Лакове за нокти - тема 13

• 46 720
  • 699
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Китайските, обаче, са страховити - имам няколко от тях, но така адски смърдят, че са неизползваеми, на практика. И не само докато се лакираш, миришат си ужасняшката и от ноктите. Държа си ги, ако в апартамента, недай си боже, се появят плъхове. Или ако почне война - ще ги ползвам за напалм.

От китайските магазини и от тия за левче никога не бих си купила лак!
Едно,че са някакви измислени марки,ако въобще могат да се нарекат така и друго,че съм виждала колко са покриви,пък за трайност да не говорим #2gunfire

А аз искам да си взема 74 на перфект,ама така ни подпукаха тия дни с лекции,че въобще не мога да стигна до магазинчето с лакове и да си го взема Sad дано тия дни смогна да стигна и да си го взема Heart Eyes

# 301
От мен днес това - http://img227.imageshack.us/img227/6213/lucretia2.jpg
Смятах да изкарам с червения брокат, докато ми порасне счупеното, тъй като бетонира ноктите, но се отегчих по някое време.

Бамфи, аз не харесвам уж матови лакове, обаче на твоите нокти стои перфектно. Crazy Чак ме замисли, дали да не...

Mirama, този, зеленият на Есънс е стар; аз си го взех с огромно желание някъде в началото на пролетта, но се лакирах точно един път, а другото мешам с това-онова. Simple Smile Ама тази картинка не му показва реалния цвят. Simple Smile

Катрин Арли за мен са страхотни лакове и ако ще от НАСА да ги забранят, ще си ги набавям на черно. Laughing Само че на мен ми мирише на продаваческа некомпетентност в случая на qncheto, както вече е отбелязано. Peace
Китайските, обаче, са страховити - имам няколко от тях, но така адски смърдят, че са неизползваеми, на практика. И не само докато се лакираш, миришат си ужасняшката и от ноктите. Държа си ги, ако в апартамента, недай си боже, се появят плъхове. Или ако почне война - ще ги ползвам за напалм.

ехаа, екстраа!

# 302
Относно РИОКОЗ - Регионална инспекция за опазване и контрол на общественото здраве /бивша ХЕИ/ - да, могат да проверяват и контролират козметичните продукти, както и козметични и фризьорски салони...Имаше едно време слух, че лаковете на Опи нещо не отговарят на изискванията, това беше преди много години де.
Аз си взех вчера някакъв лак Lovie, който е произведен в България. Изглежда много плътен цвят, но не е, иначе пък изглежда прекрасен, а и цвета е хубав, но само в шишето. Тези дни ще пусна снимки на моята колекция...

# 303
От мен днес това - http://img227.imageshack.us/img227/6213/lucretia2.jpg
Смятах да изкарам с червения брокат, докато ми порасне счупеното, тъй като бетонира ноктите, но се отегчих по някое време.

Аризона, ноктите ти с тази дължина са страхотни! Цвета също е готин   Wink
Благодаря!  bouquet  Подлежат на още подкъсяване, но постепенно.

gardjeFlowers Bouquet

# 304
Jana d' Ark, този топ на Пърфект има ли блясък поне, защото аз си търся, но да не е от скъпарските  Whistling
Еми да ти кажа според мен има блясък, но незнам теб дали ще те удовлетвори Simple Smile. Иначе лака е този http://beautycosmetic.biz/perfect-perfect-p-2126.html.

Бижy ти сигурна ли си че това е този номер на голден роуз, който съм показала аз? Че на мойте нокти седи тъмно лилав, ама доста доста тъмно, едва ли не към черно бие. Ама може би от светкавицата, да изглежда на снимката по червеникаво.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 23:01 от Jana d' Ark

# 305
  • София
Нова придобивка от разменките Models Own Jade Stone. Благодарение на Надето  hug. Любимия ми цвят, супер покривен. На снимката е един слой:

# 306
Много хубав. Heart Eyes

Последните дни бях със летния син Шанел. Много комплименти обрах, но когато се налага да отивам на бизнес срещи не мога да нося смели цветове. Непрекъснато започнах да се прелакирам и това започва да ме дразни. Явно ще оставя смелите цветове за пролетта и за уикендите. Сега съм със Зулу и не мога да му се нарадвам. Започвам да съжалявам, че от него не си купих два.

В Сефора има намалени по 2 лв. от техните лакове. Имаше тъмно лилав, черен и два много светли.

# 307
Това за Сефора е важно уточнение- много харесвам лаковете им, удобна ми е и четчицата. Обаче тъмно лилави вече имам достичка...Днес ще ходя до магазинчето в Младост да си потърся показаното от Бамфи велурче и Бог знае още какво...някакви поръчки?

# 308
  • България-Швейцария
Момичета, как ходите с толкова къси нокти?
Много добре изглеждат, но аз примерно последния път малко прекалих със скъсяването и все едно някой ми е отрязал пръстите Stop
На клавиатура пък все едно за пръв път сядам, загубила съм си и бързина, и всичко, добре че нямам кой знае колко спешни неща.
Разликата сигурно не е и 1 мм, сега са такива - http://media.snimka.bg/7244/020744243-big.jpg, но най-добре се чувствам с тази дължина - http://media.snimka.bg/7244/020744262-big.jpg.

Иначе продължавам да се оглеждам за лакове в тази гама (средните 3 цвята) - http://www.colourlovers.com/palette/1092895/tsunade Simple Smile

# 309
  • Belgium
Момичета, нямате изчитане  Grinning

Аз се върнах от Париж, сега ще ви зачета поне малко назад. От там се сдобих най-накрая с Chanel Particulere  Heart Eyes

# 310
Привет - да се включа в темата, че от месец не съм писала за лакове Simple Smile
И всъщност много се радвам да споделя, че намерих перфектното червено за зимата:
NLZ12 From A to Z urich
точно каквото искам - нито кафеникаво, нито оранжевеещо - идеално тъмно с лек малинов нюанс - ммммм, току що се омазах и ако имам време ще снимам да се изфукам Wink Wink Wink Wink

Лу - честит Шанел Hug

Аризона - блестящо лакиране и чуден цвят - как успяваш толкова перфектно - за мен е много трудно в основата особено на дясната ръка Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 10:59 от Asinka

# 311
  • София
Нова придобивка от разменките Models Own Jade Stone.     

Определено е твоя цвят, ти май си единствената жена която познавам, на която зеленото ми харесва повече как стои, отколкото червено например, явно е до съчетание, с косата, очите, тена на кожата  newsm78

CTramell, явно е до навик... колкото по-къси са ми ноктите, толкова по-лесно ми е с клавиатурата и изобщо с всички дейности Simple Smile

Аз се върнах от Париж, сега ще ви зачета поне малко назад. От там се сдобих най-накрая с Chanel Particulere  Heart Eyes

Честито лакче, чакаме снимки Wink

Асе, как се казва цвета?

# 312
Момичета, как ходите с толкова къси нокти?
Много добре изглеждат, но аз примерно последния път малко прекалих със скъсяването и все едно някой ми е отрязал пръстите Stop
На клавиатура пък все едно за пръв път сядам, загубила съм си и бързина, и всичко, добре че нямам кой знае колко спешни неща.
Номерът е в постепенното скъсяване. Аз съм фен на драстичното отрязване - от много дълъг до дъно, и преди така процедирах. Вследствие се чувствах точно като с отрязани пръсти, а нерядко ме боляха и самите нокти - странно звучи, но сякаш са като натъртени - както и възглавничките на пръстите /нормално, след като дълго време са били предпазвани от дълга нокътна плочка и изведнъж се оголят/.
Обаче сега установих, че съм правила грешка. Рязване по малко и всичко е ок; нито ме боля нещо, нито ми бе неудобно /даже напротив/, нито се чувствах като с чужди ръце. Simple Smile

Asinka, мерси!  bouquet Ми не ми е лесно хич в основата, ама внимавам, дзверя се, затаявам дъх. Laughing Щото пък после хич не ме бива в почистването - все повреждам нещо.

# 313
Асинка, забравих онзи ден да те питам кой беше лака, с който беше лакирана? Flutter Много сладко розово! Peace

# 314
  • България-Швейцария
Точно възглавничката ми е чувствителна в момента и явно за да я предпазя действам като спъната Simple Smile
Добре, че ми растат бързо ноктите, сега като се замисля май и като ученичка не съм била с толкова къси.

Общи условия

Активация на акаунт