Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 257
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • пловдив
Ани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, да ежив и здрав, много щастлив и късметлив и много дави радва!  bouquet smile3510

Честити мини Рожденни дни и на нашите месечковци, да растата здрави и щастливи!   ura

Целувки и слънчев ден от нас Hug

# 76
АниК, да ти е жив и здрав рожденика! Много да го слушкате и да му се радвате Simple Smile

Емануил  на мама ~Magi_TM~
Павел  на мама tedunmedun
Данислав на мама xybavelka
Кристиан на мама Кака Лара
Памела на мама kdravata
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ Simple Smile Да растете здрави и усмихнати деца!

# 77
  • Под кленовите дървета
Аник, да ти е живо и здраво момчето, да те радва и да бъде добър батко, който Криста да обожава nbirthday  party023
Честити месечинки на всички празнуващи днес.

Вчера към 19:30 дадохме малко плодово пюре, после къпане и в 21:30 сън на бебето - ееее, събуди се чааак в 4:30 Laughing

Аз захраних с безмлечна оризова кашаи е предимно на това. От два дни опитва ябълка и мнооооого му харесва. Славче, прекрасна тема Hug вие кога започнахте да ядете по 100 гр на ядене? Ники изяжда по 15 - 20 гр. каша и едва вчера 30 гр. каша.

П.С. Аз взимам на Семпер и Гербер вчера открих пюре Манго за 4 месечна. Мислих, че е алерген? Обаче как изскам да го опитааам newsm22

# 78
АниК, да ти е жив и здрав малкия-голям батко Габи! Много да слушка, да е винаги здрав и да има най-прекрасното дество! Hug Hug Hug

Честит малък рожден ден и на Емануил  на ~Magi_TM~, Павел на tedunmedun, Данислав на xybavelka, Кристиан на Кака Лара и Памела на kdravata!
Да растат здрави и щастливи дечица!
   bouquet  bouquet  bouquet

Аз след малко отивам на питка на едно бебче, тук не правят питка по принцип, но майката е от Северна България и е решила да направи  Grinning Хубав и слънчев ден на всички  Sunglasses Hug

# 79
  • Sofia
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания!!! Прибрахме се от клубчето, в което децата се надивяха 4 часа, а родителите си поприказвахме на воля  Peace Мъжете легнаха да спят - Габи уж не беше уморен, но само помириса възглавницата и заспа  Mr. Green Аз извадих всички подаръци от торбите, натрупах китиите на купчини и му предстои отваряне и пробва на всички играчки като се събуди  Peace
Крисето въобще не ни ангажира със себе си - спа почти през цялото време, а като се събуди хапна и започна да прелита от ръце на ръце и да раздава усмивки  Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧЕТА ДНЕС   bouquet

# 80
Честит рожден ден на сладкият Габи, да е все така добричък и послушен и мама и татко да се гордеят много с него Hug Heart Eyes целувки

Честито на всички месечинковци днес Hug

Мерси за пожеланията за Борисчо  bouquet

# 81
ЧРД на Габи отново и тук!  Hug Ани, бъди щастлива, обичана и обичаща мама!  Heart Eyes

Вени, мангото до колкото зная не е алерген, а е много богат на добри мазнини и витамини. Не съм сигурна, обаче, от каква възраст е подходящ. Не съм се доверявала на инфото от готовите пюрета за възрастта.  Peace

Имам въпрос - кога се вдига нивото на количката с една идея? Крисуна прави едни страшни гимнастики - набира се и се изправя яко. Ако й подам ръце, сяда без грам усилие.  Thinking Не помня с Каби как беше, но той със сигурност на тази възраст само махаше с ръце и крака... и много се смееше. Типично за него, де.  Simple Smile В понеделник ще звъня на ортопеда в 14-та п-ка, ама, ако знаете и вие, споделете.

Искам в Софииииииияяяяяяяя!  Crazy

# 82
Честит ден ден на Габче!   Gift newsm59 В темата има доста деца, които сякаш познавам  Peace като знаем толкова за тях. Искам да кажа, че ни е миличък и му пожелаваме - ние с Йоанка - много истинско дество и здраве, за да прави всички бели, които се полагат на децата  Mr. Green

Бръмче - на нас педи ни каза да я вдигаме количката вече, че да укрепва гръбчето  Peace

# 83
Ани честит рожденик  :* да ти е жив и здрав Габи и да ви слушка много  Hug

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 17:35 от lux

# 84
Ани Честит Рожденник ,много да слушкате малкото бонбонче.
Да ви кажа ,че преди точно една година на тази дата видях малката точица за пръв път и разбрах ,че съм бременна  Heart Eyes
Когато ние бяхме на ортопед той каза за сядането да не е по-рано от 6-ти месец ,но за полуседнал не каза нищо.

# 85
  • Под кленовите дървета
Бръм, тъкмо обяснявах на Малини, че и Ники е така - набира се и сяда. Ако не му подам пръст опира на двете си ръце и стъпала и се опитва да седне. Акселерация, к'во да се прави Laughing
Апропо - как се кърми през зимата навън Laughing От ония дни все щях да питам

# 86
  • Пловдив
Ани, честит празник на Габи! Да ти е жив и здрав и много щастлив  Hug Hug Hug Hug

Ние днес бяхме до болницата - преди 3 седмици на морето забелязах на слабините на Кали подутина, която не я боли, но при натиск се усеща като топка, пълна с течност с размер на топче за пинг-понг... Посъветвах се с педито - тя каза, че трябва да го види хирург. Преди няколко дни и мъж ми - къщото топче на неговите слабини  #Crazy Снощи уговорихме един хирург да ги види и двамата - резултатът - и двамата са с хернии  Confused
При Кали има шанс да го израсте и да се прибере, трябва да наблюдаваме да не расте и да не почне да я боли... Ако расте - операция...
При мъж ми обаче вероятността да го израсте я няма, та като почне да нараства - веднага операция  Rolling Eyes
За Кали хирургът каза, че ако се наложи операция ще й мине много бързо, била много лека, но при мъжа  ми поне 2 седмици никакви усилия и после още пазене...

Апропо - как се кърми през зимата навън Laughing От ония дни все щях да питам

Laughing С боди, което да скрива кръста и да може отгоре да се подава цица  Mr. Green Също са удобни и жилетките с цип  Peace

# 87
  • Пловдив
змейковица, дано всичко се оправи и се размине..........че като чуя за опрация и цялата настръхвам  newsm17
Стискам палци

# 88
Изи, понеже Мирко се набира да седи, вече съм му вдигнала едно ниво на количката и супер доволен , че може да гледа какво се случва около него Heart Eyesе

# 89
Змейче,дано Кали го израстне,а опрацията на мъж ти да мине мн лесно и да се възтанови много бързо!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт