Истанбул 2

• 88 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Е, що да си стара? Може 20 годишна да си била първия път във Ватикан, може и по- млада  Wink  То аз бях 20 и кусур, кога го избраха Бенедикт...

# 556
  • София
Aми то номера май е да се ходи когато папата е там, че всички него слушат, а не дотам религиозните влизат без опашка  Mr. Green.

Първия път и ние пропуснахме Света София, заради голяма тълпа, но нямахме време и много не сме се оглеждали. Този път се оказа, че тълпите са от групи, които чакат да ги организират. На гишетата нямаше хора, купихме си билети(и то с кредитна карта  Laughing) и веднага влязохме през врътката до гишетата. Групите си останаха да ги броят и да се промъкват през останалите входове  Wink. Всъщност никъде не сме чакали с изключение на Синята джамия, но и там забавянето беше заради шалове и обувки и ни отне най-много 7-8 минути.

И ние не устояхме на 100 левовата оферта и си купихме 2 ваучера. С мъжа ми ще се правим на младоженци  Mr. Green. Само 2 пъти сме ходили на организирана екскурзия и се плаша много от "компанията" в автобуса. В Египет се бяхме примирили, а и там бяхме в групички по 7-8 човека, но втората екскурзия до гръцко беше кошмарна (но пък беше спечелена от томбола и не ни се искаше да я пропуснем  Grinning).

# 557
  • Varna
tania67
Споко, ще си изкарате страОтно. Ние доста отдавна пътуваме неорганизирано със сУпрУжиетУ до Станбул и във автобусите винаги сме случвали свестни хора. Няма сЪ плашиш Hug

# 558
Извинявам се, може ли пак линка за 100-левовата оферта, че нещо не ми се отваря...

# 559
  • София
Извинявам се, може ли пак линка за 100-левовата оферта, че нещо не ми се отваря...

Котково, тя беше  само за 48 часа. Ето я: http://deal.DMCA-removal-from-Google/50-otstapka-za-paket-avtobu … tik-travel-0bg9ut

Вече има нова оферта - 145 лв за Нова година Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 20:42 от tania67

# 560
Аа, т.е. изпуснахме я.

# 561
  • Казанлък of all places
И новата оферта не е за изпукане- 145 пари български за 4 пълни дни . Само трябва бързо да се мисли! Simple Smile

# 562
  • София
И новата оферта не е за изпукане- 145 пари български за 4 пълни дни . Само трябва бързо да се мисли! Simple Smile

+200 лева за новогодишната нощ и добавка, че е зима Sad.

# 563
"200 лева за новогодишната нощ и добавка, че е зима "

Доста е . Иначе аз предпочитам местна или интернационална обстановка
Как ще се почустваме,  че не сме в България ако празнуваме изцяло в българска компания ?
Това може да го правим всеки ден.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 22:41 от mallkata

# 564
  • Казанлък of all places
+1 .

# 565
"по желание, като задължително се заплаща при подписване на договора за пътуване – 200 лева на човек"

Малко да е по-отракан човек със сигурност ще намери нещо самостоятелно и ще си изкара незабравимо.
Ако нямахме вече планове за празниците хич нямаше да се замислям
Оферите за Банско и другите курорти по това време са по 300-600 лева с включена новогодишна вечеря...и е зима.

# 566
Абе ако новогодишната вечеря е в нещо като Ориент хаус, хич не ми го хвалете  Laughing

# 567
Абе ако новогодишната вечеря е в нещо като Ориент хаус, хич не ми го хвалете  Laughing

ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в: “ORIENT HOUSE” – ІІ салон (по желание, като задължително се заплаща при подписване на договора за пътуване – 200 лева на човек);

Отдавна се чудя ,  аджеба в  15 милионен Истанбул две заведения ли има , че всички БГ  агенции водят туристите си там ?

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 23:20 от mallkata

# 568
Ох, ама то наистина било в Ориент хаус Laughing  Представям си - банкетните маси с националните флагчета, сухите пилешки пържоли и водещият, тип "турският Миодраг Иванов", който кара публиката да пее "Черен влак се композира"  Mr. Green

# 569
  • Казанлък of all places
Aййй, ето сега ме спечели за слушател!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт