One Tree Hill - Тема 2

• 41 275
  • 628
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Това с Маут е голяяяяяяяма простотия!!!!  Crossing Arms

# 436
Това с Маут е голяяяяяяяма простотия!!!!  Crossing Arms

Акцентират срещу налагащата се тенденция към затлъстяване при младите хора. Да не забравяме за хранителните проблеми на Мили и антианорексичната кампания, която прокараха. Е, разбира се и двете крайности не са добри, така че донякъде приемам обучителната им цел. Можело е по друг начин да се покаже обаче, така ми е доста плоско и по детски. Маут е изключително разумен и разбран човек, с когото може да се говори открито. Те го изкараха някакъв въздух под налягане.

# 437
Подкрепям напълно горния пост,но все пак всеки има момент от живота си в застой. Нека видими тяхната история, още не е разкрита според мен докрай Peace

# 438
" Пейтън " участва в новия епизод на Castle, много ми е странна с кестенява коса.

# 439
Какво са направили с Маут?  newsm78

# 440
  • София
Гледахте ли днешният епизод?
Много се притесних какво е станало с бебето  Confused

# 441
Скрит текст:
и аз не разбрах, умряло ли я?

# 442
  • София
Превъртях серията ,не мога да повярвам ,че това се случи  Shocked !
Това просто е прекалено!

# 443
  • София
Бебешондел,
Скрит текст:
и аз не разбрах много какво се случи. Брук се грижеше за едното бебе, защото беше болно, а Джулиън трябваше да остави другото бебе на Daycare, нещо като детска градина. Джилиън обаче беше разсеян заради някакви неща в работата му и май е забравил бебето в колата. Накрая на филма го дадоха как отива при колата си, а там имаше полиция и линейки. Дадоха празната детска седалка и счупени стъкла на предната седалка. Не видях друга кола да се е блъснала в паркираната на Джулиън. Може би някой е видял, че детето е само в колата и се е обадил на полицията. Може би полицията е счупила предното стъкло за да извадят бебето. Дадоха как качват една носилка в линейката, не показаха дали бебето е в нея. В началото си помислих, че някой е отвлякъл Дейвис, но май не е това.

Абе супер странна история! Пак ще прегледам какво се случи.

Гери, ти на това с Дан ли се учудваш или за бебето?

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 14:33 от Госпожица Лаленце

# 444
  • София
Заради бебето ,прекалено ми се вижда.Дано да е твоя вариант !А покрай Дан ,нищо не ме учудва.

# 445
Все забравям, че днес излиза епизода. Сега отивам да гледам! Hug

# 446
Потресен съм! Чак такова нещо не очаквах в този сезон, който очевидно беше пуснат с цел да развали хармонията от края на предишния... ББ Дано все пак бебето да е живо... Брук чака 8 сезона, за да си има дете!

# 447
  • София
Между другото ми направи лошо впечатление, че Брук уж се е променила и израстнала, а си е същата егоистка.
Отказа да помогне на Хейли в кафенето, която очевидно имаше нужда.
Отряза майка си, заради баща, който винаги я е пренебрегвал.

# 448
  • София
Някой случайно да е намерил промо за следващия епизод?

# 449
Някой случайно да е намерил промо за следващия епизод?

Ето го, но от него не става ясно какво се е случило с бебето:

Общи условия

Активация на акаунт