Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
В последните минути Честит рожден ден на Анитка! Здраве, много детски усмивки и късмет в живота!

# 436
Аз пък чак сега видях първа страница - Вале, мерси, че намери време да ни изтипосаш  Hug Гледам, че и до снахичката сме настанени  Mr. Green

# 437
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ви милички за всички пожелания.Ние прекарахме страхотен празник.Събрахме си приятелчетата и беше много весело.Анитка получи невероятни подаръци(сега ще се купува отделен куфар, че да може да си ги занесем в Англията  Crazy)

Алекса дано не е сериозно и да се сбъркали докторите  Hug

Валенце страхотна си мила.Много ми харесва колажа.Пък и до зетя сме турнати(ама нали сме си връзкари) Hug Hug Hug

Свате айде де.Давай да ги събираме, че току виж залюбили някой друг.Аз съм ти казала, че поканата е в сила по всяко време.Само да се наканете-ще е огромно удоволствие за нас да ни гостувате  Hug

# 438
  • На топло...
Ели, честита рожденичка (на патеричка), много щастие ви желая Hug!
На Василенка и Пепенка същото, но и да се вясват, че ми липсва тая мама юнашка Hug!

Алекса, дано са напразни страховете, миличка spoko... Бързо да се оправя Криси Praynig.

У нас нерви безкрай Banghead newsm77 cry...

"Ето идва Рожденият ден - две свещички запали НОЕМВРИ за теб и за мен!"...
Това за новата тема след 20 страници, ако се хареса, току-що осъзнах, че идват на всички рождените дни и не се шегуват...

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:17 от nanunana

# 439
  • ВАРНА
Честит рожден ден на Анитка на Еличка!Да расте здрава,безгрижна и много щастлива!То малко на патерица,ама....
Поздрави!

# 440
Айде и аз да се включа с малко закъснение за порасналите ни дечица  Hug
Честит рожден ден на голямата сладуранка-бузанка Анитка щастливи мигове на цялотоо семейство с това злато,да е все така здраво и красиво  Heart Eyes
Честит рожден ден на Василена много здраве,щастие,късмет и да се появи в ноемврийските редички  Hug
Сега за хубав и успешен неделен ден ,сервирано на хубаво място за хубави хора от ноевмрийския отбор

# 441
didipidi , къде ги намираш тези толкова привлекателни снимчици?!   bouquet

Ние снощи оставихме децата на баба им за няколко часа. Това ни се случва за 2-3 път откакто се е родила Симона. Както знаете нашите беби не са особено желаещи да гледат бебе.  #Cussing out И излязохме с приятели.  Simple Smile Но преди това се наложи да си жертвам следобедния сън, за да чистя и лъскам из къщи - понеже бабата на всичкото отгоре е ужасна маниачка на тема "чистота" и винаги намира нещо да чисти и подрежда като дойде. Все се опитвам да й обясня, че не ми е приятно. Снощи пак не пропуснала да си намери работа - изпрала 3 чифта чорапи на Симона.   #2gunfire
А горкото дете така не е свикнало с бабите си, не ги иска. Снощи е заспало с дядо си.

Утре съм решила да оставя детегледачката за по-дълго със Симона и да изляза някъде - да свикват, че няма да съм си вкъщи. И направо се чудя какво да правя час-два - не ми се е случвало от две години...  Crazy Но предполагам, че все ще ги оползотворя.  Mr. Green

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 442
  • На топло...
Утро, кефи ме Симона, в знак на протест предпочела дядо си smile3501!
Ми хак да им е на бабите...

Диди, страхотен изглед Hug!

# 443
 Whistling нещо не се чува детски глас и скърцане на биберона  Mr. Green Кротнали сте се  Heart Eyes

# 444
  • На топло...
Или правят догодишните юлчета Mr. Green...

# 445
няма лошо,ама после да казват.... та да се радваме и ние  Mr. Green
Нана май сме двете тая вечер с теб,айде да се почерпим скромно като видят другите пък може да им се прииска да ги почерпим и тях по чашка  smile3534

# 446
  • София
аааа, моля, моля. ние ще се включим с ново попълнение най рано по другия юли  Naughty

ама си е лудница с две деца вкъщи и никаква помощ!  #Cussing out
добре, че таткото е позарязал малко семейния бизнес, за да може да удари едно рамо, че иначе съвсем щях да се сбъркам!  Crazy но почвам да му хващам цаката де. само миенето на зъбите сутрин ми е зор, че едното реве за попарата, а другото за ц'цата, та ги мия чак къмото обяд, като ги сложа да спят  Joy
днеска направихме първата сейена разходка. излизахме по обяд четиримата малко в парка, на люлките, батута, малко хора и аз да видя, че 10 дена съм като затворник  Crazy беше супер! а после ходихме да му сменят превръзката на малкия герой, всичко му е наред, всички  атрибути са си на място  Whistling, още два - три дни и съвсем ще махнат бинтовете и ще си заприлича на нормално човече  и ще можем да го изкъпем като хората Party
Ида пък от утре застъпва плътно на детска градина, че малко нанагорно ми идва с двете деца у дома, а и на нея й се стяга душицата вкъщи.
Нуши, не те знам ти как се справяш  ooooh!

сега отивам да гладя  ooooh!

# 447
  • На топло...
 Laughing   Виж неискащите юлчета как се включват...
Диди, отлагам винцето за след няколко годинки, виж бозица бих пийнала, но не ми се съчетава с диетката Laughing... На кафето обаче всяка сутрин като малко дете се радвам Joy!

У нас е кошмар тия дни, Яни става (дере се да реве, без изгледи за кротване) по няколко пъти на нощ, което значи, че по няколко пъти се местя в хола на дивана с бебе и одеало. Обаче писне ли Йоши, се връщам обратно и така до сутринта Tired... И после денем ми иде да убивам #2gunfire... А съседите подслушват какво правим и а! сме станали преди или около 7, а! са надули музиката #2gunfire, ма**а им гадове...

Едвам се справяме, Илка, ама един ден ще сме щастливи, че децата си имат другарчета Simple Smile. Иначе е весело де, жалко само, че при толкова кърмене и носене не мога да си поиграя с Йоши, но и това ще стане някога. Сега само го наблюдавам отстрани - гледаме книжки, редим пъзели, той пее на микрофон (саморъчно от него направен от лего Joy, докато се клати на еленче-люлка Joy) и аз пригласям... Такива работи. Сутрин да оправя кухнята и да наготвя с Яни в слинга и дивак-батко ми е много трудно, ама и това става. Започнах да се
престрашавам и да излизам вече с двамата навън за по час, едно кръгче покупки и едно разходка в парка, ето ти го Яни буден, а Йоши поразсеян от скуката в нас Crazy.

Ще свикнете, мила, ако не, ще го израстете Heart Eyes... И ние така, надявам се Praynig...

А Йоши за пръв път тази вечер без мазила под пампата Blush...

# 448
Илка, Нуши, свалям ви шапка като ви чета и много ви  Hug
на Мимето и Диданка- също!
много сте смели, брво!

# 449
  • София
Добро утро!
кой спал, спал, кой не спал догодина  Mr. Green

първо кафето, щот без него няма отваряне на очите

после и закуската

Утро, ко ти пречи жената нека си лъска, може това да й е признанието.  А за непознаването на бабата при нас действа безотказно " коя е тази леля, не е леля баба е"  Mr. Green Сега и двете ни баби се натискат да взимат Калина, Рая не я искат, че много ревяла. Нормално е Калината си е човече, говори, разбира, слуша....ама и аз не се оплаквам, вчера обядвахме навън без да има да търча през 10 минути след нея Peace
Това мойто скорпи много нахално, където и да отидем й трябват 10-тина минути за опознаване на обстановката и после хуква. Ако има деца отива при тях да си играят. Ако няма си харесва някой батко или кака/ леля или чичо и висва на тяхната маса, много е досадна  ooooh!

Илка, Нана, зор с е с две в къщи на Мимата и се чудя на железните нерви, Нана и на твойте ще се чудя след някой друг месец  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт