Нови сили се вливат на НОЕМВРИ в отбора-бебета валят от небосвода

• 29 334
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • На топло...
 spoko Бубе, ако бяхме в един град да ти я взема за по 4 часа на ден, тъкмо да играят с Йоши...
Тук и това е вариант, има дневни майки, събират по 5-6 деца у тях си и ги гледат. Е да, специално обучени са, но и да не са пак става, ако я познаваш жената.
Много е кофти така дето живеете заедно Sad. И да ти кажа, не бих си пускала детето поне няколко дни при нея, нещастница Close... Как не я е срам..

# 466
  • София
Бубе  Hug Hug Hug гушкам те силно, силно, силнооооооо и съм сигурна, че ще намерите правилното решение и за трима ви  Praynig За съжаление не мога да ти дам съвет как да се справите, защото 'дет се вика никога не съм имала свекУрва и родителите ми винаги са били до мен. Незнам как бих се справяла без тяхната помощ, майка ми дори не е работила почти цяла година, за да гледа Ники.... Верно, че на стотици километри от мен, но винаги съм била спокойна за детето си (малко със  Embarassed, но сигурно и аз не бих я гледала толкова добре)...
Вярвам, че ще се справите  Hug

# 467
  • София
Бубе, след толкова мълчание във форума най-накрая и ти да си излееш душата! Явно смяната на сезоните не влияе добре на по-горното поколение  ooooh!
Нямам идея как да се справиш с тази "приятна" женица. Дано скоро й мине. Понякога човек като се накрещи, като си излее каквото си е трупал и после нещата се нормализират от самосебе си.  Thinking Или поне аз така се надявам, що се касае отношенията ми с мойта майка, които и те съвсем наскоро претърпяха неочакван обрат!  ooooh!
А за Янулка,защо не пробваш да намериш някое момиче да я гледа за по 4 часа у дома? За зимния сезон това  ми изглежда добро решение  Thinking

# 468
"Женицата" няма да се оправи. Тя е чудна порода и цял живот се е упражнявала да бъде това, което е. Тъкмо със сестра и на Елица си говорихме за такъв вариант-да давам Яна при някоя мама да стои и да си игаре с детето и, което за нас би било супер. Казах на свекър ми да заключи вратата към тяхната част от етажа, защото ми се къса сърцето, когато Яна отиде да тропа на вратата им и да вика, че иска баба си. Как да и обясня, че баба и не я иска. По 100 пъти на ден тичам да я завръщам, защото не винаги е удобно тя да ги посети.
Благодаря ви за подкрепата! Не писах дълго, защото бях набрала на всичко след провала с фонда. Много, много ми беше мъчно. Затова. Сега като гледам, може да се очертаят два-три варианта за решение и ще действаме според ситуацията и възможностите. За съжаление не познавам майка с дете колкото Яна, която да може да се наеме да се справя с две деца на една възраст. Танчето даде идея да сложа обява във форума и ще изчакам да говоря с една съседка, после ще прибягна и до обявата.

Нана,  Laughing! Голям хамел си. Не ти стигат две, че и трета хала искаш. С Янулата съвсем щеше да стопиш лагерите.
А на майка ми не искам да дам детето, че толкова си го чаках, а сега някой друг да го гледа. Свиди ми, ама ме е и страх. Моята майка по-"нестандартна" и от мен си пада..

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 00:23 от Бубе

# 469
  • София
Мале Бубеее - ти определено си се вкарала в сериозна ситуация! Моите свекита са далеч и пак си скърцаме открито и то пред мъжа ми. Отношенията ни обаче за сега са добри. Не знам дали бих се справила в твоята ситуация..., мисля си че не. Наистина може едно младо момиче студентка за по-малко пари или пък възрастна жена да ти свършат работа. Стискам силно палци да излезете от ситуацията по най-добрия за вас начин!

# 470
  • На топло...
Ох, миличка Sad...
То бива, бива, ама чак пък толкоз злоба бе... Как може срещу собственото си семейство така да озверееш и то за сметка на невинното детенце Tired. Има много такива случаи на жени, разделящи любимия син от любимата майка (и аз съм такава една), така че не се кахъри, явно синдромът е масов Hug...  Не се осъзнава, че родила ли си един мъж, това не те прави автоматично единствената и най-важна жена в живота му (точните думи на моята свекърва вечерта преди сватбата ни hahaha) Whistling... Да е жива и здрава.

Гледай да не си го слагаш на сърце, макар да е трудно да се абстрахираш. Важното е да виждаш, че твоето семейство е щастливо и задружно. Ники е имал право на избор с кого да прекара живота си и решението определено не е било майка му. Ти си съзнателният му избор и човекът, който го прави щастлив, не го забравяй Peace!

Жал ми е и на мен за Янулка (и за Йоши, че той поради същите причини не познава тукашната си баба), ама все ще се намери начин да се справите, то какъв смисъл да е при една огнетена жена? Няма да му е добре на детето при нея. Дано се получи това със съседката, ако не - идеята с форумска майка също е чудесна thumbsup. Би било супер две дечица в близка възраст да могат да играят по няколко часа на ден заедно, хем за едните добре, хем за другите, откъдето и да го погледнеш!

# 471
Бубе, ама и твоята свекърва хич я не бива, то и моята не е цвете за мирисане ама на децата гръб няма да обърне. Преди седмици и ние имахме лют скандал в къщи: прибирам се в обедната почивка и я сварвам да мъкне наши мебели от тавана и да дава на една жена, на въпроса "Какво правиш?" ми отговаря"Продавам ги" при което се ядосах много и казах" Като продаваш нещо чуждо е редно да попиташ" Crossing Arms и до там, после се явява разсърдена за тези думи......казахме си сума ти глупости (без да се обиждаме) и накрая каза че за мене тя повече не съществувала, но щяла да гледа Али защото била поела ангажимента. И след ден и мина всичко, добре че и аз съм такава че нищо на сърцето си не слагам, та вече караме толкова години с нея. Истината е че където живеят няколко поколения без кавги и разправии не може.

Пожелавам ти успех в намирането на най- добрия вариант за Яна fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

# 472
  • София
Бубе  Hug Hug Hug
Много са грозни тези отношения. Най- ме е яд, че това им е най-общо използваното като се разсърдят за нещо. " няма да гледам детето". А хич не се замислят, че децата колкото повече растат, толкова по-малко ние имаме нужда от помощ, а и децата имате повече други интереси и приятелчета и по-рядко се сещат за баба и дядо.

Бубе, защо не пуснеш обява да потърсиш някоя студентка за почасово гледане??? Аз си намерих жена да гледа Рая от форума и честно казано досега съм много доволна от нея! А има и доста пенсионери или възрастни жени, които гледат деца.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 09:40 от Valliya

# 473
  • София
Ах, като я гледам тази хубава Калина на тази снимка ми иде да я изяяяяяммммм  Heart Eyes

# 474
  • София
Ах, като я гледам тази хубава Калина на тази снимка ми иде да я изяяяяяммммм  Heart Eyes

Ела я изяж де  Mr. Green, Ти само отдалече й се радваш, отблизо не смееш  hahaha Знаеш че като доведеш Никол и ще я натисна да й нащипя сладките бузки  Heart Eyes

# 475
Много ви благодаря!  Hug Ще се погрижа да се справим. Само ни трябват един-два дни да се съвземем, защото сме като в шок от ситуацията (имам предвид скандала, не че ни лишиха от внимание). На Ники му е много тежко и не се чувства изобщо добре -емоционално и физически. А бе шантава работа. А за гледането на детето, нали Яна не им е кръвна внучка, грях ми на душата, но може и това да има значение.... не знам. Досега много си я обичаха и я гледаха. не знам как може като с нож да отрежеш дете от сърцето си, ама и свеки разправяла на Ники, че и било мъчно. Връщам се в студенските си години, когато четох нелепото произведение "Нещастната фамилия" или "Многострадална Геновева"-същите мелодраматични безкрайности.

# 476
  • На топло...
Бубе, кръвна-некръвна... Това е внучката им, друга няма, това е на Ники дъщеричката!
Едно дете (все повече го осъзнавам) се обича заради самото него, а не защото е кръв или гени! Ако си го отгледал от "парче месо" и любовта ти е расла с него, то няма сила, която да може да ви раздели емоционално! Така че съм сигурна, че и е мъчно на Геновева, но дано се осъзнае, че на нея и е грях на душата.
Гледай обаче ти да си стъпиш на краката, че Яна е гъба попивателна на настроения и не стига, че баба и я лишава от себе си, ами и ти да я товариш Hug. Горкият Ники също, но пък той е мъж и може да тропне на майка си на масата - не може така да се държи Геновева с вас!

