90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 334
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
а аз съм 159см.  Laughing искам 50кг. да стана  Simple Smile

# 586
Здравейте фиданки,

отдавна не съм писала, но режима го спазвам.

Днес съм на варива.
З - кафе и ябълка;
О- Ориз с чушки + 1ф. хляб.
В - посно зеле с домати, хапнах и 1 ф. хляб. Знам, че не биваше, но ми беше много гладно.

Утре ще се отчета за кг.

Успех на всички!

# 587
А от колко стартираш? Всъщност вие тук повечето сте младички, а аз преди дни направих 45 Embarassed

# 588
И аз днес бях на плодове. Изкарах деня с 2 банана, 2 праскови и една ябълка.
Водата ми е само 1,5 литра. Ще пия още малко.

# 589
А от колко стартираш? Всъщност вие тук повечето сте младички, а аз преди дни направих 45 Embarassed

от 63  Rolling Eyes но съм била и 55 мин.лято и някак си пак не се харесвах  Simple Smile

# 590
  • Пловдив
Аз много трудно започвам да свалям,трябват ми  около  2 седмици режим ,за да започна  трайно отслабване.После смъквам изведнъж,но времето  ще покаже. Аз  разбрах ,че само плодове или само зеленчуци / ако не обичаш плодове/Днес вече повече няма да  ям.Благодаря  ви за пот дръжката.
  И аз ,и аз не съм от младичките-44,но пък сме надъхани като тях!

# 591
Добър вечер, дами!

Дойде и моя ред за отчет на първия плодов:
З- праскова
О-банан и малко лешници
СЗ-ябълка;
В- ябълка и праскова

Водата ми е около 3 л

Лека вечер

# 592
Не помня кой пита за тиквата - може да се яде в плодов ден - без захар, варена или печена, и във въглехидратен - със захар, варена, печена, на тиквеник, на сладкиш и т.н.
Отчитам бобов ден - закуска - ябълка, обяд - чак в 2 часа успях да хапна, и то една консерва царевица без захар (мисота май беше), вечеря - леща и салата домати.
За утрешния въглехидратен ден съм си приготвила една кутия бисквитки "Сълзица", че ще е на крак хапването, без възможност да мръдна до където и да било.

# 593
Здравейте,
утре съм водна(май няма други с мен) - първия път си карах и трите водни дни,сега пак така - само на вода.За отчет ще дойда чак в неделя.
Днес - плодова: банан,диня,диня,диня  Simple Smile
Доскоро!

# 594
  • България
здравейте
в бобов ден ме мори страшен глад.закуска-грозде,обяд боб яхния със салатка от домати и краставици,вечеря картофи,грах,боб,чушки,патладжан-направо мишмаш но все пак с позволени продукти.дори вечерях в 17.30ч.така ми е сито сега....хляб вчера си позволих около половин филийка за мишмаша вечерта.миналия път и сега месото все помалко ме съблазнява.
много вода днес и много стоене в 00.които е бил на плодове или вода ще има голям минус и с помощ на луната.
обмислям утрешния въглехидратен.любим ден ми е и преди все ме радваше с мн голям -.ВСЕ НЯКАК СИ ЩЕ ГО НАКАРАМ ТОЯ ОРГАНИЗАМ ДА СЕ ПРЕДАДЕ И ДА ПОЧНЕ ДА СЛАБЕЕ!
  chefмисля си за едни бисквитки намачкани с масалце и какао или шоколад,филийка с лютеница.ох хич не го долюбвам тоя хляб,по добре ще е питка........... newsm78.ами каквото сънувам...  bouquet

# 595
ох с тези шоколадови квадрати ме побъркахте Simple Smile)) сега пека моите, да ги видим колко са вкусни утре. Та и заливка ще им правя  Hug
Днес смених вечерята: ориз със зеле, грах и морков както и паниран патладжан без яйце. Досещате се - водиха ме на китайски Wink

# 596
Отчет:
З - круша
О - 3 филии с олио и 2 миражки
В - домат с кубети и 2 миражки
Уфффф, заради работата вечерям в 16.20ч. Имам възможност да прелапам нещо за 5 мин към 19.30ч (но не го правя). И съм свободна след 20.45ч. Супер крива история. Коремът ме боли ужасно от глад, а не искам да ям вечер....какво да правя? Дали да не хапвам някакъв плод в 19.30? Знам, че не трябва, но не мога да издържам така  Cry

# 597
popsy, не знам дали е редно, но със сигурност е по-редно краставичка или домат, отколкото плод, че плодовата захар вечер....

# 598
Нана би ли споделила рецептата за палачинките. Благодаря ти предварително   bouquet

# 599
Отчет за днешния въглехидратен...
з - половин банан
о - спагети с гъбен сос Дерони
в - филия с лютеница и парче торта от вчерашния РД   Mr. Green
Тортата определено или ми беше множко /макар че отрязах доста тънко парче/ или просто си беше тежка. Преди и за второ щях да питам, а сега.. за 10 дни какво стана.  Rolling Eyes
Изложих се зверски с водата... десетина глътки /я има, я не../ до вечерта. Откакто вечерях до сега литър може ида го направих... Утре очаквам тлъст плюс на кантара  Whistling

Утре най-приятения за мен ден - плодов!

Общи условия

Активация на акаунт