Исках съвет - сега умирам бавно

• 18 558
  • 186
  •   2
Отговори
# 75
Много нереално ми звучи темата. И изкуствено с тези ох, ах, умирам.

Не се издавай пред приятелката, че знаеш. Започни да й подаряваш цветя и бонбони. Кажи й, че си влюбена в нея. Гледай я влажно. Ако си късметлия, ще си помисли, че е попаднала на семейство извратеняци и сама ще избяга.

# 76
Нещо са се чалнали тези мъже! Мислех,че само мен в този момент ме измъчва почти същата ситуация в семейството( при нас Голямата любов е колежката).Мила бъди силна и намери за себе си вярното решение.Според мен все още не всичко е загубено  за моето семейство. Дадох му време да размисли ида реши за себе си,но искам еднозначен отговор .Не може да има чувства и към двете ни.За теб решението може да е друго,но моля те бъди силна Hug Hug Hug
 Да и съм съгласна ,че иска да ти прехвърли отговорността -развод или не, а не бива това е неговата дилема с коя да бъде.

# 77
Не бързай с развода.Майната му и на него и на любовта.Я седнете и уточнете финансовата част на раздялата.Кой ще остане в жилището,имате ли кредити...ей такива работи.

# 78
Е не...просто паднах! Как така я обича?  Shocked Едно е да ти се ще секс с някой, съвсем друго е да имаш чувства към него....Кога е успял да развие той тези чувства..докато тя е идвала на кафе да си побъбри с тебе ли??? И как така тя приема подаръците му?
Аз бих прекратила контакта с въпросната приятелка, докато се изясни тази сапунка...А на мъжа си кажи, че не си навита на тройки и ако иска да я вижда нея оттук нататък, да избира: тебе  или нея!
Другия вариант е да се правиш на пет без двайсет и да им гледаш сеира...ако ти стиска!

# 79
Авторката я няма никаква- може би бавно умира... от смях

# 80
Ако моят мъж има мераци към приятелката ми,а тя не отреже веднъж и завинаги,каква приятелка ми е?!    newsm78
Едва ли би бил толкова обичащ,ако не е усещал поне приемане от нейна страна.
Ако го полее със студен душ,бързо ще са му минали мераците...
Явно и тя все пак му дава някакви аванси ...

А другият вариант вече е споменат:те са любовници отдавна,просто ти сега научаваш.

Решение?
АЗ не бих понесла и приела да получавам половин любов,половин ласка,половин целувка,с мисълта, че той мисли и за другата ...

# 81
Нагъл,нагъл,та чак се пука мъжът от приказката. #2gunfire
Другата жена коректна,а авторката самата светица Thinking
Не вярвам,че може да има чак пък толкова наивни жени,това е прекалено Laughing Peace

# 82

Другата жена коректна,а авторката самата светица

Никъде не съм се изкарвала светица.
Харпия - много точен ник! Поздравления

Много е гадно да напишеш как умираш от смях. А ако ти си в тази ситуация и се чудиш дали бавно не полудяваш?

# 83
Остави любовта към съпруга си настрани.В момента не ти е нужна,само те обърква.Реши какво е най-добро за теб и децата ти.
Приятелката ти знае ли за неговите мераци?

# 84
Доста "пързалки" се пускат тук. Не си особено активна в темата, затова се допуска, че може би е измислена цялата история.

Иначе няма какво ново да ти кажа като мнение.
Мъжът ти такъв влюбчив ли е принципно? Да "обича" е доста пресилено...Да ти споделя тези чувства не е израз на честност, а жестокост...
Или са любовници, или ще станат скоро.

Приятелката ти, ако ти е приятелка, отдавна да го е попарила. Прави се на луда и си приема подаръчетата. Няма начин да не е усетила - пък той дори й го е казал  Crazy - неговите домогвания...

Вярвам, че ти е много трудно...На твое място бих се разледила временно със съпруга си, всеки да си премисли какво очаква от другия, от себе си, от живота заедно или разделени...

# 85
  • София
Аз пък си мисля, че иска да ти прехвърли отговорността за съдбата на семейството Ви. Да види ти какво ще решиш - развод или не. Мъжете трудно се решават на такива генерални промени. После ще каже "Ама нали ти така реши....". На синът Ви каквото и да обясниш ще трябва да кажеш "Аз искам развод!".
И аз смятам така - мъжът не иска да поема отговорност и споделя - т.е. съвестта му е чиста, няма да се крие и да прави "нередни неща". Ако жена му го напусне - тя е виновна за края на връзката, ако остане - няма право да се сърди, защото е уведомена. От личен опит ти казвам - по - добре ужасен край, отколко ужас безкрай. Нямаш представа до къде могат да стигнат в наглостта си.

# 86
  • София
Тъй...тъй...
Първата тема докарала само три страници, ма тая ще има по-добра успеваемост.
И след като всички са си обули кънките, редно е да получим повече инфо за другата жена. Свободна ли е таз' убавица?
На колко годинки е...ей такива нещица.
Може да я познаваме. Mr. Green

# 87
В интерес на истината и на мен не ми се вярва да се стигне до такива признания без причина. Не познавам мъж, който да сподели баш на жена си за сънища и мераци просто ей така. Повечето лъжат и отричат до дупка.. Аз определено бих го поставила много на тясно, ако трябва ще блъфирам, че тя ми е казала и ще се опитам по всякакви начини да открия истината. Чак повод за развод с тези факти ми се вижда пресилено. Лошото е, че наистина е огромен шансът да има нещо повече. Разнищи историята. Наистина не казваш как реагира тя на всичко това. Аз на нейно място не бих приела нито подаръци, нито обаждания със сигурност ще се изолирам от него заради приятелката ми, така че се замисли колко е коректна в действителност.

# 88
Оф че странно...дори да го мисли един мъж - надали всеки би си го признал ей така...Не мога да съм втора, нито първа, но да знам, че има втора...Бих се разделила с него, не знам, прекалено ми идва вече. По бих преглътнала едно просто ч***e, но не и признание за чувства към друга.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт