за ЛИДЛ

• 116 746
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Уважаеми Дедо, ... Попитайте дамите около
себе си и ще разберете за какво става дума. Или онези уж немски дрогерии - нищо в тях не е такова, каквото е
в Германия...
Joy
Извини ме ПенкаИлиева, но много весело ми стана!
Обикновено мен ме питат, и не само дамите около мен, ами и... Как да е, усмихнах се отново!

# 61
  за Бургас някой да знае , ще има ли не ли  newsm78

# 62
  • В най - голямото село
  за Бургас някой да знае , ще има ли не ли  newsm78

Май да:
http://www.burgasnews.com/burgas/ikonomika/28704--zatvaryat-maga … yasto-idvat-lidl-

Магазините от веригата "Plus" в Бургас затварят врати, научи BurgasNews. На тяхно място ще бъдат отворени магазини от веригата "Lidl". В Бургас "Plus" има 3 магазина - два в ж.к. "Меден Рудник" и един в Промишлената зона. Според работещи в магазините, стоката вече се изнася от дистрибуторите и се насочва към други обекти. Имало и съкращения на работници. Магазините в "Меден Рудник" отвориха врати за Коледа, но вероятно лошото им разположение стана причина да не се оправдаят очакванията за големи продажби. Още през януари е имало една вълна съкращения и касите от шест, са останали три. Обещаните на работниците купони за хранителни продукти са били спрени още след първия месец, твърдят самите продавачи.

# 63
  • София
След като са пръснали толкова пари за листовки, разпространение, билбордове и какво ли още не трябва из форумите да се информираме къде ще са им прословутите магазини  ooooh! Поне в сайта да имаше нещо конкретно  Whistling
От сега очаквам поредното разочарование  Whistling

# 64
  • гр. София
Честно казано на мен като на обикновен човек,не разбиращ от търговия и пр.ми е малко странно това "поведение " на Лидл.Може по света това да е нормално,но аз в София за първи път виждам нещо подобно.Живея в непосредствена близост до магазина в Света Троица ,който е видимо готов от месец май.За другите два магазина също чувам ,че са готови.Сега тръгнаха тв реклами ,листовки по пощенските кутии на хората и нито дума за датата на откриване.Само едно- Очаквайте.Чудо голямо!
Като се сетя в Гърция в какъв неподреден и неприветлив магазин съм влизала,само  с един зехтин си тръгнах. Laughing

# 65
На листовките няма дата на откриване,няма инфо къде се намират магазините,няма работно време.Иначе реклами по билбордове дал Господ. ooooh! Tired
И реклама по бтв имат вече. Tired

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 22:02 от Естел

# 66
  • София
Сигурно така пише по учебниците, че се води успешна рекламна кампания  Crazy
Аз явно нищо не разбирам, защото вместо да ми събуждат любопитството ми стават досадни още от сега  Crossing Arms

# 67
М`да-а-а... От гледна точка на това, как им върви рекламната кампания, май няма да са цвете.

# 68
а в София в кои квартали ще има "лидл"

# 69

Върни се на другата страница, момичетата са обяснили къде има в София

# 70
  • София
В "Хаджи Димитър" е точно до Пени.
Конкуренция Simple Smile

# 71

1."Хаджи Димитър"

2."Св.Троица"

3."Надежда-5", около моста на "Бакърена фабрика"

4."Дружба-2", 5 част

(*за страната имаше проекти за Пловдив, Ловеч, Пазарджик, Силистра, Плевен)

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 08:37 от Lana26

# 72
Магазините на ЛИДЛ ще отворят в края на този месец. Понеже искат да направят откриването на 15 магазина в цялата страна на една дата, затова изчакват.

# 73
Хм,аз живея близо до "Лидл" във Велико Търново,ама трудничко ще го направят толкова скоро магазинчето Thinking.Иначе просто ми е любопитно с какво ще привлекат клиенти...

# 74
  • Пловдив
Според мен ще отворят на 25.11.2010. Нямам  точна информация ,само моя си логика:имаше обява в за наемане  на временни  работници от  25-28 голям хипермаркет .обявата беше за  големите градове,оттам си правя извода ,че това е секретната дата.Времето ще покаже дали съм познала.

Общи условия

Активация на акаунт