Отговори
# 480
  • София
здравейте маминки Simple Smile днес беше много приятен ден въпреки променливото време.

Виждам, че сте дискутирали приема на Арника, аз също смятам да пия един месец преди термина 5сн 2x3 зрънца. След раждането на 2час х3 зрънца както и в деня след раждането. След това  пак 2х3 зрънца на ден.
Аз в София намерих Арника в една аптека в Студ.град, която се намира в семейните общежития , мисля че в  60 блок.

Относно ваксините аз също съм за поставянето им. Преди няколко теми пак дискутирахме ваксините и с риск да се повторя отново смятам, че всички имаме достатъчно достъп до информация , с която да се запознаем, както и да се консултираме със специалисти и след това да преценим кое е най-доброто за децата ни.

# 481
7/8....and...,Здравей,Сребърна вода/дезинфектант и имуностимулатор,антивирусно,антимикотично и антимикробно вещество.Предназначение/дезинфекционно средство при кожни инфекции,акне,труднозарастващи рани,грип,астма,бронхит,синузит,хепатит,диабет,алергии,дезинтерия,колити,салмонела и др.Начин на употреба/измиване,промивки,компреси,гаргари,пускания,жабурене,пиене/разредено във вода 1към2 или 1към4.Предлага се  като спрей за впръскане и течно/ като кислородната вода/.Дано ти помогне,скорошно оздравяване Hug

# 482
 newsm78п.с сребърната вода има приложение и АГ/възпалителни процеси на слизестата обвивка,гноене, вируси,бактериални,гъбични зарази в т,ч.хламидии/чрез промивки,тампони пиене.В стоматологията/афти,стоматити,гингивити,парадонтити и др.инфекции на устната кухина/чрез жабуркане.и много други заболявания.... Simple Smile

# 483
Djesy много,много благодаря ! В първият ти пост го пише на опаковката,но за второто незнаех. Напоследък са ми излезли много пъпки по лицето и започнах днес да ги мажа да видим ще има ли ефект.

# 484
Добро утро коремчета,
Доста теми сте подхванали, относно ваксините аз съм ЗА. Но всеки си има мнение и сам си решава.
Записах се за днес в темичката ,хайде хубав ден от мен.

# 485
Добро утро!

Тази седмица съм отпускарка. Голямо мързелуване ще падне  Laughing

# 486
Добро утро момиета!
Все забравям да ви питам, имате ли по лицето по-усилена пигментация?Аз имам няколко леки петна , явно ми излязоха , когато бях на море, бабите казват , че майките носещи момичета билил по-склонни към това Grinning Една баба ми каза как се махали, след като се роди бебето търкаш всеки ден мястото с кърма и с водата , която си къпал бебето Grinning

# 487
  • София
добро утро , момичета Simple Smile

Мари , аз също имам пигментация на челото, но при мен си беше от преди това и тъкмо я бях поограничила и сега пак се появи.

# 488
  • Пловдив
Добро утро момичета,

И аз имам пигментация, а уж съм с момченце бременна Simple Smile На корема дори започна да ми излиза кафявата лента, само че не само от гърдите към срамната кост, ами и напречно, като двете ленти се пресичат на пъпа newsm78, до сега не съм виждала така  Thinking Получава се , като кръст  newsm78

7/8, кажи после за сребърната вода дали ти е помогнала за пъпките по лицето, че и аз имам....

# 489
На мен ми се появи на носа, но не съм сигурна дали е от бременността. Понеже винаги лятото ми излизат по нослето гадни лунички, въпреки че ползвма и зиме и лете висок защитен фактор  Sad, та сега в горната част се съединиха  Cry . Може и от бременността да е. Иначе никъде другаде нямам. Нито линията на корема, нито където и да е. Само зърната на гърдите ми са чееерни и огрооомни  Embarassed

# 490
Мами , искам да ви посвъетвам наистина да внимавате с билките!Относно хомеопатията , майка ми от години лекува мен и брат ми с хомеопатични лекарства и мога да кажа , че тези малки зрънца са страхотни , но да напомня да не използвате ментови пасти за зъби , ментови дъвки и да не хапвате шоколад , защото няма да има ефект!А относно чайовете , които се дискутират , наистина 2ма лекаря ми казаха вече , че природата си знае работата и наистина няма нужда да използвам бабини рецепти и не бива шега с билките!Иначе , аз днес влязох в същински 7ми месец и съм много щаслива !  Blush  Heart Eyes  Hug

# 491
Здравейте момичета Simple Smile

На мен досега не ми се е появила пигментация никъде по кожата. Очаквах по лицето да имам, защото съм светла и след лятото мислех, че няма да се размина. Но аз много се пазя от слънцето, защото явно в последните 2-3 години развих някаква слънчева алергия. Мажа се с най-силните възможни фактори и пак се появяват ситни пъпчици... много е гадно Sad И може би защото хич не се показвам изпод чадъра не ми се образуваха петна. Знам, че е съвсем нормално при бременните и след това минават.

Mari:) ще запомня рецептата, обаче Wink

Аз имам пъпчици по лицето, в областта на брадичката главно, една се скрие, друга се появи Simple Smile Не ги пипам, ама докато завехне ме дразни. А дори в пубертета не бях имала проблеми с кожата... но явно хормоните ни блъскат сериозно.

Anich88, и аз от два-три дни съм в същинския 7-ми месец, радост голяма си е Simple Smile Хайде и той да се изтърколва бързо!  Hug

Хайде хубав ден! Днес е много слънчево и хубаво Simple Smile

# 492
Здравейте тумбачета HugСега се връщам от ЖК. и бързам да се отчета.Гледахме бебка на ехографа,не спираше да маха с ръчички-много е активна,вече сме 1100кг. и лекарката казва че върви едричка като за 28 седмица,а аз утре влизам в 27,но тези мерки все пак са относителни така че........Сърдечния и ритъм е добър,но е седалищно засега-дано да се обърне,има време,няма да се притеснявам още.

Относно пигментацията искам да ви кажа,че въпреки че съм с момиче кожата ми е много добре-нямам петна никакви,кожата ми е чиста като преди,само тук там се показва по някоя пъпчица,но те не са проблем и изчезват Wink Wink Wink
Лошото в цялата работа е ,че вече съм с 15 кг. отгоре и лекарката много се разсърди-каза,че ако другия месец не съм същите кила съм свършена #2gunfire Joy

# 493
Здравейте и от мен. Ние малко бяхме на мини ваканцийка до Халкидики. беше супер. сега се връщам да ви чета. Следобед съм на ЖК и вече нямам търпение да видя бебчо. После ще докладвам. Hug
 Има ли някоя от мамите от Пловдив, която ходи при д.р Ямаков? newsm78

# 494
Лошото в цялата работа е ,че вече съм с 15 кг. отгоре и лекарката много се разсърди-каза,че ако другия месец не съм същите кила съм свършена #2gunfire Joy
Миличка много ме разсмя,ма как ще си същите нали бебо расте и качва грамчета няма как да си същите.
За пигментацията и аз уж съм с момче но имам и то само на едното око много ми се лющи кожата.Супер суха я чувствам.Дано след като се роди бебо всичко се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт