Понякога агресията и ултимативните действия водят до грешки, даже почти винаги.

# 62
  • Там, където ме обичат
А приятелката ти защо приема подаръци,като е толкова коректна?

келепир .. а мъжът и интересно как реагира ... ако има  Thinking
И на мен това ми е интересно..

# 63
  • Там, където ме обичат
Абе как така ще изпитва нещо към най-добрата ти приятелка и даже ще си го признава без да е имал интимна връзка бе?  Joy hahaha
Твоят мъж или не е добре с горния етаж нещо, или нагло те гледа в очите и лъже.

Второто, определено Peace

# 64
Любопитна съм какво казва " коректната  ти приятелката  по този въпрос?"Тази жена не може да ти е приятелка,чак ми стана гадно.Тегли и една голяма богословия на тази твоя приятелка и  и кажи да стои далеч от семейството ти.Това е най ужасното нещо което може да ти се случи.Аман от приятелки,май наистина е добре да се подбира пред кой какво говориш за семейството си.И как си е позволявала подаръчета.Ти защо си го допускала....

# 65
Приятелката е точна ама той я обича?  Joy Пипилота, какви хапчета пиете със zlatoela?  hahaha

Всъщност моят съвет започва с това "В СЛУЧАЙ, ЧЕ ПРИЯТЕЛКАТА Е НАИСТИНА ТАКАВА". Не твърдя нищо за искреността на това приятелство. Заядливите подмятания са излишни.

# 66
Блъфирай пред приятелката си!!  Ей така, просто "от упор"  и кажи, че знаеш всичко. И от нейната реакция ще ти станат ясни много неща.

# 67
Аз не разбрах какви са чувствата на приятелката към съпруга на авторката?

# 68
Ако мъжа ми каже,че обича приятелката ми,но не е имал интимни отношения с нея ще умра от смях честно...
По тази логика,той може да се влюби във всяка жена от улицата....Баси пича  Joy
Винаги съм казвала,че няма да се разведа заради изневяра,ама да обича някоя без да е спал с нея Joy това вече е върха.
Или е някакъв уникален романтичен екземпляр твоя мъж,или си много наивна.
Аз бих поговорила с тази приятелка,да чуя и нейната версия,но цялата ситуация е много нелепа.

# 69
kriskotkata  не  и много забавно на жената.Едва ли ще се смееш ако твоят мъж подарява на теб рози в леглото и на приятелката ти.......... Naughty

# 70
 Не злорадствам,ако това си мислиш,но както казах ситуацията е нелепа.
Моят мъж,ще дойде да ми каже,че обича друга само,след като е консумирал връзката си и е решил,че не ме иска повече в  живота си.
Колкото до авторката,съчувствам й и пожелавам да излезе от тази ситуация по-силна и да намери щастието си.
Смеха беше по повод на това,как бих реагирала аз, ако чуя подобно нещо от моя съпруг,пак казвам не съм искала да обидя никого Hug

# 71
  • София
 Добре де, това е твоя приятелка. Не се ли виждате на четири очи или задължително присъства и мъжа ти? Не ми се струва нормално. newsm78 И срещите ви с нея ежедневни ли са, та каквото на теб-това и на нея? В цялата ситуация има нещо гнило, което датира още от преди признанието.

# 72
Аз пък си мисля, че иска да ти прехвърли отговорността за съдбата на семейството Ви. Да види ти какво ще решиш - развод или не. Мъжете трудно се решават на такива генерални промени. После ще каже "Ама нали ти така реши....". На синът Ви каквото и да обясниш ще трябва да кажеш "Аз искам развод!". Ако ли пък не.... незнам как ще живеете. Лично за мен такъв казус не стои - не мога да деля. Особено мъжът с когото живея  Naughty

# 73
В цялата ситуация има нещо гнило, което датира още от преди признанието.
Thinking Да! Peace

# 74
Моя приятелка беше в такава ситуация, но от страната на приятелката-любовница. И когато мъжат призна на съпругата си, тя/приятелката/ прекъсна връзката. Той се върна при съпругата си и са отново заедно, но не е както преди.

Общи условия

Активация на акаунт