Отговори
# 405
мила vilkoni,

не знам какво да ти кажа......последния ти пост направо ме разтърси.
Ти си истински смела жена....възхищавам ти се на оптимизма и куража. Тъжно е да има болни дечица по света и това е най-голямата трудност, с която можем да се сблъскаме...Ако всички майки мислеха като теб, то в БГ нямаше да има нещастни деца.
Но аз вярвам в добрата развръзка....дано всичко се нареди по най-добрия начин.....пожелавам ти го...на теб и на цялото ви семейство.

# 406
Vilkoni, бъди смела и не се отчайвай! Изчакай да излязат резултатите и тогава приеми истината такава каквато е. Сега не бързай да се настройваш и плачеш! Ние сме с теб и те прегръщаме! И много ясно, че каквото и да се случи Крис е твоето момченце и ти ще го дариш с цялата си любов!  Hug  Hug  Hug и за трима ви

# 407
Vilkoni  мила нека Богородица закриля малките ангелчета и да ви помага,искрено ти пращам своята подкрепа и ако можем ние мамите да помогнем с нещо аз на драго сърце бих се отзовала.Стискам палци и се моля,запази силата в себе си и я предай на малките същества.Прегръщам те силно.

# 408
  • София
vilkoni , пожелавам ти целия кураж и позитивно мислене на света!!! Пожелавам ти всички съмнения да се отхвърлят и твоите момчета да станат бързо силни и розови бебоци. Всичко с момчетата ти ще е наред - няма начин да се обърка нищо!   bouquet   bouquet   bouquet Ти си силна жена и съм сигурна, че това много ще помогне и на теб и на юнаците!
Ще се моля за вас  Hug

# 409
Vilkoni, прегръщам те силно  Hug
Не се настройвай отсега. Наистина е излишно. Дечицата са ги гледали на 2 фетални морфологии. Щели са да видят признаци и да те предупредят. Те са твоите момченца, това е най-важното. Другото са лекарски (а не твои) неволи.

# 410
Здравейте момичета
Vilkoni  мила нека Богородица закриля малките ангелчета и да ви помага,искрено ти пращам своята подкрепа и ако можем ние мамите да помогнем с нещо аз на драго сърце бих се отзовала.Стискам палци и се моля,запази силата в себе си и я предай на малките същества.Прегръщам те силно.
Danili, новата в Младост 1 си е 27 п-ка, а старата я направиха онкодиспансер. Моят син е при д-р Галев и съм доволна. Винаги се е съобразявал с моето мнение /примерно а вода ще даваме ли?/, също така заедно сме правили схема на захранване. Досега антибиотик не ни е изписвал, но да чукна на дърво не сме и боледували. Другото хубаво е че в поликлиниката приема по-големите деца и възрастните, а в блока който живее отдолу си е направил кабинет за детската консултация и така не се налага да чакаш много.

# 411
  • Морска приказка
Vilkoni силни прегръдки за теб и твоите момчета. Ти наистина си силна жена и съм сигурна, че какъвто и да е резултат ще обичаш и двтете си деца еднакво. при мен също се съмняват за Даун и въпреки резултатите аз все още съм на тръни до края, но както казваш, това са страхотни деца, които се нуждаят от много любов  Hug
tanche-tanche явно не съм разбрала, че е  27, понеже отвън си пише поликлиника Младост и знаех, че доста от 27-ма са се преместили в новата поликлиника. Този д-р Галев и той ли там се намира?

# 412
Вилкони, моля се всичко при Крис да е наред PraynigОбясниха ли ти защо имат съмнения?
Скоро бях писала за специалните деца с тази диагноза, те не са болни , а просто специални, така смятат навсякъде по света!Бях писала преди време, че има такива центрове за рехабилитация и развитие, такива грижи се полагат , че в един момент трудно може да разбереш , че детето е с такава диагноза.Детето има нужда от любов, и малко по-специални грижи.Много прегръдки от мен Hug
Данили, при теб не отпаднаха ли съмненията?Ако е от БХС , хич не се притеснявай изследванита са по-скоро статистика, и са в момент все още на разработка и усъвършенстване!
Само мога да кажа Не дай Боже!Фетални -метални!Божа работа си е!Дано всяка от нас се радва на живи и здрави деца!Другото е толкова маловажно в сравнение със здравето и особенно на собсвените ни деца.

# 413
Vilkoni, стискам палци всичко да е наред с Крис и това да е поредната лекарска грешка. При всички положения ти се възхищавам на куража. Ако е от БХС притеснението и аз мисля, че там е тото - статистика - пълна глупост. Доколкото знам бебе със синдром на Даун има различна стойка и различно се движи. Лекарите са щели да видят такова нещо ако действително съществува. Стискам палци и се моля за теб и бебчетата ти  Praynig

# 414
  • Морска приказка
mari:) ами Марков каза, че 100 % не може да даде. БХС резултатите бяха добри и за това, не ми препоръча амниоцентеза, че шансовете са минимални, но все пак го има този фактор (нухалната гънка беше в горна граница ). Други проблеми не видя на феталната, и за това не препоръча амнио.

# 415
  • Пловдив
Vilkoni, мила, стискам палци резултатите да са отрицателни. Дано всичко е наред с Крис.. Praynig Praynig Praynig

# 416
Danili , тя просто си е била гранична Hug Една френска мацка от една друга тема в която пиша, бебето и изобщо нямаше някаква костица, която било показател за Даун, плюс това и възрастовата граница при нея имаше значение-40г, във Франция възрастовата граница е 37+ преди това , може и да не си правиш БХС по желание е!Та исках да кажа, че всичко си беше наред с бебето, просто е чипоноска Hug
Иначе то никой не е застрахован!Моят риск от БХС беше 1 към 10 000, но го има това едно!Опитвам се да мисля само хубави неща и да гоня черните мисли , когато ме споходят.

# 417
Аз съм много добре, нито БХС, нито ФМ нищо. През месец кръвни изследвания, всеки месец на ехограф, не искам да си товаря допълнително мозака с това " 1 към 10 000, но го има това едно" . Колкото по-малко знам толкова по-добре.
Мисля си , че всичко е наред и ще бъде наред и ми е много добре. До колкото знам някои изследвания са задължителни за някои момичета според възраста или там какво беше. Мене никой не ме задължава и затова не ги правя. Мислете позитивно - изгонете черните мисли - "колкото повече ровиш в един проблем, толкова по-голям става той". Бременноста е прекрасно време, не за черни мисли.
Вилкони- много кураж мила.
Успешни почивни дни на всички.

# 418
tanche-tanche явно не съм разбрала, че е  27, понеже отвън си пише поликлиника Младост и знаех, че доста от 27-ма са се преместили в новата поликлиника. Този д-р Галев и той ли там се намира?
[/quote]
да там се намира д-р Галев, но не знам дали записва нови пациенти. На мен ми го препоръча нашия личен лекар и не съжалявам че сме при него. Моя приятелка от години е при Иванова и ми я беше препоръчала за малкия, но все пак нека ако има и други мами от Младост и те да изкажат мнение.

# 419
забравих да честитя на мама Silvermist, да ви е жив и здрав бъдещия батко и много да ви радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт