Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 104

• 88 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 690

добро утро от мен
това е тортата от питката на сина ми.нищо,че вътре е такава неподредена,резултата беше зашеметяващо вкусен.дано и на външен вид ви хареса
дестини,алана,крисче,фотка,раче-много свежи тортички сте направили,но лилавите рози са ми фаворит

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 09:44 от bozgounova

# 691
Здравейте момичета Simple Smile
Много благодаря за отзивите към годежната торта Hug
За всички, които питат за "диаманта", направих го от дебел пласт желатин. Просто разтворих желатина в кафяна чашка с вода, сложих малко захар и оставих да стегне, после издялах диамант и понеже няма как да го залепя за ММ, направих основа от перлички и просто го сложих върху тях Grinning
Браво на всички за красивите торти  bouquet
Не мога да подмина произведението на Валерия със слона #Crazy -Браво момиче! Уникална е просто! Нямам думи за този шедьовър!

# 692
  • София
Здравейте!
Искам да благодаря за поздравите за ЧРД на моето момченце,както и за милите думи и високата оценка за тортата ми Рейс на Йоли,Силрай,Колова,Хрисив,Нинон,Руми,Порша,Пепи,nin4e,Румянка,Дарилка,Ванчето,Нанделче,Патриани,Валерия,Фотка,Леля ОГ-трогнахте ме. Hug Hug HugВашата оценка значи много за мене.  bouquet
Валерия-Шрековете са супер,мъфина копие на мъжа ти е уникален.Историята за печката е много забавна.Тортата със слона е впечатляваща.Слона е като жив,с такъв дълбок поглед-майсторица голяма си.Честита ти придобивка-фурна.С тази въртяща се поставка само ме запалваш,още не съм взела стъклената поставка...
Силрай-тортата Мики е много хубава.Главата е много интересна.Снимай фигурките в близък план друг път-много са изпипани.
Ивейн-много стилна торта.
Дарилка-много апетитно кексче.
Пепи-червената торта с цветята е супер,също тка и тази с фотоапрата.Сватбената е много красива.С какво постигна бордо цвят?
Коприва-уинсърфа е станал готин.
Бозгойнова-синпатична торта.
Бубе-много красива торта-тревата,куклата-страхотен дизайн.
Меридит-калинката е много хубава.
Патриани-игрището е супер,а Кити е голяма гъзарка.Астериксовете са много готини.Колите са много изпипани.
Колова-синпатична торта за годишнината Ви-честито.
Валя 78-много хубава торта и мечетата са много хубави.
Хрисив-много сладурска торта-синият цвят на небето,пеперудите-всичко е много хубаво.

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 13:34 от stefina

# 693
Бозгунова тортичката изглежда много апетитна, сподели рецептата. В каква ли поза си застанала, че да направиш тая уникална снимка... Joy
Ванче перфектно покрита торта, как грамче целулит не видях- как го праиш тоя номер и фондана един такъв гладичък, а детайлите са просто върхът-мотора е трепач. Идеята е много яка а реализацията перфектно изпълнена
Пепи страшна сватбена, розите от каква ММ са?
Валерке честита ти придобивка, най-после. Тортата със слона е произведение на изкуството, аз вече съм ти казвала-ти си талант!
Раче лимоновата тортичка е много свежа, а и на вкус е страхотна, хареса ми. И да въртящата стойка я има в Метро на същата цена
Руми73 браво бе момиче, ти си направила обувки колкото 50 см., а аз само се оплаквам с моите колкото една педя
Момичета видях още много красоти, но тук трябва да се включваш с коментар на всеки 2 стр. , че иначе му изпускаш края.
Благодаря на всички за пожеланията за нашата годишнина!
Честито на всички, които са имали поводи тия дни!
Пускам ви тортата която ми костваше почивните дни:
URL=http://svetlinavtunela.snimka.bg/cooking/torti.499557.20984859][/URL]
Повече снимки http://svetlinavtunela.snimka.bg/cooking/torti.499557.20984859тук
Довечера ще се боря с пустите му обувки.
Лек и спорен ден!

# 694
  • София
Продължавам с поста,че сайта ме изхвърли ooooh!
Ванчето-тортата е трупач.Много ми харесва мотора с моториста,бебешката количка и детето на детското колело.Пожелавам чудна сватба и много щастие на семейството.
Руми-много е станала хубава тортата с обувките и чантата.
6естия-много е готина гумата.
nin4e-къде се изгуби?Игрището е мног сполучливо-браво.Изчистена изработка.
sisiko-браво ,много хубава торта.
Танче 512-много е красива тортата с диаманта.Спайдърската торта също е монго хубава.С каква боя правиш перленият ефект-течна или на прах и какъв цвят е?
Румянка-много е хубава тортата кола-приятен син цвят.Много ми харесва рибарската торта-рибките са много сладки,шапката на рибаря,дрехите му и кошничката с рибки-всичко ми харесва.
Доника Динева-много свежа и приятна торта-браво.
Фотка-запали ме ти с тази торта вкусна-май това ще ми е следващата.Открих я в сайта на Йоли.
Крисче-много нежни са и девте торти.
Дестини-много красива лилава торта.
Алана-тортата с калинката е много хубава.Кексчетата също.

# 695
цолова-рецептата не е нищо особено-вита торта с крем брюле(по рецептата на ванчето    bouquet)само добавката е конфитюр от боровинки,с който са намазани блатовете и също са сиропирани с   "тиа мария"-кафе.а за снимката-"спаъдъруомън" е сред нас... Joy
днес ,след всички комплименти,които получих за тортите от последната седмица се сетих да ви кажа,че ако досага не съм го казала,то не значи ,че не го мисля-огромни благодарности на всички,които са събрали и направили тортената библиотека,на всички,които търпеливо ни съветват и окуражават,защото момента,в който някой ти каже-"нямам думи за тортата!", е супер вълшебен,да знаеш,че си допринесъл с нещо за хубавия празник на хората....това е най-големия подарък ....благодаря ви момичета!!!!

# 696
Здравейте и в новата седмица!    Grinning
Аз напоследък рядко се вясвам...но така се получава понякога.
Ванчето,страхотна торта.Не съм рокер-фен,но добре си ги барнала рокаджиите и малките рокаджийчета!
Руми,nin4e, sisiko, Руми,  bozgounova , Танче 512,Фотка, Крисче, Дестини-много красиви торти,момичета!    Peace
colova, снимката много малка ,бе...а линка не ми се отваря!   
На Буболинката тортите вече не знам какво да им коментирам...както и на Пепи-сватбената е станала много,много красива и нежна,Пепи!
 Ra4e_2009 , и твоята торта не мога да видя добре...

Ето и от мен две

- за РД ми

и един захарен кран

# 697
  • Пловдив
Леле, момичета, само вчера не съм писала, а вие пак 3 странички сте навъртяли. Направо не смогвам да ви изчета, камо ли да коментирам.

Пускам ви последната си торта и отивам да пазя леглото, че съм болна  Sad

Изискването за тази торта беше с минимум жълто... аз направо го изключих. Всичко е по идея на клиентката

# 698
Пепи ,и аз мила се разболях,но моля те оправяй ,се че нали знаеш какво ни чака #Crazy
Момичета направо ще се побъркам на предела на силите съм,молете се да се справя  Praynig

# 699
май напоследък аз съм дежурна..... Embarassed
ако случайно са ви липсвали моите торти,ето ви още една:

и  какво е това разболяване по никое време Naughty,пийте по едно греяно вино,два аспирина и обратно в кухнята.....
краси.мира -бяло-черната и крана ги разгледах подробно в албума ти и много ми харесаха,само мацката не намерих,а ми се искаше   bouquet
пепи-много сладки далматинци и както винаги перфекто покритие,борда шприцован ли е ?

# 700
Краси страхотни, идейни тортички, а захарния кран е произведение на изкуството. А линка не знам що не се отваря, наобяд нямах време да го оправям, довечера.
Пепи, Албенка я да се стягате- витамини, прясно изцеден сок от лимон с мед и спокойствие! Знам че това последното за Албенка не може да се изпълни, но.... полекичка без нерви, ние ще помагаме морално отстрани и разбира се ще чакаме с нетърпение снимки на тортата и красивата булка!

# 701
Албенче цяла седмица вече само си мисля за теб и ти пожелавам да остискаш още малко на напрежението, дано да оздравееш бързичко  Hug Съжалявам, че не съм по близо  Rolling Eyes
Краси.Мира ами ако пусна по-голяма снимка само нея ще гледате  Embarassed Крана колко е голям  Shocked
Цоловааа много хубава се е получила тортата. Айде давай и обувката вече  Party Хехееее изпросих си почерпката  Joy Краси.Мира това е тортата, дано вече да се отвори линка сега. Да не би да има проблем със сайта  Thinking
Бузгунова става все по-добре
Пепи твоите торти като че ли не са пипнати с ръка   bouquet

# 702
ЗДравейте днес си купих разни  работи подходящи за домашно ползване. Може ли някой да ми каже има ли тънкости при използването им?

# 703
  • Vaudreuil Canada
Пепи ,и аз мила се разболях,но моля те оправяй ,се че нали знаеш какво ни чака #Crazy
Момичета направо ще се побъркам на предела на силите съм,молете се да се справя  Praynig
Пепи Албенка да се оправяте бързо ...
Албенка кога е сватбата?

# 704
Албенче, Пепи, по скорошно оздравяване и на двечките ви!  Hug
Албенка, датата наближава май.Само по спокойно, ако трябва откажи някоя и друга поръчка-все пак щерката се жени  Grinning Хайде стискам палци и още веднъж-успех с всичко, което си се захванала!Доколкото разбрах Пепи ще помага-така, че ще се справите повече от перфектно-и двете сте номер едно-така, че място за притеснение-няма  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт