)И с кака:
Настина след неразумно къпане в морето, беше със сополи и кашлица от тях. Тъкмо овладяхме положението, започна училище и се почна пак, като се прибави и температура. Вирус. Сега е без температура, но е със задна хрема и чат-пат кашлица. Лекарката ми каза: "Спокойно, всички деца под 6 години са с хрема от октомври до май"... Е, как да ме успокои това
И учителката на Мая каза, че няма проблем да си ходи на градина, те всички били настинали, ще им мине. И не оставям Мая да си стои вкъщи и да скучае, ходи, макар и подкашляща (но много жизнена), защото и да я спра, из парковете пак ще се събира с деца, а аз ще си плащам таксата в градината така или иначе. Това защото градината е частна, де, в общинските се плаща само при присъствие.
, а от БГ си го взех на мноого по-ниска цена...
Най-добре за регулирането на кърмата питай Иви. Аз си мисля, че лактацията през нощта ще се регулира веднага, след като Алекс си установи що-годе постоянен режим на нощно хранене/нехранене. А дотогава изцеждането при пропуснато хранене е добра идея (и лецитин, ако усетиш запушване). Ние с Мая до последно (беше на две години и половина) се кърмехме и през нощта 
!
.
.
. Аз лично бих дала Нурофена, щом няма подобрение.
. Аз сутринта взех едни момчешки за шкафчето на Дани, но все още се чудя дали да му лепя подобно нещо. Те са с някави извънземни чудовища, Спайдърмени..., абе страшна работа
. Обиколих 3 книжарници и в 3 - те само такива простотии, няма нищо свястно
.
. Не се притеснявай, че Алекс така наддава. Като поотрасне ще по забави темповете
.
. Сутринта като разбра, че ще ходи, сама си съблече пижамата и сама се облече (това се случва много, много рядко). Като влязохме в градината и докато говорехме с учителката, тя ни дърпаше да я заведем в стаята при децата. После пък буквално влетя вътре и се настани на едно столче
. След 2 часа ще ходя да я прибирам и ще видя дали все още е толкова ентуасиазирана, както сутринта.
. 
Ле-ле 8 кила...
Теди тежеше толкова на 1 година.
Ама то и моето беше едно хърбавооо..... 
Резултата е много доволно дете и къща цялата в брашно
Резултата е много доволно дете и къща цялата в брашно
Все още не мога да си го обясня какъв е смисъла - особено като е кално и е валяло - а тук сигурно се събират 2-3 дни с месеца да не вали - децата редят Лего и аз с калните си ботуши се движа из между Легото, че и на обратно пак от там