Истанбул 2

• 88 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Непушещи вегетарианци с малко дете  Sunglasses

Laughing

Те там не забраниха ли тотално пушенето или направо сте стресирали туроператорите  Laughing

# 616
  • в резерват
Непушещи вегетарианци с малко дете  Sunglasses

Laughing

или направо сте стресирали туроператорите  Laughing

Peace Mr. Green

# 617
  • Varna
Направо са стресирали, туроператорите Joy newsm10
От миналата година е забранено пушенето във Станбул. Точно по това време бях там, когато забраниха пушенето по заведенията. Голям кеф за мене, голяяяям Laughing

Обаче, като пътувах за Станбул и обратно преди месец и половина, шИфИорИтИ пушехаааа във рейсООО rotfImao Става въпрос за пътуване без туроператор. Мъжът ми щеше да спира автобуса, че така ми се запуши носа, та неможех да дишам.

АЛЕГРИНА, ЕЛХИЧКА,
И аз ви благодаря, за чудесните снимки  bouquet  bouquet върнахте ме по старите бойни пътеки Wink Hug Hug

# 618
  • София
Честита Нова Година!!

Темичката е отишла чак на 3та страница, поздрав с новогодишен Истанбул:

# 619
Илли прекрасна снимка! Ние също бяхме в Истанбул за Нова година и така не ни се прибираше Simple Smile. Невероятен град! Със страхотен дух, атмосфера, миризми, хора, гледки! Записвам си го в моят Топ 5 лист на местата, в които съм влюбена  Heart Eyes

# 620
  • София
О, за жалост, ние не посрещнахме НГ там, снимката е от интернет Grinning

# 621
Има ли някой дето е бил с промоционалната оферта от grabo да сподели впечатления за фирмата организатор ?

# 622
  • София - Бургас
В момента имам промоция ако се плати до 10.01 за 100 лв на човек от Бургас вкл транспорт 2 ВВ, в хотел 3 звезди, пешаходна с екскурзовод, мед. застраховка, МОЛ посещение. Който има интерес да пише на лични!

# 623
  • Varna
poctor Simple Smile
А самата Новогодишна нощ, организирано ли посрещахте, или сами си бяхте спретнали нещо?

Сега като влизам да гледам за хотели, така са паднали ценитееее и как пак се блазним, въпреки студеното време да си бием камшика за натам newsm78

# 624
Делта, пътувахме с Аполо турс и новогодишната вечеря беше включена в цената. Ние си избрахме да посрещнем Нова година на корабче, вместо в Ориент Хаус  Mr. Green И се получи доста прилично Simple Smile Случихме на готина компания, храната беше вкусна, имаше танци - останахме доволни!

Ако ви се ходи, не се чуди Simple Smile Времето беше чудно! Слънчево, макар и със студен ветрец. За разходка и кафенце навън беше прекрасно Simple Smile

# 625
  • София
Видяхте ли офертата на deals.bg от днес? Ние не планирахме да ходим до Истамбул и тази пролет, но някак ме сърбят ръцете  Laughing

# 626
  • София
Ахааа, те се надпреварвали с Грабо... Не бях видяла тяхната оферта. 4 лева разлика, голяма война пада. Аз бих заложила на Караджъ Турс. Не заради 4-те лева, де  Laughing, просто не познавам фирмата, която организира екскурзията на Грабо

# 627
Grabo ( arena.bg)  или deals.bg не организират нищо . Те просто взимат комисионна от фирмите дето разпродават офеrтите си чрез техните сайтове.

Kараджъ турс съвсем наскоро бяха пуснали същата оферта и в grabo.

Ето от предната страница на форума :

Оферта за Варна: 52% отстъпка за уикенд в Истанбул от Караджъ Турс
Цена 96 лева . Тръгване от  Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Хасково, Велико Търново.

http://deal.DMCA-removal-from-Google/karacitours-075k6

Продали са 453 ваучера.

Дето се вика след толкова оферти ,  всеки който плати тая година над 100 лева за уикенд в Истанбул ще е жестоко прецакан  Laughing.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 10:03 от mallkata

# 628
  • София
Дето се вика след толкова оферти ,  всеки дето плати тая година над 100 лева за уикенд в Истанбул ще е жестоко прецакан  Laughing.

Хахаха, да, определено!  Laughing

# 629
  • София
Дето се вика след толкова оферти ,  всеки дето плати тая година над 100 лева за уикенд в Истанбул ще е жестоко прецакан  Laughing.

Хахаха, да, определено!  Laughing

Laughing Да, ама хотелите какви ли са? По сайтовете все изглеждат добре, ама те снимат две-три ремонтирани стаи, които имат, а останалото е.. Rolling Eyes
Макар че за тези пари, трябва без излишни претенции. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт