АВГУСТинчета добрички гушкат братчета или сестрички!

• 27 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
Слънчо, изобщо не е дребно.  #2gunfire #2gunfire Знаеш ли на какво щях да ги направя аз. Искам да ти кажа, че това си е жива дискриминация от страна на родителите и персонала. Съветвам те да не оставяш нещата така, а наистина да се оплачеш някъде. Нямат право  на такова отношение, какне ги е срам бе  #Cussing out. Ох побеснях, щом ти прочетох поста, сериозно. Толкова ми е писнало от подобно отношение, че всеки макар и минимален опит от тези тук, парирам на момента. Не смеят да шушнат сега  Twisted Evil Действай докато е прясно, още днес като я вземеш от градина.

Днес Мила ще ме побърка, не иска да спи, тоест иска, ама в ръцете ми. А толкова ми трябва поне час да си отспя, че после трябва Йована да вземем от градина и няма да имам и минутка спокойствие. Натова отгоре идва събота и неделя и ми настръхва косата, аккво да ги правя двете в къщи в това лошо време  Shocked

# 616
  • Златна Добруджа
Ооооо, за годинките ще ви е трудно да ме избутате от първото място  Mr. Green Това вече е доказано  Sunglasses

Чшшш, алоооууу, не се бутай отпред, на опашката моля Crossing Arms Laughing Mr. Green.
...
Краката на щъркела  hahaha/разбирайте червения чорапогащник/ са осигурени вече. Продавачът, нали ме знае, че съм с момчета, ме изгледа много странно, когато настоях за червен цвят Shocked.

Ще се побутваме с теб на почетната стълбичка  Mr. Green  Heart Eyes Да покажеш после щъркелчо  Hug Аз харесвам червения цвят за момче, стига разбира се да му отива. На Йоан му е любим - в стаята им едната стена, на която е сложено леглото му, по негово желание е червена.

Лъвичката верно зачезна. Сигурно се възползва от слънчевото време за разходки   Sunglasses

За подаръците забравих да кажа, може на някой да помогна с идея. Споменавам само желанията на Ния, че Йоан вече ми е мноого труден. А е и рожденник в дните преди Коледа  ooooh! Рошла иска болна кукла http://www.shopping.com/Mattel-Little-Mommy-Baby-Ah-Choo/info /точно такава/ и количка за кукли, с колям кош за покупки  Mr. Green в комплект с легло, столче за хранене и прочее джунджурии за кукла. Това са двете й желания, които остават непроменнени. Оттук нататък само допълва - тротинетка, мяукащо коте и т.н. Досега сме й осигурили и скрили куклата, оглеждам се за хубав комплект количка+, а за другите неща ще помисля. От тях ще избера един за подарък в детската градина.

# 617
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз съм затруднена с Йована. Незнам какво иска, май ще трябва да се жертвам да я заведа в магазина за играчки, че да видим.

Иначе ние няма дапразнуваме, нито Коледа, нито Нова Година. Как да празнувам, като сърцето ми плаче. Ще съм сама с децата и ако не се гръмна от мъка, пак добре ще е  Confused Децата, естесвено, ще си получат подаръците...

# 618
Ей Бобче ти няма да се гръмнеш, но аз мога да дойда да го свърша вместо теб. 
Имаш две прекрасни живи и здрави дечица, отгоре на всичко синеоки, не те е срам  Crazy. Знам че ти е трудно и болно сама, но те са цялото ти богатство и едно коледно сладкишче, от твоите красиви, направени с много любов, ще сгрееят дома ви  Heart Eyes.
Слънчогледке я давай по-бойно, настъпи ги тия смотли  #2gunfire, какво като сте чужденци, да не сте крадци. Притрябвала ви е смотаната торба, тя пък какво са си надигнали главата, я им набий канчето.
Мариетке я да те питам душицо туй ти ли си http://woman.-spam082-/recipe/143 или някой плагиятства с твойте красоти. Аз гласувах  Peace.
Ходих на лекар, човечето си шава и не го е....., на мен добре ли ми е, зле ли ми е.

# 619
  • ГОре на черешата...
Елис, не ми се отваря линка, обаче в никакви конкурси не съм участвала, така че най-вероятно някой пак краде...

# 620
Мариетке ЧЕСТИТО и зоопаркаът ти е там. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Конкурса е на Сомат
пробвай на woman.bg, конкурс от "Кухнята с любов на Сомат.
Къщичката ти е в десерти, а Зоопаркът в закуски.
Авторката "Ивелина Делчева"

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 16:04 от elissee

# 621
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви за това, че ни мислите   bouquet. Положението вкъщи е по - добре надявам се, че и по - добре ще бъде, че децата много се измъчиха, особено Дани. Той милия пребори гнойната ангина и сега лепна пък херпангина ooooh!. Добре поне, че тя се лекува без АБ и минава за 3 - 4 дни Praynig.
Гита, спрели сме се на д - р Миронова. Един колега на Ники ни я препоръча и ще пробваме при нея. Дано да ни помогне.
Вили, дано скоро имате правилната диагноза Praynig. Хубаво е, че разполагате с толкова центрове, които ще помогнат на двамата сладурковци Heart Eyes.
Слънчо, наистина много гадно отношение. Не оставяй нещата така, в никакъв случай Naughty. Твоята случка ми напомня за една, която сестра ми ми разказа преди време. Тя със семейството си живее в Прага. Преди 3 години си купуват апартамент в една кооперация. Точно по това време започват да изчезват сметките от пощенските кутии на хората и познай кого обвиняват, обвиняват племенника ми, тогава на 12 години ooooh!. В последствие се разбира, че една от съседките (чехкиня), върти номера на един дядо и прибира пощата и на другите, но никой естествено не се усъмнява в нея, а се усъмняват в кой - в българите Close.
Подаръците, ще ги измисляме след като мине РД на Дани, за да видим с какво ще се сдобият тогава.
Приятен следобед   bouquet.

# 622
  • ГОре на черешата...
Елис, и Медената къщичка е там, и една салата-часовника и...такъв имейл им насвятках, че...егати хора, бе що не запретнат ръкави да сготвят и да снимат, ами така е най-лесно #2gunfire #2gunfire #2gunfire...

# 623
Леле, леле, какви неща изчетох !

Слънчо, отношението към теб е срамно, неприлично, недопустимо и не знам как още да го нарека ! Представям си как се чувстваш, много е обидно някой да се съмнява в теб. Но в никакъв случай не купувай нов колмплект, страх ме е онези да не си кажат "виждате ли, тя наистина е виновна" ! Ако си силен човек отвори една уста и се защитавай, ако не заведи и таткото там да им изръмжи, пък те следващия път да го имат за урок и да напишат името на детето на комплекта, за да за да им служи за доказателство. А и ти си надпиши твоите, за да не те обвиняват никога вече. Ей, тази пуста дискриминация навсякъде я има Tired Да не би нещата да са се "заблудили" и приземили в някое чуждо шкафче ? Малките си местят вещите и на мен ми се случва често да търся дрешките на Антон и да ги намирам по чуждите гардеробчета  Thinking

Мариетка
, май някой те е изплагиатствал ! Има безсрамници и некадърници, които понеже нищо не умеят гледат да крадат идеи от другите. Добре си направила с мейла, интересно ми е каква ще е реакцията.

Бобчеее, миличка, толкова ме натъжаваш ! Как ще се гръмваш бе Майко ? Я не такъв егоизъм, моля, ти да не си сама ??? Ами тези две кукли имат нужда от тебе, от твоята топлина, от твоята усмивка (може и пресилена), от теб имат нужда, за да им направиш от Коледата празник. Представи си как Йована ще се радва на една празнична трапеза, на един хубав коледен сладкиш, на малко украса, не ги лишавай въпреки мъката ти, за тях това е най-приказното време. Прегръщам те мила и знам, че това са само думи и че такива периоди на отчаяние не могат да траят дълго, особено с две усмихнати калпазанки около тебе.  Heart Eyes

Слънчо, пак към теб, но този път относно изчакването за нашата диагноза. Не е това причината, а центърът по аутистични болести е единствен за региона (съставен от7 департамента) и много дечица идват, та сроковете са дъъълги. Но за Виктор това едногодишно чакане наистина ще покаже дали симптомите му позачезват или обратното. Той е кротко дете иначе и не ме притеснява, една година бързо ще мине.
Някой ме питаше за операция - няма такава възможна. Но се надявам зрението да се стабилизира и да не го губи, а от високия деоптър няма страшно, не е единствен. Има наблизо и училище за деца с намалено зрение, където са готови да го приемат, ако в нормалното му е много трудно, ще видим.

Димяни
, не знам и аз дали някъде в България се практикува този тест, но ти разказах за него защото е много ефикасен и нетравмиращ за детето. Иначе е трудно за едно неговорещо мъниче да се разбере доколко вижда или не вижда  Thinking Ходих да търся произхода, явно си е чисто френски, извинявай.

Елис, все забравям да ти честитя новата бременост. Стискай зъбки мила, гаденето е на добро, това мъниче здраво се е закрепило ! Много ми се гадеше и на мен с Виктор, особено вечер и нощем, ужас беше, само ядях и нямаше оправия. Но мина и замина в 4-тия месец и почнаха другите болежки  Laughing Кураж душка и дано съществува някое хапченце против това неразположение, което да ти подейства.  Hug

Адииии, къде си ? Малкия дундьо още ли плаче в количката и те тормози, калпазанина му с калпазанин ?  Heart Eyes

# 624
Ех, момичета, каква сте ми опора!  Heart Eyes Благодаря ви! Мислех си, че просто аз съм с изострена чувствителност и виждам лошо отношение и дискриминация, където ги няма... Аз не издържах и ревнах на мъжа ми. Той говори с отговорничката за връзката родители-училище на нашата група (тя му е колежка) и проблемът ще бъде официално поставен. Иначе лелката, дето индиректно ме обвини тази сутрин, дойде при мен, като вземах Мая и ми каза, че са намерили торбичката при обувките в друга група, но не каза "извинявай". Аз казах само "Радвам се, но съм обидена" и си тръгнахме. Много ми е тъжно и ще се подготвя за разговор с директорката...
Потвърди се мнението ми, че италианците и по-специално триестинците са крайно лицемерни хора - усмихват се много, любезничат, но всъщност много трудно приемат чужденците. И то ето - ние не сме просяци, работата на мъжа ми е сравнително престижна, плащаме за градината точно като тях, Мая е винаги чиста и добре облечена, но явно това не е достатъчно...

# 625
Слънчо, това, че са намерили торбичката е страхотна новина и точно така трябва да постъпите - въпросът да се разгледа на родителски съвет или каквото там се организира. Ех тези италианци, аз така им се възхищавам, разочароват ме !
При нас е по-различно, има голям расизъм  в държавните институции и даже не се стараят да го прикриват. Отношението е едно към мен, когато отида в някоя институция - въртят ме, искат ми хиляда документи, гледат ме накриво, дават ми да разбера, че едва ли не държавата е в криза заради мен, а като отиде мъжът ми, няма документи, няма въпроси, всичко се разрешава за 5 минути и с усмивка до ушите. Семейство сме, но аз ще си умра чужденка, дори и да ми дадат един ден гражданство.

От днес децата са във ваканция до 4 ноември, празнуват Вси Светии. Не ми се мисли как ще оцеляваме  Whistling  Sick За утеха сутринта ходих на шопинг и се сдобих с едно рокле и едно поло  Laughing Обаче сега от главата не ми излиза едно друго рокле, което беше на отсрещната витрина, разбира се много по-скъпо (и затова пренебрегнато)  Mr. Green Ще трябва да поманипулирам и за него. Спирам с глупостите.

# 626
 Hug

Слънчо,тея хора срам нямат ли ooooh!Ужас,заслужават си едни цветущи реплики......

Димяни-СТРАХОТНО,СТРАХОТНО,СТРАХОТНО!!!Ще ти олекне и на теб на душицата,че през какво мина.....И аз не съм водила Ив на очен Embarassed

Марти,сподели при кой хомеопат ще ходите,че ние сме за там...

За нас....вече сме в Сф.Не съм особено очарована,ама няма начин.Мъжо дойде да ни вземе по-рано,уж за да оправя багажа докато е почивка,а днес си хвана шапката уж до обед,да помага на баща ми за дървата и още го няма.Направо побеснявам,ама...........кой ли ме пита Tired
Вили,разгадах мистерията на "страшната количка" LaughingЧовека просто не иска да спи вътре по гръб,защото........му е студено на носа hahahaОт два дни го паркирам по корем направо от вратата и сме на вън по 2 ч PartyКато е буден си зяпа играчките и откарва по 40 мин така.

Да се похваля-успяхме да преместим Ивон в градината пред блока Party,иначе трябваше да я караме 8 спирки с рейса,което беше невъзможно с дундьо посред зима.В Понеделник и пускам изледванията и от 02.11,живи и здрави тръгва.Дано и хареса и да ми е здрава най-вече Praynig

# 627
  • В светлината на слънцето
Привет и от мен.  Grinning Почвам ви отзад напред.
Ади, супер е това с градината. Ей, така поне ще се видиш и ти за кратко бял човек. Peace И браво за количката. Дългите разходки вече не ви мърдат. Party
Слънчо, хубаво е, че са открили мистериозната торбичка, но в никакъв случай не оставяй нещата така, а искай родителски съвет и някакво наказание (може би забележка) на хората, които са те обидили. Наистина нямат право да се отнасят така. Ако се налага им намекни за Страсбург, дискриминации, правата на човека и т.н., и т.н. Ще видиш как ще се постреснат. Не са само триестанците така. Аз съм работила много години с италианци от различни части на страната и моето лично мнение е, че са ужасни шовинисти в мнозинството.  Twisted Evil По-големи дори от французите, които по принцип се славят като шовинисти.
Марти, радвам се, че нещата вървят към оправяне. И стига вече болести. Hug
Бобче, не унивай. Коледата е празник за децата най-вече. А ти си имаш две прекрасни кукли, които ми пълнят сърцето всеки път щом ги видя на аватара ти. Hug Hug Hug
Мариетка, гадост... Twisted Evil Ще ти пиша на ЛС, че има нещо, което преди няколко дни ме смути. Thinking
Първата стълбичка за годинките категорично не си я давам, ще има да вземате. smile3534

# 628

Здравейте
Слънчо,не знам какво да кажа.... #2gunfire
Ади,как успяхте,браво ...и по пантофи можеш да излезеш да я оставиш,супер. а за количката ти бързаш,ето човека искал друго Laughing
Бобче,не лишавай децата от празник,ние сме с теб,ще те подкрепяме докато дойде истинското подкрепление Hug
Димяни,браво много се радвам за вас
Мариетка,много ми е интересно как ще реагират,егати хората...като не могат ,къде се бутат в челните редици.
Ето ни и нас,Калата ходи вече сам...
http://vbox7.com/play:2c2dfb50

Какво става с Или?

# 629
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, Валеске, да ти е жив и здрав. Чуден е!  Hug И как стабилно ходи само, браво, браво на момчето!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт