АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • ГОре на черешата...
Валеске, да го нацелуваш малкия бонбон Heart Eyes!
Лу, Hug !

# 631
ЗДравейте  Hug
Ади - браво за градината, това е страхотно. На мен градината ми е на 3 минути от вкъщи но това не ми пречи да ги оставям почти последни Mr. Green
Бобче - ние сме с теб и те обичаме  Hug
Мариета - много неприятно  Shocked
Слънчо - направо отвратително е това, което се е случило, като някакви цигани крадци... #2gunfire /не съм расистка де../ ама това вече...е върха
Марти - браво  Hug и никакви болести вече  Praynig
Валеске - мале голям сладур Кало бе  Laughing да му изпапкаш бузките и как само се смее като идва към теб. На 10 месеца а вече си ходи като голямо момче   bouquet
Нашият тати замина по селата за цяла седмица  и ние сме сами с бабата.  Sad Дано само сме здрави пък другото ще се оправи.   Peace

# 632
Мариетка много гадна ситуация, но поне си им писала.

Слънчо, супер е, че са я открили! И още повече се кефя, че сте повдигнали въпроса, безобразие е! Сега разбирам все по-добре защо Фата (за тези от вас, които я помнят) се връща в Бг.

Разкошни новини прочетох!  Heart Eyes на всички

# 633
Здравейте, съжалявам че няма да коментирам предните постове, но съм много много изморена. Tired
Цвети я е хванала, ревност ли, беснотия ли, дебилност ли  #Cussing out. Направо не мога повече, днес стигнах до там да я гоня из стълбището на кооперацията и такъв шамар и плеснах, че още й е червена бузата  ooooh!, след което й изхвърлих играчки през терасата.
Не чува, удря, крещи, а мен след всеки скандал с нея ме боли корема пия нош-па.
Оплаках се, сигурно просто ми се е насъбрало и вероятно ще ми мине  Rolling Eyes.
Лека вечер на всички  Hug!

# 634
  • вкъщи

елис и Мони е в такъв период ужасен,оня ден пи
щя и се тръшка от Орфея в славейков,та чак до майка ми в 24 блок ,че и в тях още 10 мин,а вчера даже се похвали,че набил едно момиченце в градината Embarassedсраааам,как ще се червя пред родителите не мога да спра да мисля.А му се говори,обяснява,обаче е такъв инат станал,чеее.Навън иска без яке да ходи,определени дрехи не дава да му се слагат и ходи като циганче.Така,че разбирам какво ти е.Ние си имаме и кака първолачка,която той непрестанно тормози,а тя милата вече не може да изтърпява терора, аз го играя рефер.Не ми стига напрежението на работа,и вкъщи няма спокойствие.Мъжо заминава в чужбина за месец и аз ще лудна с двамата сама,и ще трябва да изтърпявам помощта на бабите,защото ще съм първа смяна и те ще трябва да ги водят,кошмар ви казвам.

# 635
  • В светлината на слънцето
Елис, уф как те разбирам... ooooh! За тръшкането, това имах предвид. Опитай се да го обръщаш откъм смешната страна, че иначе много нерви се късат, а няма смисъл. Hug

# 636
Елиииис, няма да те утеша, ако ти кажа, че и у нас положението е нетърпимо ! Ни шамари действат, ни викове, ами най-действа да го оставя да се въргаля 20 минути по пода  Tired Признавам обаче, че не винаги имам нерви да търпя.

# 637
  • ГОре на черешата...
 Whistling

Ако бях в Америка, днес особено, 100 пъти досега социалните да са ми взели децата.
Куче и котка ряпа да ядат пред тях Twisted Evil. Пък малкия нахален, та дрънка, баткото и той инат, ще взема да се примоля някоя лудница да ме приюти ooooh!...

# 638
 Joy И аз вече съм за там, че и глас не ми остана  Sick Днес баба им ги гледа за 2 часа и се поразходихме, иначе главата ми щеше да запуши.

# 639
  • ГОре на черешата...
Аз си мечтая за понеделник - ще ги изпратя по направление и двамата и аз ще лежундря с книжка или гоблен в ръце...мечтииии  Crazy

# 640
  • Stavanger,Norway/ Varna
А добре дошли в клуба на лудите калинки.  Laughing Crazy

Вече минах на Седатиф, че не се търпи  ooooh!

# 641
  • ГОре на черешата...
Бобче, аз Седатиф-а като бонбони да го зобам - все тая Crossing Arms.
Все се успокоявам, че ще му дойде акъла на малкото в главата, ама нещо явно не сме му дали правилния адрес Tired...

# 642
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, успокоих се, че не само моя лъв е лъв с инат в повече.
Всичко на кака й е общо, всичко нейно си е само нейно  ooooh!. Не мога и да се скарам - трудно е да я надвикам, като пищи. А пищи като заклано прасе. С Констанца ми вършеше работа броенето до три, а сега с Емма не става. Като стигна на две от пищене за каквото е било, минава на крещене "не ме пляскай", другия номер е "не казвай ми"  Crazy. До преди време много я търпях, ама не става така - качи ни се на главите и сестра й е най-ощетена.

# 643
Не сте ли забелязали, че когато първите ни деца са кротки и послушни, вторите с упорити магарета с непокорен нрав  Thinking На Виктор като му изръмжа в миша дупка бяга да се скрие, а брат му - вика "НА" и ми ръмжи насреща, иска да се наложи пикльото му с пикльо !  Sick Много бях доволна с възпитанието си на първото, но като видях какъв ефект има върху второто самочувствието ми на "идеален" родител се посмачка  Laughing Некой, който има и трето да казва струва ли си да се жертвам ?  Mr. Green Някога, де !

# 644
 Joy Joy Joy Joy Joy ... ужас ... и аз в групата ... егати пубертет ли е това, какво е? Мислех, че само моята Убавица е толкова ......................................
Сякаш ми казва "ела ме набий" ..., ни викане помага, ни пляскане ...  Tired ще хващам гората скоро  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт