Отговори
# 555
  • София
Добро утро, красавици  Hug

Цеце, честит рожден ден на Васето-
да е жива и здрава,
да стане голяма хубавица и умница! newsm47
Късмет и целувки и на двете!  

След малко от офиса-пак  newsm47

Прекрасен и усмихнат ден  lovekiss lovekiss lovekiss

# 556
Цеце, честит рожден ден на Васето!
Да ти е много здрава, разумна и щастлива!
Много красиви мигове да изживеете двечките и винаги да сте си опора!

# 557
  • София
Честит рожден ден на Васето. Цеце , да ти е жива и здрава и все така да те радва. Щастливо детсво!

# 558
  • София
Цеце, да ти е жива и здрава прекрасната дъщеричка! Само щастие, любов и успехи да съпътстват Васето!

# 559
Цеце - Честит празник първо на теб мила,
 че си родила такова будно и умно дете.
ЧРД на Василия!
Бъдете живи, здрави и щастливи една от друга,
допълвайте се и си помагайте,

# 560

Цеце, честит празник!
Да ти е жива и здрава Василия! Много щастие в живота и на двете ви!

# 561
  • София
CHestit rozden den na Vaseto  newsm59  bigdance2 Tada
Da bade mnogo zdrava, usmihnata I obichana  Heart Eyes
Tsetse,  Hug  bouquet

# 562
  • Хасково
Честит трети рожден ден на Васето! Да расте здраво, умно и весело дете! Цеце, честит празник!

# 563

Честит трети рожден ден на Василия! Да расте здрава, умна и красива! Цеце, честит празник!

# 564
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛИЯ! ЦЕЦИ, НЕКА МАЛКАТА ГОЛЯМА ПРИНЦЕСА БЪДЕ ЩАСТЛИВО, ДОБРО И ЗДРАВО ДЕТЕ![/size] Hug

Арабелче, всичко е наред, всички сте прави.  Wink Въпрос на произношение и акцент. В случая бритиш инглиш ( както е обяснила и юлето) Да, би следвало чисто речниково, тези думи да се произнасят с дифтонга "ъу". Но това е много рядко срещано произношение сред българските преподаватели, още по-малко ученици. Доста по-лесно и също толкова вярно е да бъдат произнесени с "оу". Като цяло английският звук "о" е малко по-гърлен от нашия и се учленява по-назад в устата, почти към гърлото. Нашето "о" се учленява повече с устни. Но като цяло си е много, много бял кахър. Wink Гледай да оправя граматиката, че на моите ученици пак ще им набивам обръчите за Present Simple днес. Twisted Evil Laughing Аз, чисто даскалски, все още имам чудене как да изписвам в транскрипция произношението на "р"то. В бритиш инглиш, то много рядко се учленява. Примерно your , произнесено, не би следвало се чува "р". Обаче аз го произнасям. Макар и не толкова ярко, както би го произнесъл американец, например. Шантава работа. Mr. Green

# 565
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСИЛИЯ!!!

Цеце, да ти е много здрава ти пожелавам! Да си се радвате и да имате най-хубавия празник днес.

# 566
Честит трети рожден ден на Васето! Да расте жива и здрава,много щастлива,амбициозна като майка си и да я гледаме някой ден в Ковънт Гардън!

и подарък

# 567
  • София
Благодаря ви, мили приятелки, за пожеланията! Трогвате ме  и правите деня ми още по-щастлив! Hug

Рожденичката тая сутрин пое към градината с много вълнение и бодра крачка  Laughing Сега в 10.30 е тържеството, оставила съм фотоапаратче, дано да излязат читави снимки. Тортата, естествено, е с Колите, тази за довечера - също. Но са много красиви като изпълнение, надявам се и толкова вкусни.

Купих резервен подарък, че не бях сигурна дали ще дойде часовникът днес /те пък ей сега ми се обадиха, че е пристигнал тая сутрин/    Взела съм й един Мак + Маккуин, то си е цяла работилница с гараж и бензиностанция Crazy И сега се чудя какво да подарявам, че вчера се поизхвърлих и с нови дрешки. Дано да ми удържи стискалото, но се чудя кое от двете да оставя за Коледа  Thinking Сестра ми пък й взе една сладоледаджийница на Play Doh, тя си я беше харесала от някаква телевизионна реклама.

Довечера ще давам отчет със снимки, сега ще поработя малко, че надницата ми върви  Laughing

Хубав и слънчев ден на всички! Hug Hug Hug

# 568
Оле, Цеце, откъде ги взе? Иво МЕЧТАЕ за бензиностанция, отказа всички други подаръци. Колко е голямо?

# 569
  • София
Юле, абе то има една колонка само за зареждане, и е вътре в Мак-а, един вид като бокс - вдига се платформата и вътре има всякакви неща за ремонт, смяна на гуми, автомивка и зареждане. Отделно си има място за Маккуин вътре  Crazy 110 лева струва. Нещо подобно е - А имаше една работилница на Маккуин, за 119 лева, то си е цял модул, с колонка за зареждане, всякакви инструменти - отвертки и пр. и отделно един Маккуин. На мен това вече ми се видя прекалено момчешко. От Марсел-а на Стамболийски до МОЛ-а го взех  Peace Намерих го - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9857

Общи условия

Активация на акаунт