Истанбул 2

• 88 084
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На автогара Енселер дали има гардероб за  багаж за няколко часа?

И аз искам това да попитам.
Тъй като пристигаме сутринта, мисля за вариант да си оставим багажа на гарата (ако има гардероб) и да посетим Forum Mall, аквариума и ледените фигури.
Нали този мол се намира срещу автогарата?  newsm78 

# 481
На автогара Енселер дали има гардероб за  багаж за няколко часа?

И аз искам това да попитам.
Тъй като пристигаме сутринта, мисля за вариант да си оставим багажа на гарата (ако има гардероб) и да посетим Forum Mall, аквариума и ледените фигури.
Нали този мол се намира срещу автогарата?  newsm78 
Форум Истанбул е до автогарата да. Както и Икеа, за аквариума не знам. На самата сграда на мола имаше реклама указваща аквариума, но не разбрах къде точно е.

# 482
Вътре в Мола е аквариума. Има указателни табели.

# 483
# 484
  • София
Вътре в Мола е аквариума. Има указателни табели.

Сега има и някакви ледени статуи  Grinning Grinning

# 485
Те са от една година - Музей на ледените скулптури е то. На няколко месеца ги сменят, тематично. Пак в този мол е, да. То не е и точно мол, ами е цял комплекс.

# 486
Момичета,а някой може ли да ми каже работното време на аквариума?Благодаря предварително   bouquet

# 487
Момичета,а някой може ли да ми каже работното време на аквариума?Благодаря предварително   bouquet

cTp. Ha English: http://www.forumistanbul.com.tr/Default.aspx

http://www.forumistanbul.com.tr/akvaryum.html  --> " Turkuazoo is open weekdays between 10.00 and 19.00, and weekends and holidays between 10.00 and 20.00."

Wink

# 488
50% отстъпка за пакет автобусна програма "Уикенд в Истанбул – Класик” от Бутик Травел  -100 лева

http://deal.DMCA-removal-from-Google/50-otstapka-za-paket-avtobu … tik-travel-0bg9ut

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 19:24 от mallkata

# 489
  • София
Влязох за да попитам именно за офертата, която mallkata е показала. Какво мислите? Струва ли си? Някой бил ли е в този хотел - Grand Emin - удобен ли е, ако искаме да ходим сами по забележителности, а не с групата? Има ли заведения с прилични цени наблизо? Никога не съм била в Истанбул, а отдавна ми е мечта. Само че май не ми се пътува с автобус... Simple Smile

М/у другото аз видях офертата в grabo.bg, но двата сайта изглеждат поразително еднакви...  newsm78 Редактирам се, този сайт бил общо дело на арена и грабо, така че на практика си е едно и също нещо...

# 490
В Гранд Емин бях първия път, преди 7 години. В Лалели е, близо е до Султанахмет и забележителностите, може да ходите и пеша, и с трамвая, спирката е наблизо (по това време на годината всъщност не знам дали е приятно за ходене пеша). Хотелът е сравнително нормален, за преспиване става (поне тогава ставаше). Основното предимство е, че е близо до забележителностите, иначе кварталът си е цигания, общо взето  Simple Smile Прилични заведения не знам дали има, по-скоро не. Има разни такива за хапване на крак, с дюнери.

# 491
Е то всичките туристи агенциите май ги водят в Лалели .
Според условията ваучерът е валиден до 30.09.2011 , та човек може да пътува и след зимата.

Самата фирма за пръв път я чувам , но аз пък агенции не ползвам...

# 492
  • София
Това общо взето ме устройва. Искаме просто да е прилично и сравнително чисто. Освен това ми е важно да можем лесно да стигаме до забележителностите, защото не искам да обикалям с група и екскурзовод. За хранене също не съм претенциозна - стига да има някакви сандвичи и кола, аз съм доволна. А екскурзията няма фиксирана дата - ваучерът е валиден до 30.09.2011г. Аз се надявам да отидем през пролетта. Simple Smile

# 493
Нямаш грижи.
Лалели е на не повече от 10 минути с трамвая от Султанахмет . Наблизо в Кумкапъ пък е пълно с добри рибни ресторанти.

# 494
Нямаш грижи.
Наблизо в Кумкапъ пък е пълно с добри рибни ресторанти.
И балък-екмек  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт