Расте АПРИЛското мишле, каша ли ще хапва или пък пюре? - 6

• 27 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Здравейте!
IceIce Lady и ние го минахме този период на 2 пъти дори. Даже се бях уплашила и се обаждах на консултантка по кърмене. Съвета беше да го дебна докато спи да го кърмя и през деня, да пробвам да кърмя дори ако трябва и права, разхождайки се. Може и в банята на тъмно, за да не се разсейва. Имаше период където захапваше само докато съм права и го люшкам како самолетче и му подам зърно, та вземе и захапе. После посядвам и накрая лягам. Друг път съм пробвала и с гелчетата за зъбките и Дентокинда хапчетата, определено имат ефект.
Exellent някой ти беше писал за метода с памука. На каката като беше бебе така й взех урината.
Дени честит двоен празник.
Nuriii много сладка тази Сузана.
Tanya и ние сме много назад с материала, за сега сме само на кърма. Но ще почакам още малко.
deni 1971- мама овен с бебе овен, честито на големия батко. Да ви е здрав, послушен и да носи много шестици.  newsm59 . Вчера, докато се хранихме, Янито така се лигавеше и мляскаше  hahaha
Абе мами аз как да ви открия всичките във Facebook??? Защо не ги напишем всичките накъп някъде? newsm78
Моя фейсбук е Нели Янева  Peace
А искате ли да си направим група на априлчетата и всеки да се аддне? Така по-лесно ще се намираме . Ако сте за ще направя и ще я аддна тук.
Вяра
чак сега се добрах да видя албума и искам да те питам къде беше кръщането, че нещо съм забравила като си казвала?

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 16:07 от PresiN

# 256
Дени1971, да ти е жив и здрав порасналия батко! Да носи много шестици в къщи! И да води много гаджета!  Laughing Чакаме снимки от кръщенето! Абе голям празник ви е днес!  Hug
Божееее, някои хляб ядат, а моето милото още вода не е опитало... Ама аз така си реших - до 6ти месец само кърма. С баткото по това време бяхме много напред с материала...  Laughing
Преди малко поспахме достойно с Елия - цели 3 часа. Сънувах супер сън - че майка ми е жива и ще й показвам внучката. Бях толкова горда, че е кръстена на нея... За съжаление се събудих...  smile3518
Аз да ви кажа за фейсбук, че нямам снимки за гледане, така че едва ли ще ви представлява интерес да ме имате. (Сесил, ти май искаше преди време  newsm78, ама аз чак сега се сещам...)

# 257
Здравейте от нас, минах ви по диагинал  -утре ще ви изчета подробно
deni 1971- мама овен.... Честит ви двоен празник  Hug Да е жив и здрав баткото! А на Мила желая Бог винаги да бъде с нея!
Весел ден и после снимки + разказ.
Аз скоро ще разкажа за нашето - ако намеря време , абе ако вали дъжд ще разкажа ако не -цял ден скитосване ме чака  Mr. Green
Биби  Shocked много тъжно ми стана с това бебе -горкичкото  Sad и това от Панадол? Определено не трябва да се прекалява с лекарствата и да не се дават без да има нужда но изобщо не ги отричам аз, като се замсиля, че последните месеци от бременността си пиех по 1 шепа хапове  ooooh!
Това за много бързите мами с ранното захранване и аз го срещам всеки ден. Дори някой от роднините ми все намира някой пресен пример на познат дето давал на 4-5 месечното си бебе манджа от масата и вино  Shocked - мдаа вино на пръста да опита -ама изобщо не ми дреме ако искат и ракия със салата да им дават, аз знам как да си гледам дъщерята и ако ми трябват акъли си търся специалист , а не махленската клюкарка  Naughty  -шарен свщт -хора всякакви  Crazy

Днес моята, прекрасна дъщеря  newsm51  преполови годинката и искам да ви почерпя с нейната торта, която е последната за месечинка - следващата торта е за годинката, че няма кой да ги яде -хахахахах.

а ето я мини-рожденничката  Mr. Green

Благодаря на всички за хубавите думи по наш адрес по повод кръщенето - за първи път да се нагиздосам от как съм забременяла  Crazy

PresiN кръщенето беше в Троянски манастир  Grinning

# 258
Благодаря ви за поздравленията и пожеланията!!!!!! Рождения ден беше супер, във фейсбук съм качила снимки, а в априлското албумче ще кача няколко от 6-тата месечинка на Коки  Mr. Green Hug
 Ето ги и тях:

На моят мъник днес му дадох картофено пюре /био от домашни картофки  Mr. Green Twisted Evil/ с малко кърма и мъничко масло,  много му хареса и го изяде , искаше и още  Hug

Дени, честито голям рожденник и малко християнче!!!!!!!!!!

Вяра, честито половин годинка на Габи, голяма е сладуранка!!!!

IceIce Lad, сигурно си е пак някоя криза в растежа, незнам, важното е да не се отказваш и малката пак ще си засуче както трябва  Crazy Hug

Сесил, не се учудвам вече на нищо, наистина кой както иска да си гледа детенцето! Но........

Денни, за глутена определено съм чела много, към 7-я месец е най-благоприятно, но преди 6 не бих дала, освен това знам, че проявена веднъж алергията е необратима  ooooh! така че трябва да внимаваме, момичета  Hug

Биби, направо ми се изправи косата, милото бебе  Naughty Hug

Целувки!!!!

# 259
megan@ Hug Hug Hug Аз съм пропуснала да ти честитя  -да са ти живи и здрави красивите дечица  -прекрасни са  Hug  bouquet  bouquet  bouquet Нацелувай ги - пу пу пу

# 260
Момичета може да го знете този блог но аз реших да ви го пусна, той е на септемврийки мами 2008 - има много ползена информация отностно захранването и храненето на бебето, аз лично се водя по нея - просто споделям, дано да съм полезна, пък ако вече я знаете още по-добре  Hug
http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66?&show_i … %2Fjournal%2Fitem

# 261
Много сладки бебчета и кака;-), Nuriii, Megan@, Вяра Heart Eyes Heart Eyes
Ние на Карина не й празнуваме месеците Confused В началото й купувах по нещо на кръгъл месец, а сега май и това забравям... Дните се нижат един след друг без да ги отбелязваме...
И аз съм качила нови снимки на Карина във фейсбук. И аз съм от обърканите кой кой е във фейсбук, а постоянно ми излизат истории за априлски майки - нали са ми последно добавени като приятели Crazy Сигурна съм, че има доста, които не съм добавила в листа, но наистина се обърках. Така че идеята с групата е по-добрата.
Гуш Hugвикат ме..

# 262
Момичета може да го знете този блог но аз реших да ви го пусна, той е на септемврийки мами 2008 - има много ползена информация отностно захранването и храненето на бебето, аз лично се водя по нея - просто споделям, дано да съм полезна, пък ако вече я знаете още по-добре  Hug
http://september2008.multiply.com/journal/item/66/66?&show_i … %2Fjournal%2Fitem
Верче преди няколко страници дадох и аз линг към този блог.И на мен ми допада схемата, но ще се водя и по детето разбира се.
Меган прекрасни дечица, че той малкия и адашче.Следурко Heart Eyes
И аз видях бебчето на приятелката на Биби.Ужасно е - милото детенце.Биби оправи ли се малчо?

# 263
Мацкиии,идвам да похваля моя Петьо ,той направо професор ще излезе hahaha
Вчера седна за първи път стабилно ,а вечерта се научи да се храни седнал Joy Както го бях гушнала да седи с лице към мен ,направо си бръкна и си изкара цицата и яде седнал ,като на конче Joy Joy Joy Много смях ,много  Joy
Гледам бебоците имат зъбчета много ,нашите долните ддва почти ги виждам ,е с мално повече въображение де Mr. Green

# 264
Привет на всички.

megan@  честито на патерици за порасналата Йони и малкия голям мъж Калоян. Да са ти живи и здрави децата, весело и безгрижно детство.

deni 1971 честит двоен празник и на вашето семейство. Да слуша и помага големия батко, а малката принцеса да бъде винаги закриляна и обичана.

Вяра♥ - честита половин годинка. Да ви е жива и здрава мини рожденничката, да ви носи много усмивки и приятни емоции. Да я нацелуваш хубаво....а тортата изглежда много интересно и апетитно

Excellent – много ви е готина колата от снимката. Кажи по точно какво представлява и от къде е, моля те.

PresiN – супер е идеята за Facebook

Биби – горкото дете. Дано само да изглежда по зле от колкото наистина е.

Данче ама тоз ваш Петьо голям умник...браво на вас  Grinning

Аз да ви се похваля че направих една торта като проба, че аз леко си я измислих (за мързели като мен) – получи се бързо и лесно без никакво печене - само с готови блатове, мляко, кремчета на Йоткер и течен шоколад......не успях да я снимам, че много бързо се изяде. Тази седмица мисля пак да я направя и дано този път успея да я снимам. Най хубавото на тази торта е че може да се направи или ванилова, или шоколадова, или смесена....абе супер е.

На болните пожелавам бързо оздравяване....на здравите да се пазят, че вирусите идат.

# 265
Момичета спешно питане Praynig
Моя юнак ме изненада и вече свалихме нивото на кошарата.НО......................как по дяволите да закрепя този обиколник като имам решетка само отпред.На какво да ги вържа връзките.
Има ли да продават държачи ли кво ли #Crazy.
Аз ли съм неква ooooh!.Просто вече два часа се боря и що ли взех това легло #Cussing out.В един детски магазин една ми обясни ми...............с габърчета бе.
Да бе друг път Whistling.Ох сори ама много се ядосах на тъпото легло и обиколник.Утре за 5 мин няма къде да оставя малкия ooooh!

# 266
здравейте мамчета   bouquet

пак доста ви изпуснах но още нямаме нет в новото ни жилище и влизам от време на време

да ви почерпя и аз днеска мойта Петя стана на 5 месеца

лека нощ Hug

# 267
  • Варна
Хъни- Бъни и нашата кошара е с решетка само отпред. Аз натъпквам обиколниците между матрачето и леглото. А отпред обиколника си го завързвам за решетките и пак го натъпквам между матрачето и решетката. Така става и по-нисък и мога да наблюдавам малката мишка какво прави вътре.

# 268
Добро утро  Hug
минавам само да ви пожелая лека и ползотворна седмица майчета  Mr. Green Hug

# 269
Добро утро, момичета. Благодаря на всички, които ме успокоиха и дадоха съвети. Тази сутрин бебка се представи добре. Сука без проблеми, но малко. Сега съм я оставила в леглото да се забавлява с една плюшена риба. Голям зор за тая риба, свалих я от въртележката над леглото.  Laughing

За обиколките - ние имахме подобен проблем, защото леглото има решетка само от едната страна, а другата е с табла. Купихме велкро (не съм сигурна дали е така думата) лепанките, които слагат по обувките. Едната част залепихме на легълцето, а другата свеки приши за обилоклата. Очудващо е, обаче държи.

Честито на всички дечица. Да растат живи и здрави, много да радват мама и тати. И да слушате малките шефове, ей.  smile3521 smile3525

Утре ще ходим на консултация и щени дадат талон за кръв и урина. То на бебо не му пука особено, но аз си се притеснявам. Идеята с памука ми допадна и смятам да я приложа, за да не се мъчим и двете.

Поздрави и слънчев ден.

Общи условия

Активация на акаунт