Лакове за нокти - тема 13

• 46 717
  • 699
  •   1
Отговори
# 225
  • USA, Steak State
Аризона, определено си падаш по ужасиите ти.  Mr. Green
На мен ми се повдигна лекичко като отворих еталонната ти снимка. Simple Smile

# 226
  • Варна
Аз пък от всички емулсии за отстраняване на кожички в магазинчето си избрах на Пърфект Полираща емулсия за нокти и кожички - като скраб е. Сложих си сега преди да се лакирам .. ами ...добре ми е, не се виждат кожите, колко са ми полирани ноктите - не знам, само се моля да не ми падне бързо лака от полировката под него  Joy

# 227
след показаните мацаници спокойно мога да покажа моя лак  Joy
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2426/963531828155790382512851 … m8YBVYeA9NZfN.JPG
исках само да покажа ефекта на холограма върху синьото, не ми гледайте ноктите...

# 228
Аризона, определено си падаш по ужасиите ти.  Mr. Green
На мен ми се повдигна лекичко като отворих еталонната ти снимка. Simple Smile
Joy Hug
Мен сега ми е смешно, но първия път, когато я съзрях, бая се бях изцъклила.
К'во да се прави, хора всякакви. Grinning

маякуб, какъв номер холограмен ползваш за отгоре? В смисъл, дали променя по някакъв начин цвета на основния лак, или добавя само холограмния блясък? Simple Smile

# 229
номера е 676, не можах да намеря снимка, ефекта е холограмност върху цвета самия лак сивее в шишето...

# 230
# 231
номера е 676, не можах да намеря снимка, ефекта е холограмност върху цвета самия лак сивее в шишето...
Благодаря!  bouquet
Аз го видях в блога на Pampita, изглежда ми прозрачен върху ноктите сякаш; май ще го търся.

# 232
Аз тъкмо влизам, за да питам как да си я ползвам емулсията- слагам и после избутвам кожичките...и после какво Thinking Простете невежеството ми Embarassed

# 233
  • София
Аз тъкмо влизам, за да питам как да си я ползвам емулсията- слагам и после избутвам кожичките...и после какво Thinking Простете невежеството ми Embarassed
Ами мажеш (аз се омацах стабилно за всеки случай) изчаках около 5 мин (не пише, но пак за всеки случай Joy) и после избутваш, мъртвите кожички в крайщата на мен буквално ми се обелиха. После си измих ръцете с ексфолиант и продължих с маникюра.
И аз днес за първи път ползвах такова чудо.

# 234
  • София
wooow какви са тези нокти по дяволите!? Sick
Честно казано не знам  какъв трябва да си,че да се лакираш по този начин newsm78

Регенериращата база на перфект е хубава Peace

# 235
Регенериращата база на перфект е хубава Peace
И аз съм използвала 2 шишенца от нея и също бях доволна. Peace

# 236
Показаните нокти са гнусни. Sick

Taffy мило, аз днес намерих случайно още един "твой" лак. На Орли и е и се нарича как?...как? Laughing Taffy естествено. Сега съм амбицирана да открия твоя лак и в Опи и официално те обявявам за дамата тук с най-много лакове създадени специално за нея.

Новата колекция но Опи се харчи доста бързо, по щандовете за експресен маникюр има останали само по няколко цвята. Все повече ми харесва Шокохолик и все по-малко ми допада Ski Teal We Drop, явно се пренаситих от сините лакове.

* Rock Candy — sheer lilac with turquoise flip
    * Cupcake – demure classic pink crème
    * Meringue — winter white shimmer with sugary gold flip
    * Petit Four — classic orchid crème
    * Taffy — baby pink glitter
    * Bon Bon — classic lavender crème

# 237
Денси Hug,попаднах миналата седмица на него, докато се рових в нета.И пак в розово са ме барнали. Laughing

Ski Teal We Drop е много интересно синьо.На мен ми харесва,но не съм го носила още Grinning
Шокохолик не съм го виждала на живо все още.

# 238
В MAC има новата колекция Котките вече. Лакове обаче няма. Никакви лакове не са получили. Иначе колекцията е много хубава. Разоряваща. Mr. Green

# 239
  • Бургас
Taffy мило, аз днес намерих случайно още един "твой" лак. На Орли и е и се нарича как?...как? Laughing Taffy естествено. Сега съм амбицирана да открия твоя лак и в Опи и официално те обявявам за дамата тук с най-много лакове създадени специално за нея.
Ооо, има и още - Maybelline Wet Shine Nail Color - 427 SWEET TAFFY, Cover Girl 520 pink taffy, както и марка LAFFY TAFFY MINI NAIL POLISH Laughing

Общи условия

Активация на акаунт