One Tree Hill - Тема 2

• 41 238
  • 628
  •   1
Отговори
# 525
Лоуган е доведен нарочно в клиниката, за да може Клей да си спомни, но май не знае, че той му е баща.   Thinking
Както казах преди, глупаво ми се струва това около тях. Как ще забрави детето си, не съм много на ясно до какво може да доведе такава травма.
Да беше дете, разбирам, но зрял човек да забрави детето си.. ама филм да става.
Чейс ми е много симпатичен още от началото, дано няма сериозни последствия при него след инцидента. Но ми се струва, че го направи и, за да избегне службата, жалко че по този начин.

П.С. При появата на Деб се замислих за героите, които изчезнаха в последствие.
Има ли някой който бихте искали да върнете (ако изключим Лукас и Пейтън)?
На мен барманът преди Чейс ми харесваше, дето се задяваше с Брук, Оуен май се казваше.
А и Сам, осиновената дъщеря на Брук.

# 526
  • София
На мен ми липсват Бевин, Тим, майката на Джулиън, Виктория, Сам, Джейми - освен Лейтън, разбира се.
Ще допълвам.

# 527
  • Пловдив
На мен ми липсва по-честото присъствие на Маут и Скилс- много са свежи. Симпатични ми бяха и  ръководещата за известно време музикалната компания(имаше английски акцент) и бармана, който се оказа ,че прави много хубава музика.
В действителност сериалът страшно много се е изменил с времето и изместил от първоначалните си релси, но то и с живота май точно така става Rolling Eyes

# 528
Ей, подсетихте ме за този бармана с брадата, музиканта.
Страхотна музика правеше, трябва да потърся нещо за него.
Скилс е много свеж пресонаж наистина.  Peace

# 529
  • София
ТУК е пълният каст през годините.
Като прегледах, толкова персонахи ми се върнаха в съзнанието Laughing
Май и аз ще го пускам след втори сезон да го гледам пак Peace

# 530
# 531
Изтеглих вече новата серия. Нямам търпение да видя какво ще се случи за напред. Ще я гледам довечера обаче Rolling Eyes Дано вече нейт избяга или го намерят Praynig

# 532
Незнам дали сте гледали епизода, но е интересен. Няма да разказвам, защото още няма субтитри и разчитам на английския си  Simple Smile  и от това което разбрах - този сезон наистина е много силен. След 7 и 8 сезон които бяха малко слабички, този върна "славата"  на стария One tree hill. Гледах и промото на следващия епизод става все по интересно...  Wink

# 533
  • София
И аз сега тегля епизода и после ще коментирам. Заинтригувахте ме! Simple Smile

И честит празник, дами!   bouquet

# 534
  • Somewhere far away
Този сериал накрая взе че стана интересен! Имаше един период в който наистина едвам го гледах и беше скучно и суховато и просто едвам издържах да стигне до края сериата, но сега пак са сестегнали за финала и пак ми стана интересен Simple Smile Grinning

# 535
Честит празник и от мен на всички дами ! Пожелавам много здраве, щастие, радости и дано всички бъдат много обичани и карани да се чувстват като кралици - защото това заслужава истинската ЖЕНА !  Simple Smile

# 536
Гледах новата серия и на мен ми хареса Simple Smile

Сега в момента съм на 4ти сезон, убийството на Кийт.
Наистина когато Дан го убива, е убеден, че Кийт се е опитал да го убие /пожара в края на 3ти сезон/.
Дан казва на Деб, че е бил принуден от техните да се ожени за нея и вечерта преди сватбата е ходил да види голямата си любов.
В 4ти сезон се опитва да се сближи с Карън, много ми харесва държанието ми тогава, само да не беше ставало това убийство  Confused

# 537
  • София
Кийт не беше ли убит в епизод 3х16?

# 538
Струва ми се, че сцената накрая ще се окаже сън на Брук.  Thinking

# 539
  • София
Дано, че иначе не ми харесва накъде отиват нещата.

Обичам си го сериала, но на персонажите им се случиха неща, които нормално се случват на 1000 души общо...

Общи условия

Активация на акаунт