90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 319
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Добър ден!
Днес:
З - грозде + кафе
О - салата и печена пъстърва
В - същата като обяда, но 1/2

# 616
Тече, линийката ти стои на 90 кг, не си ли мръднала надолу?
Нана, ще изчакам водния и чак тогава ще се тегля Simple Smile не искам да се вманиачавам, надоло- наголе вс ден да се меря и тегля и да се демотивирам или успокоявам Simple Smile но определено  са ми  по- хлабави в корема дрешките Laughing и съм щастлива Hug Hug Hug

# 617
  • София
Нана, ще изчакам водния и чак тогава ще се тегля Simple Smile не искам да се вманиачавам, надоло- наголе вс ден да се меря и тегля и да се демотивирам или успокоявам Simple Smile но определено  са ми  по- хлабави в корема дрешките Laughing и съм щастлива Hug Hug Hug

Тегленето всеки ден или на четворка не е за да се вманиачаваш, а за да следиш процесите и евентуално да промениш нещо, ако се налага.  Wink

# 618
  • у дома с любимите си хора
Аз напълно подклепям te4e за меренето.И аз като нея съм установила,че постоянното мерене или ме демотивира като не виждам резултати,или ме успокоява до степен,че да мога да си позволя прегрешения.
И аз съм решила да не се меря.Смятам,че ми е достатъчно да виждам,че друхите ми стават широчки.
В крайна сметка всеки се познава най-добре и може да прецени дали да се тегли или не.Важното е след 90 дни да има резултати. Peace

# 619
Добро утро, фиданки  Hug
Благодаря за закуската!

Успех на момичетата, които днес са водни русалки Peace

Честити минуси и вталяване на всички упорити диетички  bouquet

И мен ме избива на хвалба, видимо има намаляване на втория пояс, че даже и изглаждане на кожата Mr. Green

Вчера малко окъснях с вечерята /варени картофи и салата, но пък съм много горда, че не се поддадох на кулинараните и питейни изкушения на либето bowuu

Днес и за мен е въглехидратен  hahaha з: две праскови и кафе, о: овесена баница /един добър колега я прави в момента в подкрепа на диетата ми/, в: може би спагетки, или домашна юфка със захар Thinking

Успешен и спокоен петък  Hug

# 620
  • София
Здравейте Фиданки.И аз да се отчета за вчерашния плодов : Шепа пъпеш,2 нектарини, 2 банана и за вечеря фреш от портокал.Първата четворка завърши с резултат -3кг.Много съм доволна и се чувствам чудесно!!! Praynig Успешен ден и много минусчета!!!  smile3525

# 621
Да се изкажа за меренето и аз  Mr. Green

По принцип, започвайки диетата се премерих и си казах "Това беше, сега само на всяка четворка!" И там си и останах  Laughing Всяка сутрин ставам, ходя до wc /ако ходя изобще  Joy / и се меря... Ако видя минус - идеално! Ако видя плюс - Оооо, това не може да продължава така.. днес ще пия повече водя, или подобно...
Та, така мили ми фиданки. Която, както иска и както устиска Simple Smile

Закусих крушки, на обяд мисля салатка, довечера банан. Взех си от село една торба орехи, та те ще са ми за следобедна закуска.

# 622

Тегленето всеки ден или на четворка не е за да се вманиачаваш, а за да следиш процесите и евентуално да промениш нещо, ако се налага.  Wink

ок, Нана Laughing, но ще се тегля поне на четири четворки, тоест на половина на 1цикъл Simple Smile Simple Smile, че си се знам.... и се пазя от себе си Embarassed

# 623
Здравейте момичета,поздравления на всички за упоритостта и желанието да изглеждаме харесвани то нас самите Simple Smile!
От днес съм на белтъчини,ще споделям с вас менюто си,за да не прегрешавам  Embarassed и да ме коригирате ,ако греша.
За закуска - в 9ч-1 ябълка,
за обяд - 3 пиперки,малки със сирене и яйца, и 1 домат,това съм приготвила
а за вечеря рибка мисля,имам в камерата пангасю,не знам как ще я приготвя,ще потърся рецепта.

# 624
  • Плевен
и от мен здравейте фиданки Simple Smile успех и упоритост на всички. Надявам се приемате нови членове в отслабващата група, днес изчетох всичко по темата, направих си календар и от 01.10.2010 г. започвам да се отчитам при вас. Много разчитам на Вас, за да ме подкрепяте по пътя ми към смъкването на 10 кг, които качих вследствие на неуспешна бременост и последвалите депресия и хормонална терапия. Сама не мога да се справя, а в къщи не ме подкрепят изобщо. Всеки път чувам думите " Е какво ти е...и така си си добре" е да ама не съм от 58 кг на 68 кг
Спирам вече, за да не досаждам с поста си Simple Smile от днес започвам да Ви следя, а от първи да се отчитам Simple Smile

# 625
Брук* мила не си единствена аз съм висока 160 см и по едно време тежаш 55 кг но въобще не се харесвах бедрата ми бяха дебели дупето общо взето всичко . Cry Cry Cry

Да ви се похваля удържах пълнолунието е изядох няколко ябълки но пак мисля че е добре .Нямам търпение да свърши за да си хапна на обяд лионска наденица . Изненадах се като видях че лионската наденица  има малко повече калории от кренвиршите  Shocked Shocked Shocked Затова мисля да хапвам от нея. Някой ял ли е по време на диетата от нея ?   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

viv_pl тук ще получиш голяма подкрепа  Hug Hug Hug И не се отчайвай ще дойде време и за бебчооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet А ти колко си восока и от колко ще стартираш  Laughing Laughing Laughing

# 626
Затворничката също за толкава кратко време толкова много кила  Shocked Shocked Shocked Shocked  Hug Hug Hug Как го правиш  Laughing Laughing Laughing Laughing
[/quote]

Много стриктно я спазвам и ходя с колело на работа  Simple Smile

Постоянно ми правят забележки,че пия много вода между 4-5  литра на ден.Наистина ли е вредно? Thinking

# 627
Здравейте момичета,поздравления на всички за упоритостта и желанието да изглеждаме харесвани то нас самите Simple Smile!
От днес съм на белтъчини,ще споделям с вас менюто си,за да не прегрешавам  Embarassed и да ме коригирате ,ако греша.
За закуска - в 9ч-1 ябълка,
за обяд - 3 пиперки,малки със сирене и яйца, и 1 домат,това съм приготвила
а за вечеря рибка мисля,имам в камерата пангасю,не знам как ще я приготвя,ще потърся рецепта.

приемаме те, естествено! даже от утре я започвай Laughing Laughing Sunglasses

# 628
Затворничката също за толкава кратко време толкова много кила  Shocked Shocked Shocked Shocked  Hug Hug Hug Как го правиш  Laughing Laughing Laughing Laughing

Много стриктно я спазвам и ходя с колело на работа  Simple Smile

Постоянно ми правят забележки,че пия много вода между 4-5  литра на ден.Наистина ли е вредно? Thinking
[/quote]

Ами мила незнам и на мен ми казаха че пия много вода и аз пия по 4-5 литра но сега ги намалих до 3-4 . Аз знам че на 20 кг тегло по 2 л вода но нека кажат другите

# 629
Идвам да се оплача, тези дни трябва да ми дойде и каннтара ми показа + 1 кг. Ще полудея  smile3511 Моля ви дайте ми кураж, защо така се получи, дано ги смъкна като ми свърши...
Иначе отчет днеска бобов- банан и ориз с гъби за обяд и вечеря  Confused

Общи условия

Активация на акаунт