Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 358
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Хареса ми серията. Нормално е всички да го преживяват и да им се отрази. И аз се радвам за Шефа, мноого беше готин като танцуваше. Меридит беше много по-хубава от Кристина, нещо не се бяха постарали да я направят "блестяща". Според мен бракът й с Оуен е грешка и тя още не го осъзнава, но ще го осъзнае. Оуен още има тръпка към Теди. Tired Мисля, че Бен ще даде време на Бейли и после отново ще се съберат. Wink

# 136
  • UK
А според мен тотално приключиха с тази сюжетна линия - Теди и Оуен. Simple Smile

# 137
Според мен не, но се надявам аз да не съм разбрала. Laughing

# 138
  • в сърцето на един мъж...
О, да, Хаусче, направи ми впечатление как я бяха нагласили Мер за сватбата, а Кристина изглеждаше леко невзрачна Thinking Голяма разлика имаше.

# 139
Тъкмо я изгледах серията със субтитрите. )
Интересно е какво ще стане нататък...

За сватбата, определено имаше огромна разлика между Мередит и Кристина. Мередит беше просто ослепителна....а по принцип не е кой знае каква красавица за мен и изглежда по-невзрачно.

# 140
Само на мен ли ми се сториха малко остарели всички  newsm78
Последната серия от 6ти сезон не беше чак толкова отдавна, а в първата серия на 7ми сезон героите ми се виждат някак различни. Особено Дерек, Мередит, Лекси и Оуен.
Иначе серията беше супер, а за субтитрите благодаря от сърце   bouquet

# 141
# 142
# 143
# 144
Определено Кристина ми бледнееше на сватбата и на мен...

Другата седмица ли чакаме новия епизод?

# 145
  • СОФИЯ
И на мен ми изглеждаха поостарели .... Особено Марк .....

# 146
  • София
Хареса ми серията. Нормално е всички да го преживяват и да им се отрази. И аз се радвам за Шефа, мноого беше готин като танцуваше. Меридит беше много по-хубава от Кристина, нещо не се бяха постарали да я направят "блестяща". Според мен бракът й с Оуен е грешка и тя още не го осъзнава, но ще го осъзнае. Оуен още има тръпка към Теди. Tired Мисля, че Бен ще даде време на Бейли и после отново ще се съберат. Wink

Ооо, аз мнооооооого харесвам Кристина и Оуен и мисля, че любовта им е ужасно силна!

Кристина беше хубава по своему. Аз започвам много да я харесвам, с тази буйна къдрава коса. Мер беше приказна и много фешън с това бижу. Как само влезе с фанфари в затвора!

casseopea, видях го туй в каталога на Avon и ми изтекоха лигите.

# 147
# 148
И на мен ми изглеждаха поостарели .... Особено Марк .....
Оо, Марк беше неотразим. Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 149

някой спомена Марк..........

Общи условия

Активация на акаунт