# 477
Бубе, недей да скърбиш толкова, че свекърва ти не иска да гледа Яна. Аз лично бих предпочела всякакъв друг вариант пред алтернативата да си оставя детето на подобна особа. Ще видиш, че нещата ще се наредят.  Peace Всяко зло за добро!  Peace

Вита, ама и твоята не пада по-долу!  Shocked Направо ме шокира - как така ще се разпорежда с ваши вещи???  Rolling Eyes

# 478
  • София
Бубе, хич не си го слагай на сърце това с кръвната връзка.  Щом е дете на детето й значи на Геновева се пада внучка  Naughty
Мойто свеки нали се изяви по същия начин в четвъртък ме уведоми че от следващата седмица няма да гледа Калина и аз се принудих на ура да търся и да я записвам на ясла на 10 месеца.  Ей на справихме се , ама режа от раз като тръгне да изказва мнение по въпроса за децата.

Ти си "оплети кошницата" и остави Геновева да страда безутешно... като спрат да й обръщат внимание колко е онеправдана и ще се обърнат нещата.

И нещо, което спомена мимоходом, но в цялата бъркотия с Геновева забравих! Стискам палци вариантите да станат реални възможности  Praynig

А да ви кажа, че като знам че и ние отиваме натам да сме свекита или тъщи и се чудя колко ще изперкам за да стигна до техните висоти след няколко години Mr. Green

И мойто свеки проявила изобретателност, прави ремонт и понеже го започна без да се посъветва с никой, имам предвид синовете й, дали и кой ще може да й помогне в един момент се оказа че никой не може да отдели и да й даде 2-3 хиляди за дограма, за циклене на паркет итн. Та свеки хванала и каквото й пречело го изхвърлила, доста от дрехите и вещите и на тримата дадоха фира, после какви скандали бяха  ooooh! а тя стои ни причом и заявява, като не искате да ми помагате така е  Joy

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 13:52 от Valliya

# 479
Бубе, и ти си случила на свекърва  Mr. Green Моята, ако си спомняте, ме изтрая има-няма 10-тина часа след изписването от родилното и си събра багажеца и след тръшканици, сълзи и цупения си замина... После ни звук, ни стон няколко месеца, след това взе да кандардисва мъжа ми да се разведе и каква хубава жена ще му намери, като и това не помогна заяви, че съм била грозна, от кофти семейство и не знам още какво, боклук и че не му била казала, че не ме харесва, щото си мислела, че той само спял с мен и после щял да ме остави. Това цялото продължи около 2 години, през които обаче мъжът ми не е да е прекратявал отношения с нея, но и не я оставяше да говори каквото и скимне. Като видя, че нещата не стават, както си ги е наумила, и се предаде. На рожденния си ден питала мъжа ми защо не съм й се обаждала да й честитя. Той й каза, че ми е забранил, за да не се държи тя грубо с мен... И свеки, ни лук яла, ни лук мирисала "Аз, да се държа грубо, няма такова нещо". Та й се обадих, тя се мазни сума време и сега отношения някакви има. Но свеки разбра, че внуче няма да види, докато не се научи да показва поне привидно някакво елементарно уважение към майка му. Така че съвет от патило - търсете вариант да си гледате Янулката сами, свеки като види, че не става нейното, ще клекне... А иначе ще ви се качи ужасно на главата.

На мен ми се сецна ужасно кръста, едвам гледам и ставам по 10 минути от стола с викове и писъци  Mr. Green Фафи е много отговорен, идва да ме пита по 10 пъти на ден как съм и спря да ми се мята отгоре като изтърван. Вчера сутринта се събуждам от малка ръчичка, която ме гали игледам дребното се взира в мен притеснен. Като се събудих, се захили, гушна се в мен и ми вика "Мама, Фафи бича" и ме цунка  Heart Eyes Ревнах от умиление и съвсем го притесних, горкото  Hug Много говори, още повече разбира и повтаря всичко, което не трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт