Анатомията на Грей - Тема 10

• 47 286
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Ню Йорк
Тази Теди ми е излишна като персонаж от самото начало. Дано Шонда се е усетила и да я задоми и разкара от сериала.

# 646
  • София
Мен пък си ме кефи Теди, въобще не ми е излишна.

Днес попаднах на стари епизоди по някаква бг телевизия, бяха с Изи и Джордж и много ми домъчня... Cry

# 647
  • София
И аз харесвам Теди, даже дано намери свестен мъж, че и за нея ми стана жал вече  Confused

# 648
  • София
Аз също харесвам Теди, само колко влюбена беше в Оуен и какво разочарования преживя. Разчитането на изпращаните сигнали, когато си сляпо влюбен е направо невъзможна мисия. Спомняте ли си, че тя дори не забеляза в началото, че Оуен е с Кристина?До такава степен беше заслепена, очакваше, че щом той я е повикал и то след раздялата си с дългогодишна приятелка, значи задължително ще се съберат.
Възприемаше всичко спрямо нейните очаквания и желания.

В един момент, реших, че ще изфабрикуват връзка между нея и Ейвъри - слава Богу не го направиха.

А за Миранда, какво мислите? Ще излезе ли с онзи, мед. сестрата /забравих му името/?

# 649
  • София
Надявам се, не. Мъж, който спекулира с външния си вид, не може да стъпи на кутрето на нашата Бейли Wink

# 650
Тази Теди ми е излишна като персонаж от самото начало. Дано Шонда се е усетила и да я задоми и разкара от сериала.
От твоята уста, направо в ушите на Шонда... Whistling Много ме дразни Теди още от самото начало. Stop
Мед. сестрата ме кефи, може да са интересна двойка с Бейли. Grinning

# 651
Аз лично харесвам Теди. Интересно ми е какво ще стане с нея и Хенри, но дано да не направят Дани2. А колкото до медицинската сестра, Илай му е името, ще се радвам ако стане нещо между него и Бейли, време и е да си намери един свестен мъж. Simple Smile

# 652
  • София
Кога излизаше следващия епизод  newsm78
Предусещам много вълнуваща серия (от клипчетата, които пуснахте). Искам да видя Кръстина във вихъра си  Peace
Теди ми е много второстепенна някак  newsm78
А Миранда, ех Миранда, много е колоритна, много ми е любима  Heart Eyes

# 653
На 6.01 е следващия епизод  Laughing

# 654
На 6 януари излиза следващия епизод (7 в България) и на 13 е по-следващия (съответно 14 в България).
Малко бяло за един по-далечен епизод. Simple Smile
ББ: Доста е рано, но все пак - в епизода на 10 февруари Тачър (бащата на Мередит и Лекси) се завръща в болницата със стомашни болки и нова приятелка, която е на годините на Лекси. Ето и снимка:
http://static.tvfanatic.com/files/so-many-greys_447x299.jpg

# 655
О, ще има драма с приятелката на таткото на Мередит и Лекси. Laughing

# 656
Айдиииии на новата серия в Арена и Замунда

# 657
# 658
Благодарим.  Hug Вече бях забравила кога излиза серията.

# 659
Благодаря! Най после  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт