Отговори
# 360
  bouquet  bouquet  bouquetМими, честит трети рожден ден на Боян! Много щастие и късмет му пожелавам! Hug :hug: Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
  • Хасково
Честит рожден ден на Боян!!! Да е винаги здрав и весел! Да има радостно и щастливо детство!Да дарява с гордост мама и тати!

Момичета имам нужда от съвет Confused Не знам какво да правя, всички около мен са с противоречиви мнения... Единствено мъжа ми ме подкрепя, но той е пристрастен Mr. Green Предлагат ми работа, която е по-добра от сегашната в много отношения - по-добра заплата (около половината отгоре), по-леко натоварена, по-малко отговорности, работната среда в много отношения е по-,по-, най- Crazy... Това, което ще работя ми харесва, до сега съм го правила и ми е интересно, не е по специалността ми, но не е проблем.  НО тук идва проблемът - работата е в съседния офис-един вид отивам при конкуренцията. Няма нищо, обаче ще срещам старите си работодатели всеки ден, всеки час, ще се храним на едно и също място. Тези хора ми имат огромно доверие, изградено в продължение на 7 години. В един момент ще ги оставя без човек, който върши абсолютно всичко - от почистване до счетоводство Confused И при една равносметка - го правя за пари, за повече пари и по-малко отговорности. Колко нагло, според вас ще е да приема предложението?
Цеце, какво ти казват звездите за мен? Mr. Green

Благодаря на тези, които го прочетоха, имах нужда да споделя, не за да ми олекне, а и аз не знам защо....

Целувам ви!!!  bouquet

# 362
Весе, естествено, че щом работиш в определена сфера алтернативната ти работа ще е при конкуренцията  Peace Никой не те кара да се изпокараш с всички преди да тръгнеш, останете си дружки, излизайте на по кафе .... Аз също съм много задължена на хората от фирмата в която работех преди това - взеха ме само с една диплома, без ден стаж по специалността, колегите буквално се грижеха за мен докато бях бременна и т.н. Сега се чувам с тях, за жалост рядко  остава време да се видим, но нямаме лоши чувства  Peace
А и най-нормалното нещо е човек да се развива и да се стреми да живее по-добре. Щом условията ти ще са по-добри на новото място не се чуди, пък и едва ли в тази "криза" всеки ден ще ти излиза подобна оферта. Я се огледай в какви времена живеем - няма място за подобни скрупули  Naughty
Успех!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Мими, и аз започнах атака на учителките в градината. Детето беше в ясла и нито веднъж не се е напишквала, а сега всяка седмица  ooooh! Затова обсъдихме ситуацията и сутрин говори с тях Алекс, следобед бавачката, а аз гледам след работа да заклещя която учителка е останала да обсъдим ситуацията. Едната сутрин чедото не искало да влиза - никога не се е случвало и бавачката следобед  #Cussing out провела е беседа на високо ниво (да  е жива и здрава жената, че без нея сме за никъде  Heart Eyes ). Лошото е, че учителките се опитват да ни говорят глупости: детето било отсъствало два дни и затова било разстроено, хайде не на нас тези простотии, детето ходи от 11 месечно на ясла и реално дори не подозира, че има опция да не ходи  Crazy Но вичждам, че за сега има ефект, пък и то горкото дете е свикнало да се адаптира бързо и да се оправя сама - естествен подбор в действие  Rolling Eyes Абе лека полека ще се стиковат нещата, но искам да стане по-бързо  Crazy

Оффф, започна да ми подскача екрана  ooooh! После пак ще ви досадя

# 363
  • Хасково
Ели,  Hug Мерси, дано се видим скоро Wink

# 364
Веси, аз не мога да ти дам съвет  Rolling Eyes Т.е бих ти казала да не изпускаш апетитното предложение. Все пак приятелите са си приятели, работата си е работа  Peace Намери подходящ начин да напуснеш сегашната си работа и смело напред  Hug

