Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • в сърцето на един мъж...
belinda, извинявай, линка който съм дала от арена е активен за чужбина само Embarassed За да тръгне в БГ трябва да махнеш нулата. В арена сериала го изписват без апострофа Greys Anatomy - така го търси Peace

# 196

Това е сериалът, от който съм научила най-много мъдрости за живота. Simple Smile
  Peace И аз се чувствам по същия начин.
Иначе, чуден епизод!  Flutter
Хареса ми Оуен как отново си поиска Кристина, въпреки че тя му върна пръстена.
  Party

# 197
Grey's Anatomy S07E02

Ето ави версията от Замунда. За всички, които немогат да подкарат другата  Grinning като мен  Rolling Eyes

# 198
Благодаря Лиди!
След като прочетох бялото нямам търпение да гледам новата серия.

# 199
  • София
Не знаех, 4е ка4ват по няколко формата Rolling Eyes Сега тегля от арената, да видим.
А най-странното е, 4е снощи го търсих с апостроф и без апостроф, всякак, не успях да го намеря Rolling Eyes Но аз не съм активен потребител в арената, тегля от замунда, сигурно нещо не правя както трябва...
Нямам търпение да приспя децата на обяд, 4е да го изгледам Laughing Ако тръгне де.

Редакция: тръгвааааа newsm44

# 200

Редакция: тръгвааааа newsm44

thumbsup  Приятно гледане!

# 201
Друг път гледам само с BS Player. Сега не ми тръгна с него и се принудих да тегля от Арена, където вече го изгледах перфектно.
Мъчно ми стана и за Кристина, и за Марк.
Другата седмица пак ще акцентират на кристина:
http://www.youtube.com/watch?v=SFHvwqLOi3Y

# 202
# 203
  newsm44
Този сезон са много бързи със субтитрите  Grinning

# 204
  • Благоевград
Изгледах епизода, беше страхотен! бб Мисля си, че този сезон ще бъде посветен на кризата на Кристина, дано да преодолее всичко това, което й се случва и да стане отново онази, която беше преди престрелката.
Хареса ми реакцията на Дерек като разбра за бебето, личи си колко много се обичат и държат на друг. Харесвам ги страшно много като двойка и дано скоро сценаристите да ни зарадват с нова бременност на Мередит  Grinning
Марк и Лекси - доста ще му бъде трудно, но мисля, че ще успее отново да се доближи до нея.
А тази, която беше влюбена в Дерек, която сега се прави на приятелка на Мередит, толкова много ме дразниииииии, че направо ми се иска да й забия един  #2gunfire  Дано да измислят нещо и да я махнат от сериала.

# 205
Хубава серия !
Дерек и Мередит бяха много готини  Heart Eyes , Кали и Аризона са ми много сладки този сезон Grinning
Стана ми тъжно за Кристина, предполагам че следващия епизод ще е посветен на нейното "излекуване" .Бях чела, че психолога ще участва само в първитя няколко серии  Thinking
Марк и Лекси - и аз си мисля че ще му се наложи доста да се потруди за нея.

# 206
Чак сега виждам темата.
Любим сериал ми е.

Hug

# 207
 Grinning Прекрасно сериалче. Скоро си припомних първите сезони и много ми харесаха, отново. Новият сезон също ми харесва, само МНООООГО бързо свършва серийката и нямам търпение за следващата!

# 208
# 209
  • София
Хич не ми е мъчно за Кристина, даже леко й завиждам - дай Боже всекиму ТАКЪВ ВСЕОТДАЕН МЪЖ! smile3544 Heart

Почвам да се влюбвам в Хънт...

А малката лигла, дето е луда по Дерек, и мен ме вбесява. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт