Винаги съм се чудила що за човек би признал подобно нещо на любимата/любимия си, освен ако не цели раздяла с това.
Вие пък сега. Ако крие: "Боли ме не толкова от изневярата, а от лъжата." Ако казва: "Глупак е, че ти признава." (Нищо лично към теб, Акаша - не те познавам и може би ти действително предпочиташ да не знаеш, но други хора са с двоен стандарт.)
Аз лично ценя искреността, защото всеки има правото да направи избора си според реалната ситуация, а не според въображаеми илюзии (т. е. тук авторката има право да избере дали иска да живее с този човек според моментната ситуация), НО това, което ме притеснява в случая, е дали е бил изцяло искрен или истината му е половинчата. Защото ако "си казва" нещо толкова сериозно, то трябва да признава "Всичко или нищо!". Ако е казал "самата истина", то тогава се радвам, че има искрени хора, но ако крие и други "тайни", то тогава наистина е глупак, че изобщо е споделил само част от историята и е абсолютно нагло и още по-болезнено за партньора да лъже, че не е спал с приятелката, след като е признал, че я ОБИЧА!
Ще следя темата, за да видя докъде може да стигне човешката наглост. И женската глупост също 
Това беше и моето предположение - че двамата може би действат координирано (ако имат връзка естествено). Разбира се, не изключвам възможността човекът просто да е до болка искрен и честен със съпругата си. Може и да е твърде нищожна вероятността да има такива хора, но никога не можем със сигурност да отсечем, че е равна на нула.
И между другото лично аз бих искала да имам до себе си такъв партньор, отколкото лъжец!