Първо зъбче ще расте, на Майското дете! №7

• 34 410
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Елче, чудесна е схемата - аз с Кали правех горе-долу като теб, само че започнах с каша и зеленчукови и не съм замествала хранене до годинката някъде  Hug
По последни проучвания глутеновите е добре да се въведат между 7 и 9 месец, т.е. по-рано, отколкото сме го правели с първите деца  Peace

# 286
  • Plovdiv, Purvenes
Добро утро момичета!

Цяла сутрин ви чета, че вчера не можах да седна пред компютър. Почваме и ние с ремонт в нашата къща. та ходихме с мъжът ми до Пловдив, разгледахме плочки за баня и тапети за спални.
Мирчо, честит рожден ден! Много щастие, любов,здраве, семейството ти само да те радва. nbirthday
Славче за калиев перманганат наистина добре до го използваш за бани за бебета, действа както анти бактериално средство, обаче много трябва да се внимава, слага се по много малко във водата и се розбъркваш добре. да стане само леко леко розова водичка и после да изплакнеш добре бебето. И аз време от време го ползвам.
А за спане на бебета аз пак сам про чела че бебета във възраст от 3 до 6 месеца трябва да спят по 14 часа: 4 пер деня и 10 през нощта,
Herzog знам че за оченце също помага промивка със запарка от черен чай, ако искаш може да пробваш и това.

И Влади тая нашт спал много зле, буди се през всеки 1 час и с голям рев. не знам какво му станало, зъби ли го мъчат или какво. Но мисля че май зъби много жалосно плаче и направо търси да ме захапе някъде по брада или по рамо, или палеца ми да намери и да чеше венец. Иначе венците му подути и побелели.

Ние днеска пак ще ходим по магазини за плочки, избрах ме няколко варианта ще направим проект за да изберем окончателно.

Лек ден на всички!

# 287
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug
С нурофена и кърпите с оцет бързо спадна Т, но към 2 и нещо почна полека да се качва и в 3.15 - 38 градуса. Дадох Калпол /като Панадол било/, че за нурофена беше рано и така до сутринта нямахме. Преди час имаше 37.4 звънях на педи - вика трябва гърлото да й погледна ама сега е консултацията и приема само здрави деца  Sad
снощи пък последното ядене го повърна на фонтан и като спи през цялото време мммммм едно такова почти като мрънкане
Странното е, че като дадах изстудената гризалка да облекчи тя й се дразни и не я иска и взех да се чудя зъби ли са
Снощи до 4 съм чела стотици статии за Т и зъби ама и пишеше, че над 38 не било от зъби  ooooh!
А вече като види термометъра милото и реве, хем под мишничката мерим
Марилка- 6 години продавам плочки  Peace иди зад хипермаркет Рила - в ТУЛС и кажи, че аз те пращам

# 288
Привет и от нас!

Мирчо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много щастлива и много обичана жена и майка Simple Smile

Марилка, явно и теориите за спането са като теориите за захранването ... колкото книги отвориш толкова различни теории ще откриеш Wink

Крисчана, дано повече не вдига температура мънечката  Praynig А това че има консултации със здрави деца кво от това ? Като свършат консултациите да дойде до вас да види детето ...

Моя милост току що подяде детето  Blush Така ми се хапваше нещо сладичко, а майка ми днес взела и нейния ключ и моя и сега НЯМАМ КЛЮЮЮЧЧЧ ... и сме затворнички Wink Та по случая опапах едно крушово пюренце  Blush

# 289
Мирчо,честит рожден ден!Много здраве,щастие,късмет,успеху и любов   bouquet
Крисчана,дано не е нищо сериозно  Praynig
Ние днес с Ади добре си поспахме до 11 часа.После се хранихме,играхме малко и сега тя пак заспа,аз отивам да си взема душ и да се оправям да може тя като се събуди да излизаме на разходкаааааааааааа  Hug

# 290
Мами,
попаднах на един нов сайт, който е страхотен, когато ви остане малко свободно временце пред компютъра.
http://malinka.bg/
Има страхотни идеи и съвети за красота и здраве! Забавлявайте се!

# 291
 newsm44 Аз отново си имам ключ, вре пак няма да пропусна днес разходката с малката маймунка Simple Smile Толкова хубаво изглежда времето навън Simple Smile

# 292
  • Sofia
Не знам за кой път днес започвам да пиша  ooooh!
Да кажа да не си горите децата с този калиев перманганат  Naughty - какви бактерии по бебетата  Shocked Confused Славче, еле пък Цветето с тази нежна бяла кожа, само това й остава  ooooh!
Криста също проявява явни симптоми на зъби - като изключим неспокойното спане тази нощ (Нари, и тя точно в 2.30 Яде, а по принцип нощем не яде), много се лигави, от време на време изплаква, а тъкмо се е смяла, яде често и по малко, ака често... Лошото е, че аз нищо не напипвам на венците и не знам колко време ще продължи тази история  Confused
Май всяка вечер пускам по 1/2 пералня, пълна с лигавници. Вчера купих едни с наелонче от Джъмбо и сушилнята ги стопи тази нощ  Crazy Хем съм пускала други с едно на ум и нищо им е нямало.
Нати, и аз следя Криста за Т след ваксините. Не знам дали от тях или от зъби са тия неразположения  Confused
Winnie, дано се получат нещата с работата, щом я искаш  Peace
krischana, идете на лекар за тази температура, ако трябва на платен  Peace По принцип при никненето на зъбки на децата им пада имунитета и стават податливи на вируси, т.е. Т не е от самите зъби  Confused
Elche, хареса ми твоята схема на захранване  Peace

Мирчо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!

# 293
Здрастиии, здрастии, давам пари за пасти (нещо кофеина в капучиното ми дойде в повече hahaha)

Честити месечинки на бебоците от днес, вчера и онзи ден!

Мирчо, честит рожден ден! Жива и здрава, усмихната и обичана съпруга и мама!

Еlche, много ми хареса твоята схема на захранване, копирах ти поста и ще я използвам като ни дойде времето  Peace

Болничките дечица и майчета да оздравяват и да се радват на настъпващата златна есен, а зъбчетата по-бързо да излизат, да взимат пример от Радослава на desska Simple Smile  Peace

Марая Браво на вас! Ние все се кани да водим дребоска на риба, ама явно ще е догодина, големи сме мързели  Embarassed

Температура под 38,4 не е опастна и е добре преди да се качи до 38 да не се дава нищо на детето, защото това е естествена реакция на организма и с повишената Т се убиват вредните тела в организма  Wink
Същото каза и нашата педиатърка, малечка беше с 37,1 като й звънях  Peace

За спането - бебИ 2 дни спи без да се събужда  -разбужда се около полунощ за хапване, ама до тогава съм будна и не го броя. идеално се наспивам тия дни, възползвам се, че радко се случва

# 294
Ани, аз не съм тръгнала, просто се присетих , защото една приятелка ми беше споменавала, че къпела нейния ... моята я къпя предимно с вода ... само 2 пъти седмично слагам нещо за пяна и тн ... дори сапунче не ползвам много, защото изсушава кожата ... а нейнатаааа .... ептен Wink
Ако ходиш към парка свиркай Simple Smile Аз тръгвам сега натам Simple Smile   bouquet СЪЩОТО ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИИИИИ

Пенелепотата, с удоволствие искам малко от кофеина ти ... пасти не щъ! Simple Smile

# 295
Оооох, четох, четох, ама ме мързеше да пиша и сега пак не помня и половината неща дето щях да ги пиша  ooooh!

Аз и затова явно не съм писала за несиметричните ни гънки  Mr. Green и за джаджите на Нуби, .... мислила съм си да пиша, ама само съм си мислила  Crazy Та... поръчала съм джаджите и чакам да ги получа, софиянки вие се разберете на коя от вас да ги пращам, че и без това често се виждате, ще си ги раздадете после  Peace aniK, Malini, jasmin_veni, sivanovaa, Zlatna_g, dudunski, desska:), mariella2418, за вас се отнася  Grinning И паричките, ако искате общо ще ми пратите. Като пристигнат нещата ще пиша  Peace

desska, честито ви второ зъбче  Heart Eyes

kremenaks,   bouquet за инфото . По този повод да си кажа, Ива от 5 дни се кротна да стои в количката като е с монтирано столче за кола, но сега пък започва де се надига да сяда  ooooh!

Облаче, не че сме имали проблем със заспиването, заспиваше като я разнасям и е на гърда  Mr. Green Ама много уморително ми идваше на мен това - и физически и психически  Tired , сега е по-добре, оставя я и тя си гледа играчките и след 5-10 минути си е заспала  Heart Eyes

Ани, много кофти това с чадъра  Confused няма ли някаква гаранция или нещо такова  newsm78 Добре поне, че никой не е пострадал  Peace

Всички болнички нека бързо се оправят  Praynig  И дано бързо излизат зъбчетата, да не се мъчат мъниците Hug

mir4o, честит рожден ден!  И не остаряваш, а помъдряваш с 1 година!  Wink   bouquet Hug

Уффф, и нашият Вигантол е от кофти партида, поне е бистър на цвят  Confused, аман вече - изтровиха ни  #2gunfire

Elche, много полезно инфо за захранването  Peace

Winnie, дано са хубави новините другата седмица  Hug

krischana, дано са зъбки и да не вдига температура повече Йоанка  Praynig
И аз ще търся плочки, ама сигурно на пролет   Laughing

Изчезвам, че днес ми е ден за готвене  Crazy а и трябва да изпера на Принцеса Дрисла новите дънки на Некст  4470

п.п. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 31 нови отговора.  Joy Joy Joy така е, като съм записала от вчера следобед  hahaha

# 296
Нати, и аз следя Криста за Т след ваксините. Не знам дали от тях или от зъби са тия неразположения  Confused

педито уж го гледа вчера за зъби  newsm78 ама знае ли човек....
какво стана с чадъра?

# 297
  • Sofia

п.п. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 31 нови отговора.  Joy Joy Joy така е, като съм записала от вчера следобед  hahaha

Как пък не ти изтече сесията  Mr. Green И аз много неща мисля да напиша, после ги забравя, а и в две отчетни пиша  Crazy За смукалцата да взмеме да се срещнем софиянки да съберем парите  newsm78

Славче, ние днес пропуснахме всякакви разходки (освен до Овчокупелския Руен за сутЯни  Blush) В 17.30 сме на детски рожден ден и това ще ни е излизането  Rolling Eyes Ние в парковете ходим към 11 по принцип, че да се приберем следобяд преди задръстванията и да сготвим за мъжете Wink

Крисето е леко сополиво  Confused Преди малко теглих с прахосмукачката, слагам физ.разтвор. Дано не задълбочи и мине бързо  Praynig Praynig Praynig

Нати, чадъра мъжО сутринта в 9ч. им го стовари да си го ремонтират  #2gunfire Реши да не ги чака те да дойдат да си го вземат, че ще има да почакаме  #Cussing outНа всичкото отгоре са на майната си на нЕкво Искърско шосе  #2gunfire

# 298
  • Под кленовите дървета
Десекс, аз предпочитам да ти преведа паричките онлайн, защото не съм особено мобилна и не ходя на софийските срещи. Затова изпрати ми сметката аи плс - в платежнто ще напиша ника си, за да се ориентираш по-лесно.

Уф, мойто днес мрънка ли мрънкаааа

# 299
Привет, привет!

Мойто чаве заспа най-после и викам да се разпиша...Че без форума не ми е сладко кафенцето  Grinning

Мирянка, да си жива и здрава и много да те радват мъжете вкъщи!!!
Честито и на месечинковците днес!

И ние сме в отбора на лигльовците  Peace Добре, че накупих лигавници, иначе нямаше да смогна с прането. Понякога като е на кеф не се лигави, а откровено си плюе!

И на мен ми хареса схемата за захранване на Елче. Аз определено адски се обърках от различни теории и ще карам с плодове, зеленчуци и каша бавно, един по един. Той Криско вероятно сам ще ми покаже какво му е присърце.Така или иначе съм запланувала да го мятам като навърши 5 месеца. Иначе накупих вече пюрета от 80грамовите на Гербер  Peace (Варненки, в една от борсите на Колхозния са по 0,55 лв/бр! )

Ние сме на консултация и ваксини във вторник, но отсега ме хваща страх. Предния път тая Т ни умори. Крисчана, дано Йоанка се оправя бързо Hug

Winnie, стискаме палци за работата!

Алексче, честита ти придобивка! Дано да си я ползваш много! Нашта събира прах, но се надявам сега като захладнее да ни идват гости по-често  Laughing

Много съм зле, щях да пиша толкова много неща, сега забих....  newsm78
До после!

П.С. А, да, сетих се, бяхте споменали нещо за сайта на НОИ. Абе излиза ми, че е обновена информацията за сметката на 20,09, обаче не ми излиза нов документ, който да има някакъв статус...Някой има ли идея аджеба що така?!

Общи условия

Активация на акаунт