Отговори
# 180
  • София
Aia , на мен този магазин изобщо не ми хареса - нито като обслужване, нито като подредба, а някой от нещата направо изглеждаха мизерни. Давам за пример легълцата - наблъскани са като копърка - не можеш да разбереш кое е люлка, кое не; кое какви чекмеджета има, например. да не говорим за некомпетентните служителки, които не могат да вържат две изречения, но за сметка на това са доста нахакани. Не съм сигурна, че ще отида пак
В Хиполенд пък попаднах на много приятна продавачка, която ми обясни на дълго и на широко за чаршафки, обиколници, креватчета....Без да се натрапва и  без да става досадна.
Моят извод от обиколката по разинте бебешки магазини е, че не са особено адекватни. Ние например търсим креватче-люлка в разрер 70/140 без да става на юношеско легло и се оказва, че такова просто не съществува!  newsm78 Това го оставям без коментар. Дори писах на Бертони, не знам вносители ли са само или и произвеждат, за да ги питам за такова креватче, което е поместено в сайта им и след 1 седмица ми отговарят 2 отделни служителки - едната ми казва, че такова креватче се е произвеждало допреди 1 година, а другата, че изобщо никога не се е произвеждало в този размер....Е, айде кажете ми за какво става дума......
Накрая да не взема да си купя от италианските, с камъни Сваровски  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahahaмайтап, разбира се

# 181
Здравейте момичета!
И аз от снощи съм с контракции разни - безболезнени са , но не са 2-3 , а повечко. Днес ще си лежа у дома , дано да поотминат , че иначе трябва да вляза в болница.  Sad

Вижте каква кошарка си харесах

# 182
Аз за първите месеци мисля да взема това-
http://www.bestshopbg.com/product.php?productid=17207&cat=35 … &bestseller=Y
Мислех да вземам от една приятелка -плетен кош , но този ще ми свърши работа, за по нататък си имам бебешко легълце със стандарнтните мерки, според мен може да се ползва поне до 4-5год.
От утре започвам курс за бременни,мислех и друг курс да започна за упражнения , но просто часът не ми е удобен.

# 183
мале какви новини какво нещо!Да са живи  и здрави на мама Вилкони юначетата все така напред да вървят!Вилкони   bouquet  пожелавам ти от сърце по-скоро да приберете слънчицата здравички и много гладнички у дома Hug Ти си герой миличка!!!
Аз бях 5 дни в болница с възпалена жлъчка и панкреас и замалко и аз щях да стана мама.Бебка бяга 2 седмици напред и главата ни е цели 8 см отговаря по развитие на 27 седмица.Засега мога само да се моля да не получавам повече кризи защото ще ме изродят секцио за да ме оперират по спешност и то без да ме питат!Пожелавам много здраве и много спокойствие на всичи мами!  bouquet

# 184
Здравейте, мацки
Vilkoni, радвам се, че новините за малките герои стават все по-добри. Ще продължавам да стискам палци и вялвам,че всичко ще завърши накрая добре
Reason Честит Рожден Ден макар и на патерица
Аз да се похваля, вчера се срещнах и уговорих с докторката, при която ще раждам. Така съм по-спокойна, защото не се знае кога ще настъпи момента, когато бебка ще реши да излиза... Е надявам се, че ще си стои още поне 2 месеца на топло.
Сега и да се оплача- не стига че на мен ми откриха гъбички, направо цял гъбозавод, ами и на баткото открихме след изследване на очен секрет че има 2 вида бактерии в очите, стафилококова и листериоза. Това 2-то ме притесни, защото съм чувала, че е опасно за бременните. Утре съм при доки и ще видим той какво ще каже. Ако някой има някакво инфо за листериозата, моля да ми пише.

# 185
poli.t , поли за листериозата се прави кръвно изследване, може да се хване от неизмити плодове и зеленчуци, необработено сурово месо, непастьоризирани сирена и мляко, пушени риби например сьомга.На мен ми правиха и през трите триместара изследвания за нея, но то си е стандартно за бременност, сега с тази си имам само през първият, но доколкото знам в бг не правят или по точно не се поема от здравната каса.
Да не би да става въпрос за някакъв вид очни бактерии?За твое успокоени може да си пуснеш едно кръвно изследване.

# 186
Да, точно очни бактерии са при детето и незная дали може по някакъв начин да съм лепнала и аз нещо....
Както и незная и откъде ги е лепнало и то точно в очите. Може би не трябва да се шашкам, но ще поискам кръвно изследване, за да съм по-спокойна

# 187
Здравейте, мацки
....2 вида бактерии в очите, стафилококова и листериоза. Това 2-то ме притесни, защото съм чувала, че е опасно за бременните. Утре съм при доки и ще видим той какво ще каже. Ако някой има някакво инфо за листериозата, моля да ми пише.
Уви не мога да ти помогна с информация, но пък имам въпрос. Как ги открихте при баткото? Имаше ли някакви признаци или рутинна проверка?
Утре ще ходя да пускам изследвания на каката за детска градина и не съм наясно правят ли преглед и на очите  newsm78
Mari:), кошът на бертони е много симпатичен. Направо се замислям и аз за такъв, че ни е кът мястото до спалнята. Не разбрах има ли матраче?
За обслужването по БГ магазини - нямам думи. Или изобщо не знаят за какво ги питаш или са толкова нахакани, че очакваш почти да те набият от "компетентност". Затова като търся нещо не чакам на "консултанти", а проучвам по нета и отивам с конкретни искания. 
И един пример от това лято:
Аз:  Имате ли от тези чехли в синьо, № 25, защото имаме розови №24 и са вече малки?
Продавач: Не, но да ви донеса розови №24? 
Shocked Shocked 
Аз: Нали ви казах, че имаме и са малки пък и искам сини!
Продавач: Е нищо де, да ги пробвате да видите! Може да ви харесат!

# 188
Добра, и аз това се чудих за коша newsm78 Ще направя запитване.
Поли, нищо не можах да открия за очната листериоза, но тук има едно изречение свързанно с нея-
http://www.riokoz-vt.com/lister.htm

# 189

Уви не мога да ти помогна с информация, но пък имам въпрос. Как ги открихте при баткото? Имаше ли някакви признаци или рутинна проверка?
Утре ще ходя да пускам изследвания на каката за детска градина и не съм наясно правят ли преглед и на очите  newsm78
След като от известно време той получи зачервяване и сърбеж в очите и бяхме лекувани как ли не, без да му направят изследвания, аз го заведох на очен лекар с настояването да му вземат очен секрет, за да се види има ли някаква причина, т.е. бактерия , ако не то това значи че е някакъв вид алергия( както за по-лесно се произнасяха досега, но без доказателства)
Така, че ако вие имате някакви индикации, че нещо не е наред, по-добре поискай изследване.
Мари, благодаря за линка и аз попаднах на него, но за съжаление не пише много.

# 190
 Аз вече 2 седмица не ходя на работа и се чувствам много добре. Последните седмици в офиса бях с непрекъснати болки в кръста и корема и реших да си взема последните ми 2 седмици отпуска за тази година и от другият понеделник ще започвам с болничните. Мислех си че ще мога да работя както с предишната ми бременност , но явно с близнаци е по - различно. Сега повече си лежа и си почивам, само където ме хвана страхотен запек и започнах фрутилакс.

Josepha и аз се отказах да пазарувам във вис виталис  Crossing Arms ходих и в хиполенд когато търсих количка  ooooh! оказа се че в такъв голям магазин имаха само 1 количка за близнаци, която беше с малки гуми и не ми хареса  Crossing Arms Въобще горко на майките , които имат близнаци - винаги трябва да правят компромис. В други държави ако в магазина има модел с 1 брой от нещо това ще е поне на - 75% намаление.

rossy-pm  почивай си повече и никаква работа - само лежане. Знам , че не  е приятно да си закован на леглото, но във вас е 1000000 пъти по-добре от болницата   bouquet дано скоро всичко да е ок!  Кошарата е много готина  Peace

# 191
Поли, от прочетеното разбрах, че очната листериоза протича с остър коньоктивид, дано да не е нищо сериозно при вас!
Ето едно линкче за подходящите легла за новородено
http://zizu.moetodete.bg/blogpost_492_0.html
Хайде стига съм писала за днес, отивам на фризьор, да се направя малко красива Simple Smile

# 192
Да ви се оплача и аз  Whistling от известно време все ме боли "оная работа",все едно е натъртена, а нищо не сме правили с мъжо  Wink,направо ужас!!!!Преди малко се събудих и като станах  #Crazy едвам се дотътрих до тоалетната.Да ви попитам вас боли ли ви там?!

# 193
Мари,ти си красива и без фризьор  Heart Eyes Кошчето е супер и изобщо не е скъпо  Peace А за плетеният кош, който си мислила да го вземаш от приятелка тя продава ли го? Че нали и аз търсех.

Беборанка,пази се повечко, радвам се, че си се оттървала и са те изписали  Hug

Поли,за кой ли път се убеждавам,че ако не се интересуваш сам и не настояваш като в твоя случай да пуснат изследвания на детето кой знае досега какво щяха да му изписват и може даже и повече да му навреди. Аз не мога да помогна, сигурно знаеш, но аз да кажа да не се пипат или търкат очите с мръсни ръце. Моята дъщеря рядко боледува,но най-честите и оплаквания са свързани с конюктивити още от бебе, явно някои са податливи, а и то е заразно.

За обслужването по магазините то е ясно, жалка е картинката  Confused

# 194
⅞ ...and Happily Ever After , благодаря ти мила, той и без това ми се размина за утре, че с моето косище фризьорката нямаше да успее до 7ч.
Иначе кошчето е много сладко плетено със стойка, някакъв човек в Пловдив ги плетял за 70лв, но не го продава само щеше да ми го даде за временно ползване, отказах се защото трябва да ходя до Пловдив да го вземам, а не ми се разкарва.

Общи условия

Активация на акаунт