One Tree Hill - Тема 2

• 41 284
  • 628
  •   1
Отговори
# 120
да...и е направила нещо..

# 121
Тази седмица няма ли да има нова серия? Обикновено към сряда вечер и субтитрите са излезли....някой знае ли нещо по въпроса.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 122
И аз вчера забелязах, че няма епизод. Явно ще има почивка тази седмица  Wink

# 123
 За съжаление следващата серия ще излезе на 02.11  Tired

# 124
# 125
О, сърдечни благодарности!   bouquet

# 126
  • СОФИЯ
Не вярвах, че някога ще го кажа - обаче имам чувството, че нищо не се случва в този сезон....Но ще го изгледам до края - твърдо и упорито  Laughing

# 127
A aз се надявам да се мернат Пейтън и Лукас на сватбата на Брук и Джулиън.  Crazy Няма начин просто да не са поканени. Не са ми любимци, но ми липсва старото време, първите сезони- колко въздействащи и силни бяха....

# 128
  • София
Скучно върви този сезон, трябва да вкарат някоя интрига, че както си живеят мирно и щастливо започнах да заспивам на сериите.
И на мен ми се ще да видя Пейтън и Лукас.

# 129
Нещата започнаха да стават много семейно-улегнали и бизнес-насочени. Първите сезони ги изгледах на един дъх точно заради енергията, с която зареждаха тия млади надъхани за живот (а понякога не толкова) хора, тийн историята, която засягаше реални проблеми и борбата на младите да се преборят с тях. Сега този готин свеж сериал май започва да се превръща в сапунка. Много се надявам да вдигнат летвата  с нещо по-вълнуващо от това кой с коя майка се кара и кой кое гадже да избере.

# 130
И аз съм на вашето мнение. Голямо разочарование е този сезон. Предишните имаха динамика, тръпка. Като си спомня даже, че за три дни, лежейки болна, изгледах 4 сезона.. Сега дали имам това желание да го гледам Tired Няма поуки, няма мъдри мисли в началото. А колкото до Пейтън и Лукас - мисля, че си бяха най-готини. Въпреки, че и малко сапунести. Но най-ми липсват цитатите и мислите на Лукас в началото и края на всяка серия. И Дан ми липсва - имаше тръпка. И хумурът беше различен. Абе... Tired Ще догледам сезона само, защото по принцип обичам сериала. Но искрено се надявам да е последен.

# 131
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=32205a835e277e66c … cdbe07ad35d6a53a2

Защо не казвате, че е излезнало ново епизодче Thinking

# 132
Уау!  Shocked Финалът беше як. Очаквах нещо подобно.

# 133
  • у дома
Има ли бг субтитри на последната серия?

# 134
Има в subs unacs, съжалявам, че не мога да дам линк в момента....

Общи условия

Активация на акаунт