. Никак не обичам да се оплаквам и да мрънкам, но не мога да се наспивам и явно безсънието ми се понатрупа доста. Изпива ми силиците това детенце и все баткото отнася горкия 

.

За съжаление и нашия батко все чува...МЪЛЧИ,МЪЛЧИ...не прави това че ще я събудиш... ами така е с две деца никак не е лесно...изпиват ти се силиците.Да не говорим че не мога да се погледна понякога в огледалото преди да тръгна на вън...
Спирам че ставам досадна.Важното е че все някога ще пораснат и тогава ще си върна пак времето за себе си.
Сега е тяхно..

за темичката. Помня аз и пеленката, ама като не съм имала път към вас 
Дано при Змея нещата също се успокоят и не се стига до операция! Не трябва да се вдига тежко, това беше основното....
)
благодаря, че попита за кърменето през зимата, и благодарности на Змейчето за отговора
Май наистина предстои атака на моловете
Аз като една истинска Везна все подлагам на съмнение, но защо не се консултирате и с още един специалист.

Моето малко момченце се появи на бял свят на 03.05.2010 ,тежеше 3570 кг и беше дълъг 52 см.

Като пазарувахме преди да родя, бяхме решили, че няма да е нужно да купуваме същата марка кошница като количката, купихме друга марка, по-евтинко, че и без друго тая кошница малко ще я ползваме, е да , ама не
Сега имам две кошнички
Ама нищо де, щом така си кротува детето е добре, че вече застудява за кенгурото, а и почна да ми идва тежичка
Препоръчани теми