IceIce Lady и ние го минахме този период на 2 пъти дори. Даже се бях уплашила и се обаждах на консултантка по кърмене. Съвета беше да го дебна докато спи да го кърмя и през деня, да пробвам да кърмя дори ако трябва и права, разхождайки се. Може и в банята на тъмно, за да не се разсейва. Имаше период където захапваше само докато съм права и го люшкам како самолетче и му подам зърно, та вземе и захапе. После посядвам и накрая лягам. Друг път съм пробвала и с гелчетата за зъбките и Дентокинда хапчетата, определено имат ефект.
Exellent някой ти беше писал за метода с памука. На каката като беше бебе така й взех урината.
Дени честит двоен празник.
Nuriii много сладка тази Сузана.
Tanya и ние сме много назад с материала, за сега сме само на кърма. Но ще почакам още малко.
. Вчера, докато се хранихме, Янито така се лигавеше и мляскаше

Вяра чак сега се добрах да видя албума и искам да те питам къде беше кръщането, че нещо съм забравила като си казвала?

и това от Панадол? Определено не трябва да се прекалява с лекарствата и да не се дават без да има нужда но изобщо не ги отричам аз, като се замсиля, че последните месеци от бременността си пиех по 1 шепа хапове 
-шарен свщт -хора всякакви 
преполови годинката и искам да ви почерпя с нейната торта, която е последната за месечинка - следващата торта е за годинката, че няма кой да ги яде -хахахахах.
Както го бях гушнала да седи с лице към мен ,направо си бръкна и си изкара цицата и яде седнал ,като на конче 
.
.В един детски магазин една ми обясни ми...............с габърчета бе.
.Ох сори ама много се ядосах на тъпото легло и обиколник.Утре за 5 мин няма къде да оставя малкия