АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мариетка, тя Йована е взела моя нос, чудесен си е  Mr. Green

# 226
Аз съм чувала че окончателната форма на носа се проявява в по-късна възраст - сега костта им не е достатъчно развита. Да не ви плаша де  Mr. Green

# 227
  • ГОре на черешата...
Плашиш, плашиш, че и на нашият тати не е много за завиждане Rolling Eyes...

/малееее, ако ни чуят от някъде свекървите Twisted Evil.../

# 228
 Joy Joy Joy и аз съм чувала, че носа растял до към 20 години, май беше  newsm78

Майтап, майтап, ама на всеки ехографски преглед, като ми показваха личицето, само това се опитвах да видя. На прегледа в Сърбия ми се привидя, че е взело на баща си носа и чак му го казах, той ми вика, да бе да, не говори глупости. Хахаха, самия той наникого не го пожелава, ада не ви говоря откога ме врънка за пластична операция. на мен пък си ми харесва, не искам да го реже. Това си му е отличителен белег  Crazy

# 229
  • ГОре на черешата...
То нали имаше връзка и между големината на носа и Mr. Green...

Ай изчезвам да ги храня моите гладници, че взех глупости да плещя Whistling...

# 230
Тва с носовете ще е 100% сигурно след пубертета  Mr. Green Peace Моят нос е бил като копче като дете, а сега си е доста сериозен нос  Laughing не чак като на баща ми, но напомня  Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
То нали имаше връзка и между големината на носа и Mr. Green...

Ай изчезвам да ги храня моите гладници, че взех глупости да плещя Whistling...

Joy Оооо, аз съм чувала че по пръстите на ръцете на един мъж можеш да познаеш другото  Mr. Green Утре май не една ще зяпа в мъжките ръце, малей  Laughing Айде и аз да си погледна манджата, да не загори  Sick

# 232
А уж носове обсъждахме  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 233
  • София
Веселите се а Simple Smile

Благодаря ви на всички!  Hug
Утре ещ ги приемат сутринта в 08 ще сме в Токуда!  Praynig

# 234
Димяни ,стискаме палци всичко да бъде наред! Praynig Praynig Praynig
За носовете... моят беше чудесен като бях малка.В пубертета обаче стана страшно - то гърбица ,то дължина!Дори майка ми ме успокояваше ,че ще си направя пластична операция като порастна! Mr. Green Joy Ама аз вече си го харесвам!И в киното го харесват, особено в профил.Е имало е оператори ,които са мрънкали ,че с този нос само проблеми им създавам  Laughing Mr. Green Но истинските професионалисти много ми го хвалят! Wink И ,разбира се, ми дават само характерни роли ,което е супер!Но на сцената все ме искат красива- ooooh! То нали отдолу не се вижда кривината на носа. Laughing
Може ли да си покажа труда:

Тези етикети ги направих сама за децата в групата на Лъчо ,с много много любов! Heart Eyes

# 235
Кроки - страхотни са етикетите /а каква точно ще им е функцията  newsm78/ А специално в твоя нос, колкото и да се мъчих, не можах да открия нещо криво  Mr. Green
La vie en rose   - и аз го знам това, ама да не го обсъждаме, че темата замириса на домашно ....п....о  Joy
Бобче - много ти е сладко мъжлето даже  Wink, нищо му няма  Flutter

# 236
И мен ме кефи мъжа на Бобчето.Тя Йована само носа не му е взела! Heart Eyes
Васе ,за шкафчетата са етикетите.Всеки e с различен фон ,герой ,рамка ,цвете ,буболечка... Ето още снимки от градината http://www.facebook.com/photo.php?pid=509246&l=49e848a673&am … d=100000059870466
А за носа ми -аз нали само хубави снимки си пускам в нета! Sunglasses Няма да се изобличавам  Laughing
За размера -определено има нещо вярно с носа! Flutter
Васе ,как се държа каката при зъболекаря?Ние вчера бяхме за пломба .Предната падна ,та пак слагахме.СлаваБогу ,беше много плитка и за отрицателно време се пломбирахме. Но в съседната стая едно дете ревеше страшно и ми се сви душата. Иначе Лъчо има някакво зъбче отзад ,което си сменя цвета и скоро пак ще ходим да го следим.
Сонитка ,пишеш ,че 60 квадрата жилище е малко за семейство с две деца.Ние с нашите 35 и за половин дете не сме. Laughing Напълно съм съгласна с теб ,де! Wink
Целувки на всички!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 23:35 от крокодил

# 237
Кроки, страхотни са етикетите, хартиени ли са. Евала за мерака да отделиш толкова време да зарадваш децата  Hug

За носове, пръсти, ръце и връзката им с размера имам какво да кажа  Wink, ама ще замълча тактически  Crazy

Точно преди млако си говорих с мъжо и той е 100% убеден, че и това дете ще е русо. Били му много силни гените, ухххх как искам да го опровергая  Twisted Evil

# 238
Кроки, то че е малко я ясно, но кой каквото има, това нали  Simple Smile Ние първоначално бяхме в около 45 квадрата. И сякаш всичко си имаше място. Тук все нямам място, а е три пъти пове4е- може би защото все още не съм   поръчала гардеробите и някои други мебели. Мисълта ми беше колко е трудно да организираш добре малките пространства, а Вили например се е справила идеално и резултата е прекрасен. Някой ден ще ви покажа как беше организирана първата ни къща- само леглото струваше 5000  Shocked - легло и холна мебел в едно- много специална работа, сложен механизъм, но като нямаше място трябваше да търсим подобни уникални идеи.

Етикетите са много хубави! Аз в4ера купих от градината грембюлино- нещо като престилчица - Сами е в жълтата група и са всички като патета- големи сладури http://www.vigna.info/catalog/images/products/00128%2000228.jpg

Kroki, снощи те сънувах /четох ти поста точно преди да заспя и явно ми е повлияло  Mr. Green/, пипаше ми корема и ме питаше как така нямам стрии  Laughing Нали знаеш, че е заразно това с пипането на коремчето, може и да прихванеш скоро  Flutter

# 239
ЗДравейте  Hug
Кроки - ами каката е толкова плашлива, че като и скръцна със зъби /не че го умея много добре/ ама стои без да мръдне  Mr. Green. А зъболекарката ни е една мама на момиченце от нашата група, че си я познава от бебе , а и тя е страхотно мила, така че нямаше проблем  Praynig Днес щяла да разкаже каква  гъба имала в зъба /то е арсен това, ама тя така си го кръсти  Joy/ Малката има здрави зъбки като на тате, но тя не яде сладко въобще и това може би има значение. Наложи ли се да я водя на зъболекар ще си имам големи ядове Thinking усещам го..... Много красива градина, чистичко, слънчево, ведро  Hug
Бобче - ах тииии..... Outta Joint
Сонита - как върви бременността  Heart Eyes Много интересен сън с Жени ама има още време за нея/
Димяни - стискаме палци, вече сте в болницата предполагам  Praynig Дано всичко да е наред  Praynig
Сладкиш, Ади - изчезнахте ей.....

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 11:39 от vasq78

Общи условия

Активация на акаунт