Ели, надявам се, че като се видим, този проблем вече ще е изчистен  Hug

И аз имам нужда от съвет  Praynig Приготвих няколко конструктора и няколко играчки за ДГ, но някак ме гризе отвътре, че взимам играчките на децата  Confused Христо ме изненада приятно, когато споменахме, че децата нямат играчки, той предложи да даде от своите  Heart Eyes , но с Лили не знам кое ще е правилното решение - да и кажа, че ще занесем малко от тяхните играчки в ДГ, за да имат с какво да си играят, или по-добре хич да не знае, че това са нейни играчки  Crazy Знам ли... Да не вземе да си ги дърпа от другите деца  Crazy Пък ми се иска да се докосне до благотворителността, до добрите дела...Рано ли е, не е ли  newsm78

# 365
Весе, давай смело и приемай!  Peace
Права е Ели - поговори със сегашните ти работодатели, кротко и спокойно, кажи си доводите в прав текст, без задръжки и ще видиш и тяхната реакция. Ако наистина са хора, които държат на теб и те ценят като служител, съм убедена, че ще ти направят и те контрапредложение и то по-добро.

Роска, аз бих изчакала със споделянето на истината на Лили. Даже на родителската ни среща точно това се коментираше и госпожите ни казаха, че ако има вариант да донесем здрави играчки на друго дете(приятелче, роднина), а не тези от нас, и съответно ние пък да дадем нашите на другата детска градина. Налага се, да стават тези рокади, защото иначе се получавал малък ад - детето реве, дърпа си неговите играчки, другите ги искат и в края на крайщата - игра не се получава.

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 15:35 от SAILY2

# 366
  • Хасково
Благодаря ви, че се ангажирахте с мнение по моите терзания Hug. Благодаря ви, че ви има  bouquet
Всъщност, Сонче, проблема е там, че въпреки всичко искам да напусна сегашната работа, предложението от другата ми дойде идеално Mr. Green Говорила съм с шефа си, казах му доводите си, но той в прав текст каза, че повече пари не може да ми даде, поне в близките няколко месеца. Както и да е, ще мисля още един месец, предизвестие имам все пак Crazy

Роси, не знам дали е рано децата ни да почувстват по някакъв начин благотворителността, но аз бих спестила. Всъщност така направих миналата година, не казах на Стела, че ще нося нейни играчки в градината, занесох ги тайно. Peace Предложението на Сончето е много добро решение.

Хайде целувки и доскоро Heart Eyes

# 367
Благодаря ви, милички  Hug
Бързо да ги скрия тогава, докато буболечката е при баба си  Laughing

Мен някакъв вирус ще да иска да ме тресне  Rolling Eyes Цял следобед ми се гади, глава не мога да вдигна  ooooh!

Лека вечер ви желая  Hug

# 368
Весе, няма какво да го мислиш тогава. Whistling Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари, а доколкото знам всички хора на този свят се трудят за да получат средства за живот, т.е. колкото повече, толкова по-добре.  Hug

# 369
най-нормалното нещо е човек да се развива и да се стреми да живее по-добре. Щом условията ти ще са по-добри на новото място не се чуди, пък и едва ли в тази "криза" всеки ден ще ти излиза подобна оферта. Я се огледай в какви времена живеем - няма място за подобни скрупули  Naughty
И аз няма какво да добавя Весе! Успех и от мен! Peace

# 370
  • София
Весе, нямам какво да допълня към това, което са те посъветвали момичетата. А пък и щом си говорила с шефа ти вече, значи работата е решена. Иначе разбирам неудобството, което изпитваш, но то едва ли ще трае дълго  Peace От мойте сметки ти излиза промяна, която ще е за хубаво  Wink Hug

Василия още не е оздравяла напълно, но нямам избор и от понеделник ще я пускам на градина. Дано да я опазя що-годе здравичка за рождения й ден, от това най-много се притеснявам. Продължава да кашля и е доста отслабнала и бледичка  Confused

Ако я слушам нея, тортата за РД ще бъде кола  Crazy Днес я питах каква торта иска, тя вика - кола. Каква кола - Матю, Маккуин, Луиджи? А тя - а  може ли да е Шерифа? ooooh! Представям си я натокана и пременена като госпожица как духа свещи на полицейска кола  Laughing Но понеже ще са две - за градината и за вечерта, може и да й направя кефа.

Тая вечер си изпроси утре да я гледа Мими /понеже имаме сватба/. Като ревна, не мога да я успокоя един час. Вика ми, мамо, много се страхувам за Мими, обади й се по телефона да й кажем да дойде. Това, понеже разбра, че ще идва братовчедка ми утре да я гледа. Често се сеща за Мимито и се разстройва, липсва й много, но и тя жената си има нова работа. Тая любов скоро ръжда няма да хване  Laughing

Креми, ние правихме на Лаура и Франк сватбата, да. Тя ми е от най-взискателните булки и за моя радост остана много доволна.

Едни панделки ме чакат за гладене, лека вечер!

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 22:18 от Цецето

# 371
  • София
Марианче, не ви приветствах за добре дошли с Макси!  Hug Как сте, намерихте ли нов апартамент? Дано бързо да се реши този проблем! Покрай вас се сетих как се пренасях посред зима преди две години, баш преди Коледа, че и ремонт правих  ooooh!  Как е бебето, кака Дара вече изживява ли се в ролята на кака? Разказвай как я карате! Hug

Аз на всеки 10 панделки си правя пуш-пауза и май ще откарам до сутринта  Laughing

# 372
Привет и от нас!
Прочетох ви с удоволствие и установих, че съм пропуснала страхотни новини:

Марианка, честито бебче Максим, да бъде щастлив, смел, силен и обичан!
Добре сте се завърнали, вероятно скоро ще се подреди новото ви ежедневие и ще имаш време да ни пишеш за бебо и кака Дара.

Честит рожден ден на първото ни бебе Боян – много щастие, безгрижно детство и весели игри!

Радвам се за добрите резултати на Дианка и Сладурка!

Веси, и аз бих приела новото предложение. Спомням си, скоро се оплакваше, че ти е писнала вече тази работа и следователно това е най-добрата алтернатива за момента. А пък ти сама ще измислиш как да напуснеш старата работа, без да си нарушавате приятелските отношения.

Роси, и на нас ни бяха казали, ако можем да занесем по някоя стара и позабравена играчка, но имайки впредвид, че повечето деца си знаят играчките, решихме да събираме пари. То си зависи от детето всъщност, но Дари беше занесла в градината един ден някакво дребно телефонче, явно актуални са разговорите по телефон там и след няколко дни баща й заварил учителката да я успокоява, децата искали да си играят с телефончето, а тя не го давала и плачела.

Почти не ми остава свободно време от забързаното ежедневие – градина, работа, вечеря, игра с Дари, приспиване и после привеждане на къщата в някакъв ред, всичко това докъм 2 -3 часа и после отново. Най-големият проблем и на двете ни е ставането сутрин. И докато се радвах, че влиза без проблеми при дечицата, сега има силен плач всяка сутрин. Не зная дали сега се е осъзнала какво става, дали вече й омръзна градината или има някакъв проблем с децата. Подозирам един Гого, за който всеки ден казва, че я е ударил някъде си и сме говорили по въпроса с госпожите. Иначе приятели са ни момчетата, като най-голям приятел е доброто Гого. Заедно бутали количките и си играели. От няколко дни пак е със сополки, а от вчера започна и леко да покашля, предимно нощем. Надявам се да е от секретите, но започнахме Мукопланта. В градината уж тествали парното и се получил някакъв проблем, така че са без парно в това студено време.

Приятни почивни дни!

# 373
Някой има ли мерак за кафенце с торта към 14.00 - 14.30 про Сончето?

# 374
Аззззззззззззз  Crazy
Много ми липсвате, момичета  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт