90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 326
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Нана би ли споделила рецептата за палачинките. Благодаря ти предварително   bouquet

Вода, брашно и яйце, мила  Simple Smile Докато стане като боза. И пържиш в тефлонов тиган без мазнина.

# 601
Здравейте ,момичета!  bouquet
От вчера и аз съм сред вас.Родих преди 4 месеца и сега имам да свалям 20 кг/в момента  варирам между 78-80 кг./Прочетох , че и сред вас има момичета ,които кърмят и затова реших ,че това е най-добрият вариянт за мен.Резултатите ви са завидни.Дано и при мен да са така.Вече трети месец ходя на фитнес ,а резултатите не са никакви.Надявам се след 3 месеца да съм във форма. Praynig Praynig Praynig

# 602
Добро утро! Grinning
Днес ми е белтъчен ден.
Просто съм възхитена от режима. Килограмите бавно, но сигурно тръгват надолу. Започнах на 16.09 и вече съм с 2 кг по-лека. Това темпо ме устройва и продължавам.
Хубав и успешен ден на всички!  bouquet

# 603
Добро утро, мили фиданки  Hug
черпя ви с кафенце и водички и естествено с лека закуска

аз съм вече -3кг за 1вата четворка   newsm53
лек, усмихнат и минусов ден от мен   bouquet

# 604
Брук* 

smile3501  за минуса и благодаря за закуската.

Слънчев и режимен ден на всички фиданки Peace

# 605
Добро утро и от мен момичета пазете се че идвам днес съм в първи коридор на басеенчето  sport027 help  sport027

започвам с ВОДА, продължавам с кафе , после па к вода и после пак водаааа

# 606
  • София
Добро утро.

Брук, браво на теб!

Аз днес на плодове. Закуската няколко кафета и 1 ябълка.
Нататък каквото дойде.

# 607
  • у дома с любимите си хора
Добро утро и от мен!

Нана,аз съм плътно с теб-плодова!

Да си доотчета за вчера въглехидратния:
в-салатка+2 филии с лютеничка+малко постно шоколадово квадратче+лентичката шоколад.

Да се похваля-дрехите са ми видимо широки вече.

rsimaonova,гледай си детенцето и го кърми възможно най-дълго.Време за диети има.Целият живот е пред теб.Сега е важно здравето на дечко.
Моят съвет е да наблегнеш на здравословните неща-плодове,салати,месо,риба,да има повече движение-дълги разходки.

# 608
  • Хасково
Добро утро и от мен,момичета!
Да се похваля,вчера издържах на плодове. Беше ми за първи път и се притеснявах дали няма да освирепея от глад,но аз дори не се чувствах гладна. Режима е супер! Дано започна да свалям и килограми.

# 609
Добро утро, момичета!
Колко черни точки натрупах вече?
Имах ужасни проблеми със стомаха. Баба ми беше права, че тези проблеми са най- ужасните. То не бяха контрастни каши(да, още се практикува това нещо), реакции с шоколади и всякакви простотии. Накрая ми откриха гастрит. Това можех да им го кажа и без да съм лекар.

Та наруших диетата. От понеделник пак се връщам в редиците. Просто събота и неделя ще съм в път(в Гърция ще ходя за ден- два  Sunglasses ) и да не започвам отново и да прекъсвам. Качих някое друго килце, но предполагам, че е от стрес и като ми започне отново диетата(а и съм преди МЦ), всичко ще се върне в нормалните си рамки.

bouquet за всички

# 610
  • Стара Загора
Добро утро, момичета!
Да се отчета за вчера - втори плодов от последната фаза. з - 2 праскови, о - 2 ябълки и шепа слънчоглед, в - 2 круши и шепа тиквени семки. Явно спрях бързото сваляне и за 8 дни имам само - 1 кг.
За днес -
з - кафе и 2 праскови,
о - пил. филе на скара и 2 краставици;
в - пил. филе и салата домати и краставици.
Приятен ден!

# 611
Добро утро!

Днес:

на ябълки и 75 гр.бадеми ще карам

# 612
добро утро, момичета Simple Smile Hug,
днес ми е въглехидратен:
з- ябълка-бр.
о- кекс +солени бисквити
в- торта и черен шоколад
да ви кажа имам проблем с wc... от няколко дни.... пия вода 2л+чай вечер след 20ч-1л....
утре съм на плодов и се надявам да стане нещо..... Rolling Eyes, ще пробвам утре вече с едно хапче...

# 613
Добро утро!
 Hug
Благодаря за страхотната закуска.
Днес съм на въглехидрати. Чакам с нетърпение тортичката тази вечер.

Утре ще съм плодова и в неделя на вода.

Май мина 1 цикъл от 29 дена без да ги усетя. Диетата не е трудна за спазване. Дано ги докарам до 61 кг.

# 614
  • София
Тече, линийката ти стои на 90 кг, не си ли мръднала надолу?

Общи условия

Активация на акаунт